Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilfa öncelikle hoş geldin arkadaşım..3 ay az bir zaman dilimi..daha erken bir de stres yapma hep hamileliği düşünürsen kadın hormonları bozuluyomuş ve hamileliği engelliyomuş..umarım kısa zamanda sevinçli haberi alırsın
benim adetim de bu gün itibariyle bitti arkadaşlar...bakalım bu ay ki çalışmalar başlayacak..ateş yöntemini denemeyi düşünüyodum ama denemeyeceğim galiba hiç içimden gelmiyooo
benim adetim de bu gün itibariyle bitti arkadaşlar...bakalım bu ay ki çalışmalar başlayacak..ateş yöntemini denemeyi düşünüyodum ama denemeyeceğim galiba hiç içimden gelmiyooo
bişe daha srcam bnde aklıma ne glirsee soruorum.ilişkiden sonraa belinizin altına yastık koyup ayaklatrınızı diktinizmi hiç(((((ksraa bakmayın buu duydumda daha çok arttırıyomuş)))):kedi:
bişe daha srcam bnde aklıma ne glirsee soruorum.ilişkiden sonraa belinizin altına yastık koyup ayaklatrınızı diktinizmi hiç(((((ksraa bakmayın buu duydumda daha çok arttırıyomuş)))):kedi:
bnde durdumda 20 dk falan deil 5 dk ama ayaklarımı dikmedim bu ay öyle yapcamm.amannnnnnnnn bnde ne duyduysam yapcam diom inşşş bi iişe yarardaa
keşke tv lerde olduğu gibi hmncecik kalsak ne güzel olurdukaydirigubbakcemile3