2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız

son olarak alt açma minderi yastığı ve battaniyesi
yastığı

battaniyesi

alt minderi

şimdilik bu kadar arkadaşlar...dualarınızı bekliyoruz.

mehlika canım çokk güzel hepsi, güle güle kullansın kirletsin inşallah

mehlikacım maşallah ya hepsi çok güzell inş kuzularımızın üzerinde de görmek çok güzel o çoraplar ne öyle ya minicik önlüğüde hastane çıkışının şapkasına bayıldım bide alt açma takımının inş sağlıkla kullanırlar yavrularmız

mehlikacım maşallah ya hepsi çok güzell inş kuzularımızın üzerinde de görmek çok güzel o çoraplar ne öyle ya minicik önlüğüde hastane çıkışının şapkasına bayıldım bide alt açma takımının inş sağlıkla kullanırlar yavrularmız

mehlika canım hepsi çok güzelmiş hayırlısıyla giysin bebişin

teşekkür ederim canım.daha güzelleri sizin olsun.evet bende hastane çıkışına bayıldım.denizci figürünü çok severim zaten.birde %100 pamuk.sizde alırken en iyisini almaya dikkat edin.cildleri çok hassas oluyor.
mehlika hepsi çok güzelmiş güle oynaya giyerler işallah
çok teşekkürler canımopuyorumnanaktan
mehlika canım hepsi çok güzelmiş hayırlısıyla giysin bebişin
çok saol canım.darısı başınaopuyorumnanaktan

harıika şeyler almışsın canım güle güle kullan hastane çıkışı ayrı bir güzel zaten kaç takım almayı düşünüyorsunuz bu arada 2 yada 3 yeter sanırım.

harıika şeyler almışsın canım güle güle kullan hastane çıkışı ayrı bir güzel zaten kaç takım almayı düşünüyorsunuz bu arada 2 yada 3 yeter sanırım.

teşekkürler canım.hastane çıkışı çok parçalı olandan birtane aldım.diğerlerini daha az parçalı olanlardan tercih ederim herhalde.kaç takım yeterli bende bilmiyorum.1 2 ay hep bunları giyecekleri için almak lazım tabi.

guugle ve mehlika hepsi de çok güzeller iyi günlerde giysin bebişler....

mehlika cnm hepsi çok tatlı güle güle giysin paşannnn

kızlar, hepinizin aldıkları çok güzel gerçekten, inşallah sağlıklı güzel günlerde kullanır prensler, prensesler

arkadaşlar ben aldıkları mı cok göstermek istiyorum ama şu resim eklemeyi bir türlü beceremiyorum

Eklentiler

• $orgubebekbattaniyesi2[1].jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 51
bu battaniye benim emegim canıma kadınalr klubünden modelini aldım

Eklentiler

• $PC301319.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 38
buda dün aldığım battaniyesi kuzumun.daha resim eklemeyi becerebiliyorum sizlerle her şeyi paylaşacagım

Eklentiler

• $P1051333.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 47
Bir kac örgü ve tulumları canım bebegimi bunların içinde sağlıkla GÖRMEK İÇİN CAN ATIYORUM

Eklentiler

• $P1051336.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $P1051335.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $P1051334.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 36
Canım hepsı cok guzel ozellıklede yeleklere bayıldım.Güle güle giysin insallah bebegın

kızlar hepsi çok güzel bayıldım güle güle kullansınlar bebişler ben daha hiç bişey almadım sizleri görünce heveslendim bende boshayallersmilegamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…