2010 Mart Meleklerimizin Defilesi Başlıyooorr...

oh oh maşallah hepsi birbirinden tatlı ya.bebişleri görünce insan daha çok sabırsızlanıyor.bende bebeğimi görmek istiyorum çok merak ediyorum onu ya.hasretcim maşallah kızın çok tatlı Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım.

Masallah bebiklere , ne sanslisiniz yaa opup koklayabiliyorsunuz yavrulari :) Ben'de daha tik yok yaa,bende istiyorum oglumu opup koklamayi hasretinden oleceeeem artik gelmiyor naz yapiyor anasina Son 7 gun.. Insallah bu zaman zarfinda hyirlisiyla gelir yaa... Yoksa suni sanciyla 41 haftada dogum yapacam :KK43: Sancilar hafif oluyor ama cok duzensiz .

Hasret kız bunun nasıl cadı olduğu bakışlarından belli zaten. maaşallah Allah nazarlardan saklasın :nazar:

Hasretçim maşallah kızına..
Gözler fıldır fıldır cin gibi bakıyo maşallah..
Annesi gibi olcek sanırım :)

wallahi aynen minik bir cadı oldu allahtan bugün sakindi biraz kızlar şükrediyorum:Saruboceq:

çok tatlı hasretcim maşallah.ay çok gaza geliyorum ben bu fotoları gördükçe.hadi kızım sen de gelllopuyorumnanaktan

hasretmaşşallah meleğine,kız dedin dedin en sonunda benzettin cengizine kızı,nasılda babasına benziyor sıpa,kopyası valla[/COLOR][/COLOR]

butun bebekler cok guzeller ya ınsan bakmaya doyamıyor... Allah hepsını anasına babasına bagıslasın hayırlı evlat olsunlar,omurlerı uzun bahtları acık olsun ınsallahhh :nazar:

maşşallah bütün bebeklerimize :nazar:

HASRETCİM biz ikimiz babaya benzettik bunları hee...

işte ALP İM herşeyim 4 günlük...
:nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
atar mı bu kalp sen olmasan...meleğim 12 günlük 08,03,2010

burda düngece 07,032010 11günlük

4,03,2010 9günlük[/B]

maşşallah bütün bebeklerimize :nazar:

HASRETCİM biz ikimiz babaya benzettik bunları hee...

işte ALP İM herşeyim 4 günlük...

oyyy maşallah kuzulara :nazar:ikiside aynı baba bakalım bizimki kime benzeyecek,gözleri babaya benzer inşallah..

maşallah arkadaşlar...çok tatlılar cidden...Allah bizlere bağışlasın yavrularımızı...fırsat bulursam ben de ekleyeceğim ama hala emmeyi ve emzirmeyi tam olarak başaramadık...sabahlara kadar ayaktayız:):):):)

X