2010 Mayıs Anneleri

Kızlar bu ay umutlu dr.um inşallah 12 gün sonra bende yazabilirim

bu hafta çok çalışmam gerek çokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ceylancım yanındayım güzelim,nisandan da atıldım,artık mayıstan da umudum yok her ay hüzün:sinifsinif:
hayırlısıyla inş.herkes anne olur:Saruboceq:

kızlar inş. bu ay hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız burda

15 ağustosta test yaptım ve pozitif çıktı çok duygusalım sonucu görünce hemen ağladım...Allah'ım ne güzel bir duygudur dilerim Allah'tan bütün kardeşlerim sizler yaşarsınız Allah'ım olmayanlara da versin inşallah... arkadaşlarım bu ay evliliğimin 2. senesini doldurmuştuk sanki kendimi kısır filan hissetmeye başlamıştım Allah'ım yüce yaradanım işte gözü yaşlı kuluna acıdı ve bir bebek verecek...mayıs ta Allah'ım kısmet ederse kucağıma alacağım... anlarmısınız beni bilmiyorum ama sanki düşer filan diye de çok korkuyorum daha içimde bir aylık :)
inşallah rabbim olmayanlara da versin...

hayırlı olsun bebeğin canım sağlıkla al kucağına inşallah
düşürme korkusu hemen her hamilede olur korkma dua et canım

ayy inanmıyorum 2010 mayıs anneleri mi geliyo. Allahım herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.geçen sene de biz sizin yaşadıklarınızı yaşıyorduk.umarım hepiniz sağlıkla hamilelik dönemini atlatırsınız. düşürme olayından ben de çok korkuyordum ya düşerse diyodum.bir de çok yolculk yapıyodum.haftada 250 km gidiyodum.ama kötü düşünmemek lazım iyi düşünün iyi olsun inşallah.hepinizi öptüm

15 ağustosta test yaptım ve pozitif çıktı çok duygusalım sonucu görünce hemen ağladım...Allah'ım ne güzel bir duygudur dilerim Allah'tan bütün kardeşlerim sizler yaşarsınız Allah'ım olmayanlara da versin inşallah... arkadaşlarım bu ay evliliğimin 2. senesini doldurmuştuk sanki kendimi kısır filan hissetmeye başlamıştım Allah'ım yüce yaradanım işte gözü yaşlı kuluna acıdı ve bir bebek verecek...mayıs ta Allah'ım kısmet ederse kucağıma alacağım... anlarmısınız beni bilmiyorum ama sanki düşer filan diye de çok korkuyorum daha içimde bir aylık :)
inşallah rabbim olmayanlara da versin...

:teytey::teytey::teytey:Annelerimiz Çoğalsın:hooray::hooray:

nuriyecim sana tekrar merhaba,
bebişin nasıl ? en son başka bir sitede resimlerini görmüştüm pek güzeldi maşaallah.umarım herşey yolunda gidiyordur. bu sene çalışmaya başalayacak mısın?

merhabalar mayıs 2010 anneleri ve adayları....inşallah bende birkez daha mayıs annesi olurum.

ALLAH nasip kısmet ederse bi aksilik çıkmazsa inş
bende mayıs annesi olucam inş.ALLAH'ın izniyle

Kızlar malesef başaramadık meleğim zaferi burdan haykırmak isterdim nasip değilmiş..Yolunuz açık olsun Meleklerinize sımsıkı sarılın

X