- 21 Temmuz 2009
- 2.533
- 2
- 44
- Konu Sahibi hasret0587
- #1.061
ay canan maşallah kuzuna çok tatlı gülüyo güler yüzlü olucak ay gülüşü bile babası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallahhhh yavruma
Ben kendi kızımı Rapunzel diye seviyodum ama seninkinin yanında solda sıfır kalmışız Sümeyracım..
Sakın kestirme saçlarını.. Maşallah cimcimeye..
simenay çok tatlı kızçen.pamukprenses..............
KIYMET NE ZAMN GÖRCEZ PELıNCıKııııklava:Ben kendi kızımı Rapunzel diye seviyodum ama seninkinin yanında solda sıfır kalmışız Sümeyracım..
Sakın kestirme saçlarını.. Maşallah cimcimeye..
ALLAHIM GÜZELLıĞE BAK YA MAŞALLAH YASMıNCıMNE KADAR BÜYÜMÜŞ.. KIZ SORCAM UNUTUYORUM DıĞER ıSMı N BU PRENSESıN? KOCA KAFALI KOCAN ANASININ ıSMıNı DE WERMıŞTı YANLIŞ HATIRLAMIYOSAMkötükedihüso
KIZA BENZEYEN NADıR BEBEKLERıMıZDEN ELıF EBBEK TAM PRENSES YAAA.. MAŞALLAH
men havuç yiyorum yeyzeleyyyy
men havuç yiyorum yeyzeleyyyy
ALLAHIM GÜZELLİĞE BAK YA MAŞALLAH YASMİNCİMNE KADAR BÜYÜMÜŞ.. KIZ SORCAM UNUTUYORUM DİĞER İSMİ N BU PRENSESİN? KOCA KAFALI KOCAN ANASININ İSMİNİ DE WERMİŞTİ YANLIŞ HATIRLAMIYOSAMkötükedihüso
Silver maşallah kuzuya, öp benim için.
İlahi Hasretcim yaa, güldürdün beni, kızımın adı İklim Bahar oldu :))
kız bnde kötü bi isim sanıyodum... çok ta güzel uymuşş mewsim bahar der gibi.. ikliminiz hep bahar iklimi olsun cnm...kaydirigubbakcemile2
O yanakları ısssırırım been.. cokacimcoook
Ay çok şirin bu tavşancık Silvercımmen havuç yiyorum teyzeleyyyy
KIYMET NE ZAMN GÖRCEZ PELİNCİKİİİİklava:
ALLAHIM GÜZELLİĞE BAK YA MAŞALLAH YASMİNCİMNE KADAR BÜYÜMÜŞ.. KIZ SORCAM UNUTUYORUM DİĞER İSMİ N BU PRENSESİN? KOCA KAFALI KOCAN ANASININ İSMİNİ DE WERMİŞTİ YANLIŞ HATIRLAMIYOSAMkötükedihüso
KIZA BENZEYEN NADİR BEBEKLERİMİZDEN ELİF EBBEK TAM PRENSES YAAA.. MAŞALLAH
OLCAY HAWUÇ GÜZEL Bİ SEÇİM BENDE WERİORUM AMA ATIYOR HEMEN ELİ DAHA TATLI GELİYOR YADA ELBİSESİ, YASTIK YORGAN, ÇİŞLİ BEZ:) ELİNE NE GEÇERSEaklinialirimsmile