2010 nisanda doğumu bekleyenler nerdesinizz

CERTURAN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
314
58
44
merhaba kızlar
bende işallah nisanda anne olucam. 52 kiloyla hamile kaldım şimdi 57 kiloyum. bulantıkusma falan olmadı. iştahımda çok açık :) :CüvCüv: neyse veririm sonra yeterki bebişim sağlıklı olsun. perşembe doktora gittim doktor plasentanın aşağıda olduğunu söyledi. araştırdım baya kötü bi durummuş. ama 12. haftadayım işallah yukarı çıkar :Saruboceq:

bende nisan sonu mayıs bası dogum yapcam inş
59 kilo ile hamile kaldım yaklasık 62 kiloyum 3 ayda aldım 3-4 killo
neyse cnm saglıklı dogsunda ben razıyım melegimin bıraktıgı kilolara veririm elbet allahın izniyle

nisan ayında anne olucam 16 haftalık hamıleyım,ama daha bellı bır kılo almadım,anca karnım daha yenı bellı oluyor kı zayıflamıştımda zaten.daha yenı toparlıyorum kendımı.

merhaba arkadaslar bende nisan 22 hayirlisiyla insAllah .... 65 kiloyla hamile kaldim suan 66 kiloyum 13 haftalik hamileyim ... bulanti ve tiksintilerim çok çok oldu ama çikarmadim henuz hiç , ama oda zor çikarsan belki rahat edersin diye dusunuyorum ama eminim ki oda zordur neyse sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…