2010 Mart Meleklerimizin Defilesi Başlıyooorr...

kızlar 20 günlük ömür'üm maşallah diyelim lütfen:nazar::nazar:

arkadaşlar buda benim bitanecik kızım nisam... :nazar:

ay negüzel minik bebekler ço güzeller oğlumun o küücük hallerini özledim anneleri koklayın onları onlar şimdi misss gibi kokar allah hepinizin bebeğini sağlıklı mutlu analı babalı büütmeyi nasip etsin hepsine 41 kere maşallah subhanallah

canım maşlh....
bende merakla bekliyrdum seni ve eymen bebeği
blog sayfandan takip ediyoruz seni sürekli.....allah analı babalı büyütsün maşlh suphanalh....
^^minik kelebeğim^^ hatırlarsan.....

12 günlüğük prensesim:nazar::nazar:

uzun zamandir bakmamisim buraya allahim ne guzel butun bebeklerimiz masallah 41 kere.birden burnumun diregi sizladi resmen gorunce bebikleri

Canım arkadaşım gözün aydın maşallah tosuncuğumuza çok tatlı alalh nazarlardan korusun yarabbim çok sevindim daha ilk hamilelik haberin aklımda zaman çok çabuk geçiyo ne güzel bişeyy

:nazar:maşallah bütün kuzucuklara.Fotograflara bakarken kendimden geçmişim eşimin sesiyle irkildimalsanaalsanasmile Allah nazardan korusun. Evlatlarınız iki cihanda da yüzünüzün akı olsunlar inşAllah:nazar:

tüm bebeklerimizede maşallah Allah nazarlardan saklasın
dsc01768s.jpg

biz geldik teyzeleri...2700 doğduk ama azcık boğazsız olduğum için zaıflıyorum...allah hepimizinkini bağışlasın...

oo dilamızın kızıda doğmuş maşallah annesi iyi grünüyor merak etme sonra canavar gibi oluyorlar

Canım arkadaşım gözün aydın maşallah tosuncuğumuza çok tatlı alalh nazarlardan korusun yarabbim çok sevindim daha ilk hamilelik haberin aklımda zaman çok çabuk geçiyo ne güzel bişeyy

teşekkür ederim canım darısı sağlıkla senin başına inşallah...

Kizlar Masallah bebislerinize hepsi birbirinden tatli
Allah hepsini nazarlardan korusun uzun ömürler nasip etsin yavrulara

slm kızlar bende yakında doğum yapıcam hayırlısıyla oğluşumun resimlerini bende eklemek istiyorum

hep melekler yalnız mı defile yapacak yaaa birazda analarıyla poz wersinler dimi ama

Son düzenleme:
X