2010 mart annelerinin 2011 yılbaşı çekilişi

handesrgzl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
1.404
5
Kızlar 1 yıl ne kadar da çabuk geldi ve geçti değil mi?

Geçen sene yılbaşı çekilişinde doğmamış minik kuzularımıza aldığımız hediyeleri , bu sene; 2010 yılında almış olduğumuz en önemli hediye olan ve her geçen gün büyüyen minicik yavrulamıza alacağız...

Şimdiden heyecan bastı diyorsanız; haydi sizde ekleyin listemize isimlerinizi...

Tüm isimler toplandıktan sonra Cumartesi günü çekiliş yapılacaktır.
Gönderim geçen sene ki gibi kargo yoluyla yapılabilir...

Hediyeleri bebişlerimize alacağız. Gönderimi de 15 Aralık'a kadar yaparız...

Son düzenleme:
ayy süper bişe. geçen sene aranızda yoktum ama bu sene katılabilirim inşş hediyeler ne zmna kadar gönderilcek ona göre katılabilirim. bebeklerimize mi alcaz birbirimize mi geçen sen nası yaptınız bilmiyorum da... çok güzel bişey hadi hayırlısı...

BENDE VARIM AMA ÇEKİLİŞ PAZARTESİ OLSA DAHA İYİ OLUR HERKES AKTİF İKEN DAHA İYİ CANIM YAZ BENİ DE

bencede pzt olsun cunku kocasını bulan gelmio:) bende giremem sanırım hem illa herkes online olmak zorunda mı nası yaptınız bilmiyorum geçen sene denk gelebilirmiyim bilmiyorum sıpanın durumuna baglı saate göre bigremiyorum ki

Ya iki saat saat işler yoğunlaştı ne planlar yapmışsınız hızınıza yetişmek için ekrandan gözümü ayırmamak lazım ...

Hobaaaa bensiz olmaz bende varımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…