2010 Mayıs Anneleri

Allah Allah ilginç bi durum ay belkide üçüzdüler ama onlar yaşamayadı....:çok üzgünüm:
Allah kalanını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...bende bugun dr gidicem inş. benimkide sağlıklıdır.:Saruboceq:

amin canım, inşallah sende iyi haberler verirsin, maşallah seninki baya bi büyümüştür.

gülaycım .ok geçmiş olsun ben biraz makara yapayım dedim ama baktım ki geçmiş olsun bile dememişim ayıp etmişim valla..
çok geçmiş olsun üzüldüm düşük tehliken olmasına ama tabi yatmana ve kocanın kahvaltı hazırlamasına sevindimkaydirigubbakcemile5

ne güzel kebap valla
bende dr söylesemde bana yalandan düşük tehliken var desede bende yatsam kocam işi yapsa işe de gelmesem ne güzel olurdu ya banane ya herkes yatıyo ben c.tesi bile işe geliyorum haksızlık budelikafadulden

kız bizde işe geliyoz yarım gün nolcakki? boşver evdede yat yat sıkılırsın, C.tesileride benim evde temizlik için kadın oluyo zaten, hiç almayım yani. ben dün doktoruma sordum istirahat etmeme falan gerek varmı diye hiç gerek yok dedi. İşimde masa başı zaten, çok yormuyorum kendimi.

kızlar bugün patrona sölemeyi düşünüyorum hamiş olayını ve ayrılacağımı. 2-3 ay sonra çıkıcam dicem. birden çıkıp yüzüstü bırakmıyım diye sölim diyorum ama nasıl sölicem utanıyorum ya:kedi:

kız bizde işe geliyoz yarım gün nolcakki? boşver evdede yat yat sıkılırsın, C.tesileride benim evde temizlik için kadın oluyo zaten, hiç almayım yani. ben dün doktoruma sordum istirahat etmeme falan gerek varmı diye hiç gerek yok dedi. İşimde masa başı zaten, çok yormuyorum kendimi.

kadın tek başına mı oluyor biri duruyo mu başında canımCADIARZU

nida süper bunlar çok tatlılar ya hele kadının göbeğinde kendi eli ve eşinin eliyle kalp yapmışlar ya o çok güzel bende yapim bari eşimlekaydirigubbakcemile2

ya bi yandan da öyle ama bende çok halsizlik ve uyku yaptı bu velet
yani sürekli uyumak ve yatmak istiyorum
bide mesela kötü olduğum zaman evimde olmak istiyorum iş yerinde rahat değilim....
:çok üzgünüm:

kızlar bugün patrona sölemeyi düşünüyorum hamiş olayını ve ayrılacağımı. 2-3 ay sonra çıkıcam dicem. birden çıkıp yüzüstü bırakmıyım diye sölim diyorum ama nasıl sölicem utanıyorum ya:kedi:

canım gerçekten çıkıcanmı ya aslında bişey diyimmi 2-3 ay sonra yani hamileliğimiz 5-6 ayda enerji gelirmiş bide 3.aydan sonra bu halsizlik geçicek ya iyi düşün
aslında bende çıkmak istiyorum ama ne bilim bi tarfatn da diyorum 7-8 ayına kadar çalışayım..
gerçi bi arkadaşımla konuştum 1 yaşında kızı var şimdide ikinciye hamile 6 haftalık bana dediki aptalmısın zaten çocuk olunca uyuyamicaksın en güzel zamanlarını uykusuz geçireceksin falan deyince bayağı bi gaza geldim açıkcası bende kararsızım

canım gerçekten çıkıcanmı ya aslında bişey diyimmi 2-3 ay sonra yani hamileliğimiz 5-6 ayda enerji gelirmiş bide 3.aydan sonra bu halsizlik geçicek ya iyi düşün
aslında bende çıkmak istiyorum ama ne bilim bi tarfatn da diyorum 7-8 ayına kadar çalışayım..
gerçi bi arkadaşımla konuştum 1 yaşında kızı var şimdide ikinciye hamile 6 haftalık bana dediki aptalmısın zaten çocuk olunca uyuyamicaksın en güzel zamanlarını uykusuz geçireceksin falan deyince bayağı bi gaza geldim açıkcası bende kararsızım

ya canım vala uykusuzluk çok oluyo ben de ocakta çıksam nasipse 4-5 ay evde olayım diyorum alışverişlerimi yapayım bol bol dinleneyim. yorgunluk var üstümde açıkçası. tabi maddi açıdan iyi olurdu devam etmem ama napim:dilcikar:

kadın tek başına mı oluyor biri duruyo mu başında canımCADIARZU

evet tek başına duruyor, evlendiğimden beri bana bu kadın geliyor, 1 buçuk yıl oldu işte, güvenilir yani, çalıştığım için mecbur güvenmek zorundayım, allaha şükür bu zamana kadar bişeyini görmedim.

evet tek başına duruyor, evlendiğimden beri bana bu kadın geliyor, 1 buçuk yıl oldu işte, güvenilir yani, çalıştığım için mecbur güvenmek zorundayım, allaha şükür bu zamana kadar bişeyini görmedim.

bi ben bulamadım öyle bitane:1no2: çok iyi olur vala kaydirigubbakcemile5

Nidahcım zor kısmı neredeyse atlattın...bundan sonra daha iyi olucaz...
ben olsam doğuma kadar çalışırım..maddi durumunuzu bilmiyorum ama inan bir sürü şeye heves edicez, mobilyadır, doğum yeridir fotoğrafçıdır...dayandığın yere kadar devam et bence...istersen doğumdan sonra bırakırsın kendi bebeğini kendin büyütürsün..
bir de tabi herkes farklıdır ama ben evde olsam kafayı yeri heralde, önümüzde daha uzun bir yol var,işe geldim gittim derken anlamıycaz bile ama evdeyken inan vakit geçiremiyorum ben

yine de kendi kararın.. en doğrusunu sen ve eşin bilirsiniz canımkaydirigubbakcemile3

X