-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #117.081
günaydınlar
malatyaya tayinimiz çıktıhep hayırlısı diye dua etmiştim, inşallah merto için ve de bizim için en iyisi olur:)
kamilin tayini çıktı ama beni unutmuşlaroyüzden yaklaşık bir ay daha buralardayız sanırım, bayramdan önce veya sonra yolculuk var hayırlısı ile, bana dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, patron ve eşi , korumalar çok üzüldük dedi, ama sizin içi sevindik dediler
mertoyu sütten kestim buarada, gece uyanmaları bitti şükür:)
zemheri yeni bakıcınız iyi çıkar inşallah, ben en çok bakıcımızdan ayrılacağımız için üzülüyorum
candan hoşgeldin mertonun bir tane azı dişi tamamen çıktı, üç azı dişide patlamış durumda ama tam olarak çıkmadı yani, hatta biri dün patladı desem yeridirayrıca dün iki köpek dişi daha patladı
hasta bebişler iyileşmiştir inşallah
merhaba herkese,
bebek öylesine ağlamaz diye hep öğreiyorum-unuttukça..
dün kızım -ki uykusuçok düzenli-gündüz bir kaç gün zor dalıyordu,dün hiç uyumadı,sinirlilik üstünde bir de..
ben ona çok kırıldım ve saat artık akşam 5 gösterdiğinde uyutmaya vazgeçtim ki...uyudu..30 dak sonra ağlayarak kalktı,balgam kustu ...meğer hasta kuzum...
çok pişman oldum küstüğüme
okuyorum ama yapacak o kadr çok yorum varki mesela simenay ın kv ve eşine kızgınım , gülşanın yer değişikliğine sevinçliyim , hasta olan bebişlere üzgünüm
ya cadı hasta halabugün yine doktora gidecek serum takıldı dün bugünde takılacak , ayrıca damardan antibiyotikler yapıldı ama dün gece yine ateşlendi ve kustu , ishal olmaz ise yine testler felna yaılacak ve kuzucum öyle bitkin jki hiç kucağımdan kalkmıyor sadece göğsüme yatıp uyuyor yada uyukluyor (
sağolun yol arkadaşlarım..gerçekten bu ara herşey üstüste geldi..bi kuduz aşımız eksikti..:S neyse sağlıklı olsun yavrum yeterki..
hadi hayırlı olsun yeni bakıcın..hem 3 yaşl.torun u var iosun ekstra avantaj..
gözünaydın amirim....inşallah hayırlı olur malaltya senin için..
hastacıklarımıza geçmiş olsun..mamur da antibiotiğin etkisiyle uyukluyo sürekli..şimdi uyandı..kavaltısını yaptrayım..iştah sıfır..
bu arada bi sorum olucak...
çocuklara çocuk sütümü yoksa pastörize inek sütümü kullanıorsunuz..
ve yoğurda hala kendinizmi mayalıorsunuz??
tünaydın hepinize
Hasta kuzulara Allah şifa versin,geçmiş olsun.
Bosna cım sanada geçmiş olsun.ayrıcada bencede ev ayakkabısı almalısın.
Gülşan zaten belirtmiştim başka biryerden ama buradanda yazayım,çok sevindim arkadaşım sizin adınıza.inşallah herşey çok güzel olur sizin için,hayırlı olsun.
LAviniaEPRU yağmur a tekrar geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.ayrıca benim pipilim inek sütü içmiyor,gece yatmadan önce devamsütü içiyor.ama sabah kahvaltılarını inek sütü ile hazırlıyorum,tadına alışsın diye.yoğurdudu artık ben yapmıyorum,dışardan aldığımızdan yiyor.
ananesinin köpeğine kraker verrken köpek yanlışlıkla kraker diye çocuğumun elini ısırdı azıcık diş attı parmak ucuna..3 doz aşısı var gülşancm..hepinizi seviyorum
huzurluyum sakinim, ama yeni bir şehir,yeni bir iş,yeni ev,yeni bakıcı meseleleri yüzünden biraz tedirginim canlarım:18:
malatyada en az 5 yıl kalmamız gerekiyor çünkü oranın şark süresi 6 yıl, bizde kamille ev alalım diyoruz bakalım araştırıyoruz biryandan, hayırlısı olsun...
mamuruma çok üzüldüm, çok geçmiş olsun kuduz aşısı nerden çıktı yav kaçırdığım bişeylermi var:26:
karavana takma kafana ex kocayı, yeni maçlara bakalım bizdarendeyi gördüm bende bayıldım, ama çok soğuktu suyu mardine gelemedin malatyaya beklerim canım
bosnacan çok güldürdün beni
mertoya ben aylardır hazır yoğurt yediriyorum, normal pastörize inek sütü içiriyorum, aslında içmiyor, içine muz ezip yediriyorum kaşıkla
sağol bosncm..Teşekkürler canımmm.
Tekrar çok geçmiş olsun Mamur'a... Allah beterinden saklasın...
Yoğurdu hala kendim mayalıyorum.
İnek sütünü içmiyor, devam sütü içiriyorum, günde 1 kutu.
Herkese selam
Hasta kuzucukalra ve az yağlı danaya benden de geçmiş olsun
Ebuş ben 1 yaşından beri bildiğin pastörize inek sütlerinden veriyorum sadece ayrıca yoğurt mayalamayı bırakalı da çoook uzun zaman oldu, biz ne yiyip içiyorsak tamamen ondan veriyoruz
Gülşan çok sevindim hayırlı olsun arkadaşım
ben istanbula geldiğimde cyodan bi panduf aldım bayılarak giyiyor eve girer girmez ayakkabılarını çıkarıp onları giyiyor bece iiidir
1 yaşından beri pastörize süt yoğurdu bende uzun zamandır hazır alıyorum ben ne yersem onu yiyo hatta hafta sonu annemde kuru fasulye kuru soğan ve turşu yedi yarasın kuzuma
SLM MİLLET
hasta olan herkese geçmişler olsun ben de çok hastayım ama ben resmen kendim ettim kendim buldum ekim gelmiş gecelikle yatılır mı ben yattım şifayı da kaptım, dün doktora gittin üsye dedi ama sadece öksürük şurubu verip yolladı ölüyorum. eşime her zaman kullandığım antibiyotikten ısmarladım nası olsa teşhis belli ilaç da belli o zaman, başlayacağım bunların aile hekimliğinden de ş...siz sırtımı bile dinlemedi, zatüre olunca bakacaktı herhalde.buraya gelen herkese bir haller oluyor, bunlar da aile hekimi ünvanı aldlar diye bir halt oldular sanıyorlar PRATİSYENLER işte ne olacak
tekrar gözünaydın canım sizin adınıza çok sevindim
geçmiş olsun
oy oy o da mı amanın
eşekkürler ebru, ben sütten kestiğimden beri pastörize süt veriyorum. yoğurtta aynı şekilde.
zemheri geçmiş olsun sanada bacım..yalnız bu antibiotik olayını anlamadım..ne dedi dr teşhis ne??ayrıcada mart analarının en ateşlisi tacını hasretten alıcan gibi görünüyo..ayol kış kış ne geceliği...ben yazın bile giyemiorum..
kuran okunarak mı açıldı, burda zerdüşt dolu çoğu Allaha bile inanmaz, kim okumuş kuranı