- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
-
- Konu Sahibi hasret0587
eymen paşa.. tam bi defile yapmışsın maşallah sana boyuna posuna kurban olsunlar lan senin ..
acaba bu site durur bebişlerimiz büyüyünce bunları okur mu yaaaa... ne kadar güzel bir hatıra olur değil mi? benim için nelere düşünürler acabaaklinialirimsmile
Alp bebek ve Ömür bebek kocaman olmuş maşallah...
Allah yüzlerini hep güldürsün..
ömür bebek tosbağa olmuş iyice maşallah:))) kızımın doğum günü arkidişiiiiiii...
alp bebek zaten yakmış ortalığı.. kocaman çocuk gibi duruyor resimde off yazgı ya ne çabuk büyüyolar daha doğuma gittiğimiz günler dün gibi... 3ay geçti walla.. bazen hiç büyümese diyorum her ayı 1 yıl sürseboshayallersmile
eymen paşa.. tam bi defile yapmışsın maşallah sana boyuna posuna kurban olsunlar lan senin ..
acaba bu site durur bebişlerimiz büyüyünce bunları okur mu yaaaa... ne kadar güzel bir hatıra olur değil mi? benim için nelere düşünürler acabaaklinialirimsmile
çok teşekkür ederim kızlar pınarcım maşallah eymencik hızla büyüyor hasret canım nasıl tosbağa olmasın meme 24 saat ağzında ama bu ay sadece 650 gr aldı artık zaten kilo alımı yavaşlıyacak
Maşaallah ÖMÜR, ALP ve EYMEN ciğe..
Kocaman olmuş üçü de, nasıl da poz vermişler
opuyorumnanaktaneymencim çok yakışıklı olmuş.........opuyorumnanaktan
ayy ilk kez görüyorum Elvin'i çok şekermiş maşallah..çok tatlı maşallah kuzumaaaa
kurban olur teyzesi ona kız yerim seni maşallahh*****DEFİLEYE KATILMAYA GELDİK TEYZELERİMMM***
burada küçücüküm 27 günlüküm ve çok uykucuyum... çekmeyin kardeşim...
burada da 31 günlüktüm: annem hep yanaklarıma yalanarak bakıyor. korkuyoyum...
burada da tam 2 aylıkım:
oley oley gezmeye gidiyoruzzz:
annemle sürekli oynuyoruz.. sanırım oryantal olcam...
***KADEŞLERİMİ VE SİZLERİ OPUYORUM TEYZELERİMMM***
ceren ve gülcan bıdıklarınız çok şeker olmuşlar maşallah onlara...
gülcan büyüttün sende berrayı maşallah