- 7 Ekim 2009
- 2.201
- 0
-
- Konu Sahibi edebiyatci222
SnowWhiteQueen seninle aramızda sadece 1 gün var... ne güzell..
hhaha ay bizimkide bn göbüşümü çekerken sakın birilerine gönderme günah bilmem ne falan dedi ama takan kim:) o da zaten adı gibi bilio takmayıp göndercemi tınlamadı
jalecim seninki de mini miniymiş :))
ben de kendi profilimden aşağı doğru bakınca kocaman geliyor göbeğim :))
ama aynadan yan ve ön profile bakınca küçük görünüyor, açı baya farkettiriyor
frambuaz jale ve hasret bebişlere maşallah
frambuazcım maşaallah çok güzel görünüyor, gayet ideal :))
ayrıca üzerindeki en sevdiğim hamile t-shirt lerin den biri :lepi:
Bu aralar benim iştah çok açıldı.. Pek böyle dewam edemiycem galiba bundan sonra.. :icecream: cokacimcoookFrambuazcim göbüsün cok güzel...
ne fazla nede az bence...böyle devam :lepi:
Gerci fazla olsada olur...hersey bebeklerimiz icin zaten
Saol tatlım. Sizi de bekliyoruz...frambuazcım maşşallah sana ve kızına.benimkide seninkinden biraz fazla.en kısa zamanda koyucaz resmimizi.
Kızlar biraz nazlı galiba... Benimki de bi görünüyo bi saklanıyo.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2Maaşallah göbüşüne ve kızına.Benim kız şimdilik saklanıyor çıkınca çekip koycam bende :)
Öpüyorum göbeğini tatlım benim... kaydirigubbakcemile5
Teşekkürler canım. Senin göbeğin de çok şirin olmuş. Ay insan şimdiden duramıyo. Çıkınca yiycem ben bu Mart bebeklerini!!!
frambuaz jale ve hasret bebişlere maşallah
oy oy oy oy kimleri görüyoruz emircik we ebrucuk poz weriolar bize maşallah cnm allah sağ salim kucağımızda poz wermeyi nasip etsin:)
maşaallah pek tatlı olmuşsunuz selkiecim :lepi:
kızlar göbeklere maşşallah..
işte buda benim 23 haftalık göbek ve bebek :)))))))).......
ewet ya aynen diorum ya pörtledi 3 günde geldi bu hale bakalım drumuz ne dicek önemli olan bebeğimin kilo alması
41 kere maşallah canım... Süpersiniz.... opuyorumnanaktan
aynen :roflol:Yusyuvarlak görünüyo göbeğin ne güzel. Benimki çok yayık duruyo. Belim falan kayboldu...
Bu arada dediğine kesinlikle katılıyorum. Benim göbek de bi kaç gün içinde mutasyona uğradı resmen. Akşam yatıyorum sabaha iki misli kalkıyorum gibi geliyo.... :CüvCüv: