- 22 Ocak 2009
- 2.059
- 1
- Konu Sahibi edebiyatci222
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah. cnm çok tatlı çıkmıssınız.. alpde el sallıyo teyzelerine
buda benim göbüşüm 27+4:)
Eki Görüntüle 32255
Eki Görüntüle 32255
eftel kıııız çok maşallah bebişe we göbüşe transparan kıyafetinde bi harika doğrususositososito
kızzz senden kıskandım sexsi giyim dedim..kaydirigubbakcemile3 maşallah gözündende bişey kaçmıyo hee:)))
bizde sizleri seviyoruz cnm opuyorumnanaktançok sağol canımcım evet alp teyzelerini seviyor ve selam söylüyor sizlere
seninde göbişine ve içindeki inci tanene maşşallahhhh
tşk ederim teyzesi..Eftelciğim maşallah prense çok tatlı gözüküyorsunuz
maşallah maşallahhhh nazarlardan korusun sizleri rabbim
eftel kıııız çok maşallah bebişe we göbüşe transparan kıyafetinde bi harika doğrususositososito
DUCKS maşallah göbüşün top gibi ..Çok şirin duruyo.. Doğumdan sonra karnın dümdüz olur eminim
yaz maşallak güzel çıkmışsınız oğlun ve sen
duch sanada maşallah nasıl besledin bebişini :ecrin_bebek:
Eki Görüntüle 32255
ayy bu göbek nasıl dümdüz olur bilmem 5 kilo aldım şimdiye kadar 5 ide göbeğimde galiba :) sırnaşık şey
Sadece 5 kilo!! Ne güzel.. Bebeğinin kırkı çıkana kadar hiç bişe kalmaz kesin..
Ben 8 kilo aldım.. Daha da bu iştahla gidersem nolcam bilmiyorum.. Bi oturuşta bi kazan yemek yiyorum.. :bbo: laelaelaelaelae
Sadece 5 kilo!! Ne güzel.. Bebeğinin kırkı çıkana kadar hiç bişe kalmaz kesin..
Ben 8 kilo aldım.. Daha da bu iştahla gidersem nolcam bilmiyorum.. Bi oturuşta bi kazan yemek yiyorum.. :bbo: laelaelaelaelae
Evet o seksiliğe bende bayıldım.Hem anneyim hem seksiyim diyor eftel.Maaşallah göbüşüne ve bebişine....
annesine de göbeğine de maşşallah..
Saol seyylacim... O kadar iddialı diilim ama ...sen bi kerem hiç konuşma gördük seni süper fiziğin var yaaa deli kcoam i<in verse bende koyacağım ... ama izin vermiyorrrr klava:klava:
İnşallah canım...duyanda 18 kilo aldın diyosun sanır.. sen benden daha öndesin 5-8 arasında ne fark var.. eminim sende de bişey kalmaz..