2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız

kızlar evet bencede aldığınız herşey harika gülel güle kullansın bebişleriniz.ben daha çok fazla bişey almadım(

Ben kendimi tutamıyorum eşim engelllemese şimdi her şey tamam aMA o cok engelliyor beni.

berranazpambe battaniyeye bayıldım çok güzel yapömışın hepsi çok güzel sağlıkla gysin kuzun

ayyy kızlar ne güzel şeyler almışsınız..ben henüz bir çöp bile alamadım..cinsiyeti belli olmayınca hiçbişey almak gelmiyor içimden...mehlikacım aldıklarına bayılllddddııımmmmmm....inan kalbim çarptı bakarken..Rabbim güzel sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin..erkek kıyafetleri olunca daha bi heycanlandım nedense..iki kız büyüttüğüm için kız kıyafetlerine gözüm çok alışık..birazdan annemle alışverişe çıkıcam..çok güzel bişeyler görürsem beyaz olmak şartıyla alırım belki...şu doktor da sinir etti beni yaaaaa...haftaya gidicem salı günü ama yine söylemicek gibi bi his var içimde..baştan beri tutturdu zaten sürpriz olsun diye...ama bu kez eşimi de götüreyim yanımda biraz gözünü korkutsunaklinialirimsmile

canım teşekkür ediyorum.daha güzelleri sizin olsun.Allah gönlüne göre versin. inşaallah bu gidişinde öğrenirsin.opuyorumnanaktan

berranaz cnm güle güle kullansın bebişinn can sağlığıyla inşalahhh

harikasınız kızlar kumaşların dokusuda çok güzel bu arada.üstünde eskisin bebişlerinizin.

Hepınıze cok teŞekkÜr edıyorum .bu benım ıkıncı coccugum olacak allah ızın verse.hamılelıĞımın 22.hafatsındayım.ama cok heyecanlıyım doktorların sÖyledıĞıne gÖre kızım olacak mıŞ bu benı daha cok heyecenlendırıyor.bır oĞlum var zaten .ona en gÜzel Şeylerı almaya calıŞıyorum.ve bunları sızlerle paylaŞmak benı cok mutlu edıyor.daha aldıĞım bır sÜrÜ Şey var ama resımlerını cekmem lazım.zamanla hepsını koyacagım ama

Bunlarda yine bebeğime ait giyisiler.allah mutlukla giydirmeyi nasip etsin

Eklentiler

• $P1061338.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 57
  • $P1061340.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 54
  • $P1061341.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $P1061337.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 52
Buda baby start dan ıstedıĞım numune bezler bu gÜn kargo getırdı.ıkı tane bez yollamıŞlar en oĞlum hıÇ bu markayı kullanmadım ama gÜzele benzıyor.deneye bılırım

Resmi eklememişim .buda gelen bezlerin resmi

Eklentiler

• $P1061342.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…