2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gazete okumak daha çok sinirlerimi bozuyor. Devlet büyüklerimizin en büyüğü demeç vermiş, saldırının intikamı ağır olacak diye... Ne olacak, giden canlar geri mi gelecek! Hayatının baharında solan fidanlar yeniden mi yeşerecek, bir sürü umudu hayali olan gencecik çocuklara ne faydası olacak yapılacakların? Anaların babaların acısı dinecek mi? Kaldı ki, madem ağır intikamlar alabiliyoruz biz, neden binlerce ölüp gidiyor hala? Delirecem, daha neler neler yazarım ama hep tutuyorum kendimi burası yeri değil diye, gaflet bu, vurdumduymazlık, milletle dalga geçmek resmen, mideme ağrılar giriyor valla!!!

evet çok ağır oluyor intikamlarımız sorma , 33 şeidin katili hala asılmadı yaşatılıyor görüşmeler yapılıyor görüşleri sorgulanıyor , bu 24 şehidinde intikamı karşılığında ona ev hapsi cezası kesilebilir bence ki ağır olsunnn!!!!!!!!!!!

elim ayağım titriyor , gözümden yaş durmuyor , hayatın normal devamö etmesi abonelerin gelip işlemlerini yaptırma mücadelesi deli ediyor beni benc ehayat durmalı şu an tıpkı bekleyen annelerin ki gibi

ne desen haklısın canım, bende öyle düşünüyorum, hatta açılıma sırf gençler ölmez artık diye destek veriyordum, ana dilde eğitim alsınlar diyordum ama bu itler yüz verince astarını istiyor, eskisinden beter oldu durum yani, bir yıllık şehidi bir haftada verir olduk hemde kendi vatandaşlarınında ölümüne göz yumarak yapıyorlar bunları, en kötüsü elimizden hiç birşey gelmiyor, öylece bekliyoruz, o tepedekilerin intikam yeminlerine inanmıyorum zaten hiç, yine boş dağları bombalar gelirler, hepsi göstermelik, ses kesmelik, yalancılar, bombaladıkları dağlarda bir tane terörist yokki:KK43:(((

benim canım sıkılıyor içim daralıyor, mustinin dediği gibi hayat durmalı bence , o anaların yerinde olmadığıma şükrediyorum,şimdilik şükrediyorum bugün yarın başımıza ne gelir bilmiyorum çünkü:KK43:
ben kaçtım kendimi işlere verip unutmak istiyorum bugünü:KK43:

Kesinlikle katılıyorum, hayat dursun, yas ilan edilsin, gülmesin kimse, hiç bişi yapamadan duruyoruz böyle, hiç olmazsa acılarına ortak olalım. Yıllardır tutturmuşlar, teröristlerin istediği zaten bu diye, teröristlerin istediği can almak, onu da alıyorlar zaten, onu engel olamıyorsun da, yas ilan etmeye gelince mi teröre istediğini vermemiş oluyorsun beyinsiz!

Merhaba;
Öncelikle bütün şehitlerimize Allah tan rahmet yakınlarına da sabır diliyorum, nasıl sabır göstereceklerse artık..
Söylenen saçma laflardan bende sıkıldım, intikam ağır olacakmış v.s., yine boş dağları bombalayıp, mil.leti uyutacaklar, ortada bir tane bile terö.rist ölüsü yok, habire bomba atsın dursun boş dağlara taşlara, yedik bizde..

Ben ne gazete okuyorum ne de tv izliyorum, moralim bozuluyor, gözlerim şişiyor ağlamaktan ve en kötüsü de sadece izleyip, arkalarından bir dua göndermekten, dev.let için ileri geri sövmekten başka yaptığım bişey olmaması beni deli ediyor.

Gülşancım, kuzuyu sormuşsun, sıcak suya oturma banyosu yarım kaldı malesef, geçen günlerde yazdım ama sen yoktun, annem bir hafta düzenli olarak oturttu suya ve diyetini yaptırdı, sonra eşim gitti kuzuyu aldı kendi sal.ak annesine getirdi, man.yak kv de ancak gözüyle bakabiliyor işte çocuğa, daha fazla yazmayım kötü şeyler çıkacak ağzımdan yoksa..

Kesinlikle katılıyorum, hayat dursun, yas ilan edilsin, gülmesin kimse, hiç bişi yapamadan duruyoruz böyle, hiç olmazsa acılarına ortak olalım. Yıllardır tutturmuşlar, teröristlerin istediği zaten bu diye, teröristlerin istediği can almak, onu da alıyorlar zaten, onu engel olamıyorsun da, yas ilan etmeye gelince mi teröre istediğini vermemiş oluyorsun beyinsiz!

aynen katılıyorum ,,, ağlıyorum üzülüyorum kahroluyorum i şehit anaları benden beter biliyorum o zaman başbakan hepimizden beter olmalı cumhurbaşkanı şuanda komalık yatmalı , etkilnesinler artık hissetsinler acıyı ve gidip aponun kafasını kopartsınlar , türklüğümden utanıyorum cümlesini kuran tüm kürtlere dir bedduam ,,

simenay kızmakta haklısın valla eşinide sopalıklar listesine ekliyorum valla, kendi çocuğunu anası olacak o uyuz tembele teslim etmeye nasıl vicrdanı elveriyor:KK43: yazık benim kuzuma yaaaa:KK43:(((

