hamileliğimden önce 19 şubattı günüm geçti hamileydim 20 martta düşük yaptım üzerine hiç adet olmadım o yüzden bilmiyorum ama 20 nisan diye düşünüyorum düşükten sonra nasıl olur bilmiyorum ki
günaydin kizlar:)
kürtaj veya düsükten sonra hormonlar bir garip oluyor hayatim..benim reglilerim 25 günde bir gelir sasmazdi, hamile kaldim, 17 subatta bebegimin kalbi durdu ve kürtaj oldum, dr bir reglden sonra denemeye devam dedi.Kürtaj sonrasi ilk reglim vücudumda hicbir degisiklik olmadan 32 gün sonra geldi ve bitti.bu ay ilk denememizi gerceklestirdik, ama ovulasyon tarihimi hesaplayamadan sadece ovulasyon belirtilerimden takip edebildim.ovulasyon tarihlerimde hafif kasikta batma, agri ve midemde siskinlik oldu (ayni halmileyken yasadigim belirtiler) 5-6 gün devam etti, gecti.hatta hamilemiyim falan die icimden gecirmedim de degil yani boshayallersmile bu ay tahmini regl tarihim 18 nisan.bakalim gelecek mi gelmeyecek mi, gelirse ne zaman gelecek?tamamen belirsiz bir durum, mevsim itibariyle de bir degisiklik olabilir :uhm:..su an ne hamilelige ne de regl belirtilerine ait birsey yasamiyorum.cok enterasan...