2010 Mart Meleklerimizin Defilesi Başlıyooorr...

Hasretçiğim Maşalllah .... Allah analı babalı büytsün. Çok tatlı... Sende çok güzel çıkmışsın..Allahnazarlardan saklasınn.....

Mavidüşler Hayırlı olsun canım.. Allah analı babalı büyüsün...Çok tatlı Gökçe Ata..Kokla benim için.. Darısı başımıza....

mavi dusler senin de bebisin hayirli ugurlu olsun insallah...masallah cok tatli
darisi basimiza safak 12

canlarım saolun warolun hepiniz iyi ki warsınızopuyorumnanaktan
ewt kızlar babasına çok benzior zaten öyle istedim aşkımın eseri aşkıma benzesin istedim allah da werdi işte:)) şuan uyuyor melekler gibi yuvam aşk kokuyor, bal kokuyor, cennet kokuyor artık...

mwidüşler maşallah yakışıklı oğluşuna buda bizimki gibi cingöz walla:)

Şu aralar başın kalabalıktır ama olsun güzel bir kalabalık herkes o güzel kızını görmeye geliyor maaşallah anneyede minişinede diyelim...
Dinlenmeye çalış bol bol yorma kendini.Bebişinle ve kendinle ilgilen... Çok iyi bak kendine öpüyoruz sizi...

Mavidüşler'in yakışıklı oğlu Gökçe Ata :) Maaşallah bebişe...

Amanda aman gözlere bak maaşallah fıldır fıldır.İçimizde böyle güzel bebişler olduğunu bilmek çok garip bir duygu.
Maaşallah yavruna mavidüşler Rabbim sağlıcakla analı babalı büyütsün inş. Sanada çok çok geçmiş olsun hemen toparlanırsın bütün ağrıların sızıların geçer inş. en kısa zamanda...

Rabbim o güzel yuvanın bu mutluluğunu daim etsin inş. hasretcim.Her şey gönlünce olsun güzel annemiz....

mavidüşler Allah analı babalı büyütsün maşallah çok tatlı.bizim yerimize de kokla oğluşunu...

frambuaz arkadaşımızın bebeği PELİN
15,02,2010 doğduğu gün ki resmi maşallah diyekim kızlar:lepi:

37+6da doğdu yani 38 haftasını doldurdu küçük kızımız

ayy maşallah çok şeker allah uzun ömür versin saglıklı sıhatli bende 2010 nisan annesiyim nasıpse allah bizede nasıp etsın insallah

kızlar biraz geç oldu ama hala kendime gelememiş durumdayım buda benim oğluşum ÖMÜR...

kızlar biraz geç oldu ama hala kendime gelememiş durumdayım buda benim oğluşum ÖMÜR..

maaşallah ömür sana.. Allahım seni kötü gözlerden saklasın . sağlıklı, uzun ömürlü, hayırlı evlat ol inşallah...

Zeliş gözünaydın güle güle analı babalı büyüt bebeğini. sıkıntıların da umarım en kısa zamanda azalır hayırlısıyla.

kızlar biraz geç oldu ama hala kendime gelememiş durumdayım buda benim oğluşum ÖMÜR...
oy oy maşallah kuzuna ne tatlı uyuyo rabbim analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun bebeğin.YA canım zelişim neler yaşadın bebeğinde nekadar üzüldün ama bak sonu nekadar güzel bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…