2010 Mart Meleklerimizin Defilesi Başlıyooorr...

elif bebeğe maşallah :) kız saçlarda upuzun tam tokalık bizimki erkek saçı gibi ya doğumdan sonra birazıda döküldü((

teşekkür ederiz teyzesi toka takmaya can atıyorum biraz daha büyüsün.canım ya ben çamlık diye bi yeri bilmiyorum biz bahçeköy yol üzerindeyiz her yer orman zaten burda

hımm siz uzak kalıyosunuz o zamn bende çok istiyorum o taraflarda oturmak hatta bakim bi ntten ew fiyatlarına

Azemheval ,
kırkbir kere maaşallah size
aynı bizim oturma odası her yerde bebk eşyası var. kakalı bezi göremedim :roflol:

Azemheval ,
kırkbir kere maaşallah size
aynı bizim oturma odası her yerde bebk eşyası var. kakalı bezi göremedim :roflol:

canım benim sorma :)))) bize yardım eden kimse yok akşam kocam gelene kadar darma dağınıgız o gelince toparlanıyoruz

canım benim sorma :)))) bize yardım eden kimse yok akşam kocam gelene kadar darma dağınıgız o gelince toparlanıyoruz

:)) altını değiştiriyorum bizimki altı kapatıldı diye kızıyor onu kucağıma alayım sakinleştireyim edeyim derken 1 saat sonra bir bakıyorum bez hala baş köşede :roflol:

maşallah bütün bebeklerimize.

hakkatten yaa sümeyra ve azemhavel bebikleriniz çok benziyor kızlarkaydirigubbakcemile5

bu da yiğit özgür teyzeleri...yamuk gülüşlü oğuşummm:)

Eklentiler

• $Resim 101.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 55
:)) altını değiştiriyorum bizimki altı kapatıldı diye kızıyor onu kucağıma alayım sakinleştireyim edeyim derken 1 saat sonra bir bakıyorum bez hala baş köşede :roflol:

yaw sorma aynı olay bizdede var diyor kapatma altımı kalam böyle öyle keyifleniyorki altı açıkken, ben üşütücek diye çok korkuyorum :)))

valla benziyo gidip gelip bakıyorum saçlar kafa aynıı bi yiük fotosunu koy canım ya azemm

ben sen ilk resmini eklediğinde annemi çağırdım anne bak dedim annem dediki kim koymuş kızımın resmini buraya dedim bu başkasının bebeği çok şaşırmıştık benzerliğe:))) kocama söyleyem güzel bir resmini çeksin koyam öpüyorum meleğini

masallah tüm bebiklerimize hepsi birbirinden tatlı ve hepsi tosun olma yolunda ilerliyolar

kızlar çok tşk ederim hasretcim senin meleğinide allah sana bağışlasın hepinizin meleklerini kocaman muckkkkkkk öpüyrm kızmaca yok bırakın öpsün teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…