2010 Mart Meleklerimizin Defilesi Başlıyooorr...

ömür bebek tosbağa olmuş iyice maşallah:))) kızımın doğum günü arkidişiiiiiii...
alp bebek zaten yakmış ortalığı.. kocaman çocuk gibi duruyor resimde off yazgı ya ne çabuk büyüyolar daha doğuma gittiğimiz günler dün gibi... 3ay geçti walla.. bazen hiç büyümese diyorum her ayı 1 yıl sürseboshayallersmile
eymen paşa.. tam bi defile yapmışsın maşallah sana boyuna posuna kurban olsunlar lan senin ..
acaba bu site durur bebişlerimiz büyüyünce bunları okur mu yaaaa... ne kadar güzel bir hatıra olur değil mi? benim için nelere düşünürler acabaaklinialirimsmile:eek:

eymen paşa.. tam bi defile yapmışsın maşallah sana boyuna posuna kurban olsunlar lan senin ..
acaba bu site durur bebişlerimiz büyüyünce bunları okur mu yaaaa... ne kadar güzel bir hatıra olur değil mi? benim için nelere düşünürler acabaaklinialirimsmile:eek:

sağ ol teyzemiz
evet gerçekten çok güzel bir hatıra olurdu...

senin için muhtemelen ne çılgın bir teyzemiz varmış derler...
hihoyyyt

Alp bebek ve Ömür bebek kocaman olmuş maşallah... :nazar:

Allah yüzlerini hep güldürsün..

ömür bebek tosbağa olmuş iyice maşallah:))) kızımın doğum günü arkidişiiiiiii...
alp bebek zaten yakmış ortalığı.. kocaman çocuk gibi duruyor resimde off yazgı ya ne çabuk büyüyolar daha doğuma gittiğimiz günler dün gibi... 3ay geçti walla.. bazen hiç büyümese diyorum her ayı 1 yıl sürseboshayallersmile

çok teşekkür ederim kızlar pınarcım maşallah eymencik hızla büyüyor hasret canım nasıl tosbağa olmasın meme 24 saat ağzında ama bu ay sadece 650 gr aldı artık zaten kilo alımı yavaşlıyacak

çok teşekkür ederim kızlar pınarcım maşallah eymencik hızla büyüyor hasret canım nasıl tosbağa olmasın meme 24 saat ağzında ama bu ay sadece 650 gr aldı artık zaten kilo alımı yavaşlıyacak

Maşaallah ÖMÜR, ALP ve EYMEN ciğe..
Kocaman olmuş üçü de, nasıl da poz vermişler :nazar:

sağ olun canlar a.s.

eymencim çok yakışıklı olmuş.........opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
çok fena ısırasım geliyor sempatiksalakcinni sağ olasın sende cnm a.s.

KIZLAR ALINTI YAPİİM DEDİM SAYFALARI AŞTIM ..BÜTÜN BEBİŞERİMİZE TEKER TEKER MAŞŞALAHHHHH..ALLAH IM hepsini nazarlardan saklasın..saglıcakla büyütelim..:nazar::nazar::nazar:a.s.

p123101300510.jpg

Teyzeleri kızım 2 buçuk aylık oldu maşallah kuzuma:nazar:

oy oy oy... üşenmesem de ben de koysam elvoyun fotoğrafını...
ısırmalık totolarla dolmuş buralar....
hepsine 41 kere maaşallah...

*****DEFİLEYE KATILMAYA GELDİK TEYZELERİMMM***

burada küçücüküm 27 günlüküm ve çok uykucuyum... çekmeyin kardeşim...
2063.jpg

burada da 31 günlüktüm: annem hep yanaklarıma yalanarak bakıyor. korkuyoyum...
2070.jpg

burada da tam 2 aylıkım:

oley oley gezmeye gidiyoruzzz:

2099.jpg

annemle sürekli oynuyoruz.. sanırım oryantal olcam...
2107.jpg

***KADEŞLERİMİ VE SİZLERİ OPUYORUM TEYZELERİMMM***

*****DEFİLEYE KATILMAYA GELDİK TEYZELERİMMM***

burada küçücüküm 27 günlüküm ve çok uykucuyum... çekmeyin kardeşim...
2063.jpg

burada da 31 günlüktüm: annem hep yanaklarıma yalanarak bakıyor. korkuyoyum...
2070.jpg

burada da tam 2 aylıkım:

oley oley gezmeye gidiyoruzzz:

2099.jpg

annemle sürekli oynuyoruz.. sanırım oryantal olcam...
2107.jpg

***KADEŞLERİMİ VE SİZLERİ OPUYORUM TEYZELERİMMM***
kurban olur teyzesi ona kız yerim seni maşallahh:nazar:

X