2010 Mart Meleklerimizin Defilesi Başlıyooorr...

frambuaz arkadaşımızın bebeği PELİN
15,02,2010 doğduğu gün ki resmi:nazar: maşallah diyekim kızlar:lepi:

37+6da doğdu yani 38 haftasını doldurdu küçük kızımız
güzeller güzeli pelincik hoşgeldin aramıza Rabbim nazarlardan korusun :nazar: Gözün aydın frambuaz Sağlıkla analı-babalı büyütmek nasip etsin mevlam

SELKİE arkadaşımızın tosbik oğlu EMİRHAN:nazar: 1 günlük resmi maşallah olsun kızlar:)

maaşallah, maaşallah, maaşallah... :nazar: çok tatlı yaaa yıkaması bile zevkli olur böyle tombişi poposuna vura vura ohhh canım çekti delikafadulden

SELKİE arkadaşımızın tosbik oğlu EMİRHAN:nazar: 1 günlük resmi maşallah olsun kızlar:)

MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH :nazar: :nazar: :nazar:
ALLAH analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı güzel günler görsünler birlikte. gözleri aydın o minişleri görünce bi garip oldum valla. darısı geride bekleyen tüm hamilelerin, hepimizin başına sağlıkla inşallah.

:nazar:ayyy çok tatlı yaa rabbim uzun ömürler versin.:nazar:

:nazar::nazar:yanaklar tam ısırmalık maşallah allah uzun ömürler versin analı babalı büyüsün inşallah.

Kızlar merhaba ben 2009 mart annesiyim 11 aylık bir kızım var. pelin ve emirhanı görünce duygulandım kızımın ilk doğduğu gün aklıma geldı :) gerçekten çok güzel bir duygu evlat sahibi olmak. pelin ve emirhan çok tatlısınız maşallah size. Allah anne ve babalı büyütsün tüm bebekleri. öpüyorum ikinizide şeker bebişler.

:nazar::nazar: maşallah maşallahhh Allahım analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah tosunumuz tatlımız ısırmalık olmuş bu hoşgeldin Emirhan bebek
Ebrucum gözünüz aydın canımcım

Son düzenleme:
emir bebeğimize 41 kere maşşallah Allah nazarlardan saklasın uzun ömürler versin.analı babalı büyüsün oğluşumuz.

Pelinimiz, Emirhanımız, hoşgeldiniz dünyamıza :)
Allahım sizlere sağlıklı versin, anne-babalarınızla uzun, huzurlu bir ömür nasip etsin...
Çok güzelsiniz, mis gibisiniz, meleksiniz :asigim:

Ebrucum, Frambuazcım, bütüm kalbimle tebrik ederim, Allah nazarlardan saklasın...

maşallah maşallah çok tatlılar allah analı babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin başına sağlıcakla inş:Saruboceq:

yeni doğuran anneleri tebrik ederim rabbim nazarlardan korusun çok tatlılar.
darısı biz mart annelerinin...

allahım 41 kere maşallah allahım bir ömür boyu korusun allah devlete millete ailelerine hayırlı evlat nasip etsin çok mutlu oldum allahım hayırlsısıyla bende bu günleri yaşayayım
allah bekleyen herkese nasip etsin

selkie ve fambuaz kizlar masallah bebiklere. Allah nazarlardan korusun ikiside birbirinden güzeller.......

Pelin ve Emirhan bebek, aramıza hoş geldiniz.. Rabbim nazarlardan saklasın, ikiside birbirinden tatlı maşallah, sağlıklı bir ömür diliyorum bebişlerimize. :nazar:

pelin ve emirhan bebek maşallah :nazar:
Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..

Topiğimiz hayırlı olsun.. Pelin ve Emirhan dünyamıza hoşgeldiniz... Bahtınız açık olsun...Sağlıklı mulu bir hayat yaşarsınız inşallah...

ayyy inanmıyorumm kızlar yaaaa masallah bizim tosuncuklarımıza zemuszemus:nazar:
bugunleride gorucekmiydiz, daha ikili test yaptırdıgımız gunler dun gibi...
Darısı bizimde basımıza insallah...
Pelinimizde , Emirhanıımızda cok ama cok guzeller... :asigim::nazar:

Masallah Masallah masallahhhh
Allah anali babali büyütsün..
Saglikli yarinlar diliyorum...

X