2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

buda benim göbüşüm 27+4:)
$Görüntü078.jpg

eftel kıııız çok maşallah bebişe we göbüşe transparan kıyafetinde bi harika doğrususositososito

çok sağol canımcım evet alp teyzelerini seviyor ve selam söylüyor sizlere:emir_bebek:
seninde göbişine ve içindeki inci tanene maşşallahhhh:nazar:
bizde sizleri seviyoruz cnm opuyorumnanaktan
Eftelciğim maşallah prense çok tatlı gözüküyorsunuz :nazar:
tşk ederim teyzesi..
maşallah maşallahhhh nazarlardan korusun sizleri rabbim:nazar::nazar::nazar:

aminn cnm hepimizi korusun inşallah..:Saruboceq:

ayy bu göbek nasıl dümdüz olur bilmem 5 kilo aldım şimdiye kadar 5 ide göbeğimde galiba :) sırnaşık şey

Sadece 5 kilo!! Ne güzel.. Bebeğinin kırkı çıkana kadar hiç bişe kalmaz kesin..
Ben 8 kilo aldım.. Daha da bu iştahla gidersem nolcam bilmiyorum.. Bi oturuşta bi kazan yemek yiyorum.. :bbo: laelaelaelaelae

Ben 8 kilo aldım.. Daha da bu iştahla gidersem nolcam bilmiyorum.. Bi oturuşta bi kazan yemek yiyorum.. :bbo: laelaelaelaelae

sen bi kerem hiç konuşma gördük seni süper fiziğin var yaaa deli kcoam i<in verse bende koyacağım ... ama izin vermiyorrrr :eek:klava::eek:klava:

duyanda 18 kilo aldın diyosun sanır.. sen benden daha öndesin 5-8 arasında ne fark var.. eminim sende de bişey kalmaz..

sen bi kerem hiç konuşma gördük seni süper fiziğin var yaaa deli kcoam i<in verse bende koyacağım ... ama izin vermiyorrrr :eek:klava::eek:klava:
Saol seyylacim... O kadar iddialı diilim ama ...
Sen de gizli saklı koyuver fotonu.. Biz enişteye bişe söylemeyiz.. Zaten askerde.. delikafadulden

duyanda 18 kilo aldın diyosun sanır.. sen benden daha öndesin 5-8 arasında ne fark var.. eminim sende de bişey kalmaz..
İnşallah canım...

Bu da 31. hafta göbeği:
yenibir.jpg
[/URL][/IMG]

MAŞŞALLAH BEBEĞıNE DE SANADA 8 KıLO ALMIŞ HALıN BUYSA DAL GıBıSıN MAŞALLAH..:nazar:

X