Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende hiç daha kadın doğuma muayeneye gitmedim ilk defa hamilelik kanı vermek için gittim okadar,bu hafta eşimle gitçez işte ultrasona ben çekinirim öle ya bacaklarımı açıp içime bişey sokulmasından eşimede söledim öle yapılıyomuş diye oda karından sanıyomuş,bakalım belki karından yaparlar,karından yapılsa bişey gözükmezmi perş. 5+5 günlük olucak
kaçıncı denemenizde oldu canım sizin
ya kızlar ben bısı daha sorcam.benım reglım hep 25 gunde oluyordu.cok nadır 27. gun olurdu.yılda 1 kez falan.bu ay ılk defa korunmadık ya.8 gun gecıktı.33. gunumde oldum.sımdı ben ovulasyonu hangısıne gore hesaplıyım.kafam karıstıbilmiyorumkismile
ilk denememizde oldu valla cnm şansımıza,zaten daha 2 ay okulum var üniversitedeyim busene mezun olcam kısmetse
tamam cnm bunun 1 hafta içinde 2 kere yapılması zararmı ben bu perş. burda bi polikliniğe gidip baktırcam aslında 5 gün sonrada dr la randevum var oda bakçak ben dayanamadım o yüzden perş. gidicem
bence bısı olmaz cunku vajınal ultrasonla keseye bakıyorlar.zaten o ultrason aletı vajına gırısınde oluyo.zararlı degıl bebek ıcın.ama sen yıne durumu dr.a anlatırsın.
denizim sen biliyormusun 1 haftada 2 defa vajinal ultrason zararlımı ona göre perş. kafama göre gitmiyim ozaman27sinde dr la randevuyamı gideyim yada perş. gideyim 27sinde dr ada gideyim ne olur sanki ya
canım keseye bakılınca 1 hafta sonrada kalp atıına bakılıyo. zaten bi süre sonra karından bakılıyo bna 10 haftaya kadar toplam 3 kez bakılmıştı. sonrasında karından bakıldı. yani sen keseyi görünce kalp atışı için gel diyene kadar gitöme. çünkü değişen bişey olmıcak. sonra doktorun dediği zamanlarda gelişimine bamak için gideceksin düzenli aralıkalrla.ilk 12 hafta riskli ölesine gitmeen gerek yok ultrasona. doktror gel derse git.