- 9 Ekim 2008
- 625
- 0
- Konu Sahibi hasret0587
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar buda benim bitanecik kızım nisam...
ay negüzel minik bebekler ço güzeller oğlumun o küücük hallerini özledim anneleri koklayın onları onlar şimdi misss gibi kokar allah hepinizin bebeğini sağlıklı mutlu analı babalı büütmeyi nasip etsin hepsine 41 kere maşallah subhanallah
canım maşlh....
bende merakla bekliyrdum seni ve eymen bebeği
blog sayfandan takip ediyoruz seni sürekli.....allah analı babalı büyütsün maşlh suphanalh....
^^minik kelebeğim^^ hatırlarsan.....
biz geldik teyzeleri...2700 doğduk ama azcık boğazsız olduğum için zaıflıyorum...allah hepimizinkini bağışlasın...
tüm bebeklerimizede maşallah Allah nazarlardan saklasın
oo dilamızın kızıda doğmuş maşallah annesi iyi grünüyor merak etme sonra canavar gibi oluyorlar
Canım arkadaşım gözün aydın maşallah tosuncuğumuza çok tatlı alalh nazarlardan korusun yarabbim çok sevindim daha ilk hamilelik haberin aklımda zaman çok çabuk geçiyo ne güzel bişeyy
maşallah bütün kuzucuklara.Fotograflara bakarken kendimden geçmişim eşimin sesiyle irkildimalsanaalsanasmile Allah nazardan korusun. Evlatlarınız iki cihanda da yüzünüzün akı olsunlar inşAllah