- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #117.261
yarın öğleden sonra tatil arkadaşlar, bu hafta çabuk bitti:)))
akıllı bıdıklara kocaman maaşallah gönderiyorum burdan:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın öğleden sonra tatil arkadaşlar, bu hafta çabuk bitti:)))
vanda görev yapan üç devrem var, demin bişeyler anlattılar canım sıkıldı ama vana yardım yollamadığıma çok memnun oldum,,, malatyaya gidince ilk işim iyi bir psikolog bulup burda yaşadığım ve ruhumda vicdanımda açılan yaraları kapatmaya çalışmak olacak, çünkü burda az daha kalsam ırkçı biri olup çıkacam, içimde nefret tohumları yeşermeye başladı iyice, bunun suçlusu burda yaşayan nankör vatan hainleridir, nefret ediyorum burdan(((
Benim oğlum da kokuya ve dokunmaya çok hassas, parmak boyalarından aldım size özenip, bir kere dokunduktan sonra ıyyyy yaptı ve kapağını kapatıp bir daha elini sürmedi
Yememe grevimiz de devam ediyor, ne pişirsem bu akşam diye düşünmekten fenalık geldi pöfffff:26:
vanda görev yapan üç devrem var, demin bişeyler anlattılar canım sıkıldı ama vana yardım yollamadığıma çok memnun oldum,,, malatyaya gidince ilk işim iyi bir psikolog bulup burda yaşadığım ve ruhumda vicdanımda açılan yaraları kapatmaya çalışmak olacak, çünkü burda az daha kalsam ırkçı biri olup çıkacam, içimde nefret tohumları yeşermeye başladı iyice, bunun suçlusu burda yaşayan nankör vatan hainleridir, nefret ediyorum burdan(((
Bosna tarifin süpermiş valla, bende deneyecem, ağzım sulandı, biliyorsun karnabahara karşı olan zaafımı :))
Çokocum, bende sebze toplarını tavsiye edecem, haşlanmış sebzeleri un,yağ,yoğurt,kabartma tozu ile aynı poğaça yapar gibi yoğur ve fırında pişir, eline ver yesin..
Birde sebzeleri yine haşlayıp kıyma ile karıştırıp köfte yapabilirsin..
Bosnacım, mesela ıspanak-kabak-havuç-patates-maydonoz ne sebze varsa evde işte haşlıyorum iyice, buharda da pişirebilirsin, sonra iyice eziyorum onları kıyma ile karıştırıp köfte şekli veriyorum, eğer kıvamını tutturamazsan birazda un katabilirsin içine yada irmik yada galeta unu v.s., sonra bu köfteleri kızartıyorum, ben genelde tef.al in act.fry inde yağsız olarak kızartıyorum, arzuya göre içine kimyon-karabiber de konabilir, sebze yemeyen cücelere bu tarif :))
Ben kendime de içine kıyma koymadan vejetaryan köfte yapıyorum mesela, çok güzel oluyor..
karnıbahar sezonu acıldı simenay ve bosna coştu yine valla hakkını ymeyeyim benim kv de yemeğini cok güzel yapıyo sarımsaklı yogurtlu müthiş oluyo da kış gelince yemege ne zaman gitsek 2 gidişimizin 1 nde mutlaka karnıbahar oluyo :)
coko hanım benm oglanda sanırım aclık grevine girdi zorla yemek yediriyorum ki sabah kahvaltısını kendi yapar krep yaparım krep bitince tabagı mutfaga getirir bi daha ister koy der di şimdi nerdeeeeee beyfendinin peşinden koşacazda yemek yedireceğiz cok zor bi durum
burdan yazmayım sonra müge anlı gibi ırkçı bölücü vicdansız diye banada yüklenirler simenaya özel msj attım oda sana yollasın o zaman aynı mesajı ben 10 dakikada bir yollayabiliyorumda
karnıbahar sezonu acıldı simenay ve bosna coştu yine valla hakkını ymeyeyim benim kv de yemeğini cok güzel yapıyo sarımsaklı yogurtlu müthiş oluyo da kış gelince yemege ne zaman gitsek 2 gidişimizin 1 nde mutlaka karnıbahar oluyo :)
coko hanım benm oglanda sanırım aclık grevine girdi zorla yemek yediriyorum ki sabah kahvaltısını kendi yapar krep yaparım krep bitince tabagı mutfaga getirir bi daha ister koy der di şimdi nerdeeeeee beyfendinin peşinden koşacazda yemek yedireceğiz cok zor bi durum
bende ıspanaklı mücver yapıyorum kabak yerine ıspanak koyuyorum sadece, sarımsaklı yoğurtla süper oluyor
Hehehhe, çok seviyom napiim, benim kv hiç pişirmez, keşke pişirse nerdeee..
Bu akşam kendimi zorla yemeğe davet ettirdim kv ye, akşama yemeğim yok, bıktım her akşam gece yarılarına kadar ertesi günün yemeğini yapmaktan, ki kaç gündür uykusuzum zaten küçük kene sayesinde, kv de de akşamları saat 5 te eşime verip çocuğu, ayağını uzatıp keyfine bakıyor, e gündüz zaten 3 saat uyuyor bu çocuk, tek yaptığı sabahtan öğlene kadar pepe izleterek yada sokakta ya da komşularda gezdirerek oyalamak, 2 haftadır çocuğa kv bakıyor, bir kelime dahi öğretmedi çocuğa mesela, annemin öğrettiklerini de komşularına göstererek hava atıyor, bakııııınnn benim torunum neler söylüyor diye, gıcık kadın, akşam çalıştırayım biraz, yarından sonra 15 gün dinlenecek nasılsa :)))