2010 mart annelerinin 2011 yılbaşı çekilişi

kızlar ben yarın giremeyebilirim bayram alışverişi war babam burda eşim ewde nasıl çekeceksiniz bilmiyorum kurayı ama beni unutmayın sakın bana çıkan bana özel mesaj atsın:))
. fırsatım olursa kendi ellerimle gidip seçecem hediyeyi kendim paketlicem kuzularımızdan birine olmazsa netten alırım hiç istemiorm ama en olmadı öyle olcak. görüşmek üzreeee....

ay ben giremem dedim ama sabahtan beri 3. girişim:)) hergün böle diyim bari. ben hariç kimse girmemiş yaa:) ben çekiyorum kuraytı arkadaşlar o zmn

evet ben de geldim geç kaldım zannediyodum ama çekmemişsiniz görümceyle bayram temizliği yaptık felç durumdayım eeeeee napıyoz ki?

Düzenli bakamıyorum ki bu aralar topiğe... Yeni haberim oldu çekilişten..
Nolur daha çekiliş yapılmamış olsun...
Bizi de yazın!! Bizi de yazııın!!!!

1hande,2yazgı,3meral,4zemheri,5çokoprens,6merlike,7pancuben,8polenss,9seyyaltaner, 10hasret,11zeliş, 12ocd,13laviniaebru,14gülşan,15annesininbebiki,16bosna,17toprak,18hepkaravana,19selinius,20mavidüşler,21sümeyra,22frambuaz.

ewet saydım 22 kişiyiz ama nası çekiyosunuz nası beceriyosunuz bilsem ben çekiverecem wala

kızlar bayram dolayısıyla kımse yoktu, yapamadık cekılısı...
ama pazartesi kalabalık olursa yaparız, olmadı bayram donusu yaparız...
evde ben ısımlerı kagıda yazıp, yaparım cekılısı...
sonra cıkanları yazarım buraya...

bence daha eklenmek isteyenler olu canım bu ay sonuna kadar bekle derim ben mesela edebiyatcı yok listede o az giriyor buraya faceden de bildirelim derim ben sizler ne dersiniz?

Ya bende katılmak istiyorum yılbaşı cekilişine gecen sene zelişle hediyeleşmiştik süper güzelll :))
bende varımmm...

Ayyyy çekiliştemi yapıyosunuz ayyy ben çok uzun süredir girmdim...
bende varım çekilişeeee
beni de ekleyin listeyeee

bence daha eklenmek isteyenler olu canım bu ay sonuna kadar bekle derim ben mesela edebiyatcı yok listede o az giriyor buraya faceden de bildirelim derim ben sizler ne dersiniz?

cok haklısın ayfercimmm
bende aynı seyı dusundummm, ay sonundas yaparız cekılısı...
o zamana kadar katılanlarda katılır :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…