Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes baktı heralde . silebilirmiyiz hatunlar. şimdi akşama mse12122 neyse numaraları şşırdım galiba yani serapçım d agelir ben de merk ediyorum der. eeee lulu da yok. niye girmedi bugün hiç y. kesin kararlı takılmıcak topiğe gliba.
evet öncelikle herşeyin hayırlısı rabbimden.. inşeallah sende 2. ye hamile kalırsın canım. korkma hiçbişey için rhat ol.bu çok önemli. hamileliğinden önce git doktora yapılması gereken bütün testleri yaptır ben hamileliğimden önce başladım aspirine. ilaçlara. hamileliğimin 6haftasınd kalp seslerini duyuncada iğnelere başladım. sıkı kontrol gerekiyor ve içini rahat tut. ben şuan 18 haftalık hamileyim. ikiz bebişlerim olacak. rabbim geçen sene bi tne aldı bu sene iki tane verdi. alanda O verende O.. doktor çok önemli. kendine iyi bak.
günaydın arkadaşlar
teşekkür ederim evet ikiz oğullarım geliyor Rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin hayırlısıylaa. kolay günler değildi atlattığımız odasını boş gördükçe hala içim cızlar kızımın. ama rabbim onun yerine iki tane verdi inşeallah kucağıma almayı büyütmeyide nasip eder.
öncelikle hayırlı olsun allah kucağına aldığın günleride göstersin sakıncası yoksa kızını nasıl kaybettin anlatır mısın yeni açtım geçmişi okumadım bende 34 haftamda doğum yaptım kızım 3 gün yaşadı çok zor günler yaşıyorum şuan hamilesin kendini nasıl hissediyosun