sakinleşemiyorum,elim ayağım titriyor!
sabah gözümü açıyorum,her sabah olduğu gibi ilk iş gazetelere göz atıyorum.ne göreyim,dün gece ben uyurken,siz uyurken,herkes uyurken gencecik,daha yolun başında 26 tane genç delikanlı hain bir saldırıda hayatını kaybediyor.inanamıyorum,kalkıp tv yi açıyorum,tüm kanallar normal yayın akışında programlar göstermeye devam ediyor.Allahallah diyorum,haber kanallarını açıyorum ve doğru olduğunu görüyorum.kim için,ne için?vatan sağolsun mu diyecek şimdi aileleri,sağolmasın arkadaş vatan,.yıllardır bu acının önüne geçilemiyorsa,vatan verdiği canlara sahip çıkamıyorsa,öcünü almayı bırak arkasından yasını tutmuyorsa sağolmasın ozaman.bunlarda anne evladı,bunlarda bizim vatandaşımız.kimseye itimatım yok artık.o çok konuşan,sadece konuşan devlet büyükleri için hayat hiç bu 26 gencin ailesi kadar acı olmadı,hiç dünyaları bir gecede aydınlanmayacak şekilde kararmadı.ateş düştüğü yeri yakar.ama bir gerçek var,benim devletim yıllardır bir it sürüsünün önünü alamıyorsa,hergün,her ay,her yıl gencecik insanlar bu sebepten soluyorsa kimse bana devlet büyük,intikamımız alınacak falan demesin.kalk Atam,kalk,senin geleceği emanet ettiğin gençlere sahip çıkan yok,öldürüyorlar .

Bi dakila şimdi, ben anlamadım. İş yerindeyim, tv yok. Tüm kanallarda normal yayın akışı devam mı ediyor, sabah kuşağı, geyik muhabbetleri, şarkılar falan? Böyle olmadığını söylesin biri, eğer böyleyse ve bunu yapan benim milletimse, ben artık bu milletten değilim!

selam biraz geciktim ama aslında hiç yazasım yok sizlerle aynı duygular içerisinde olduumdan kendimi işe verdim size haika geçen akşamımı anlatacaktım ki harika olan herşey anlamını yitirdi bir oğum var ve bugün bi başka annenin biricik kuzusu artık yok kardeşim askere gidecek ben biricik kardeşimi inanmadığım bir savaşa göndericem zira ben toprakların insanlara deil insanların toprağa ait olduklarına inanan dinlere mezheplere renklere dillere inanmayan biriyim işte böyle oluncada bu ölümler daha da hiç oluyor boş oluyor acı oluyor

Son düzenleme:
bosnacan daha önce 13 şehit vermiştik hatırlıyormusun, ozaman aysun kayacı bi program sunuyordu , canıl yayında haberi aldı aysun hepimizin başı sağolsun 13 şehidimiz var diyor ve kısa bir ara veriyoruz diyor gözleri dolu bir şekilde, sonra yönetmen kulaklıktan bişey diyor, aysun diyorki 13 şehidimiz var ama yönetmenim devam edicez diyor, programa devam etmek zorundayız diyor, gözleri dolu bir şekilde, o kadından nefret ederdim o gün sevmeye başladım o bile o cücük kadar aklıyla yasını tuttuya helal olsun:KK43: cumhurbaşkanı intikamımız acı olacak diye basın açıklaması yapsın, başbakan kampta yiyip içmeye devam etsin, sabah kuşağı devam etse neolur etmese ne olur:KK43:(((((((

slmlar
ne iğrenç bi güne uyanmışız bugün biz uyurken körpecik canlar ana kuzuları yitip gitmiş yarın kara toprağa yatacaklar daha kim bilir niceleri böyle yitip gidecek böyle eli kolu bağlı olmak gözyaşı akıtmak çok ağırıma gidiyor kaç ocak söndü yaa bu acı nasıl düşmüyor yüreklere anlamıyorum dağı taşı bombalasan ne olur bu kadarmı aciziz ne desem boş geliyo

sizden öğrendim..
ailelerine sabır versin...yok yere giden canlar gittikleri yerde ışıklar içinde yatsınlar...

Son düzenleme:
slm millet :KK5:
hislerimi anlatacak kelimeleri sizler benden önce söylemişsiniz zaten, eskiden de yanardı içim ama anne olduktan onra başka yanmaya başladı. Allah sabır versin ailelerine, o intikam masallarına doydum ben artık allah o masalları anlatanların da b.... versin yapanlarla beraber.

Fonda Türk bayrağı var fark ettiniz mi? Gider gitmez ben de asacağım evimin balkonuna ve bu kan durana kadar inmeyecek o bayrak... Sizleri de davet ediyorum arkadaşlarım.

Bugün başka bir konuda bir şey yazmak, başka bir şey yapmak gelmiyor içimden, kusura bakmayın.

Arka fondaki Türk bayrağı benimde dikkatimi çekti, çokta hoşuma gitti açıkçası, bende eve gider gitmez bayrağımızı asacağım balkonuma..

Ağlamamak elde değil, analar babalar nasıl dayansın.
Mekanları cennet olsun şehitlerimizin.
Ne zaman bitecek bu terör.En Büyük TÜRKİYE

ya 1 yada 1000 kaç asker ölürse ölsün bizim ordu ne yapıyor askerim öldü hadi çıktım daha bende gittim hemen şu kadar pkk lı öldürdüm ( ki aslaaa inannmıyorum ) , yahu kardeşim eğer bunun çözümü bu ise o zaman hiö askerimi öldürmedne çık dağa varsa eksik askerin türk erkeği bi daha gider varsa eksik paran pulun biz bunun için sev seve kemer sıkarız gidelim bir gecede indirelim hepsini olsun bitsin , bırakına rtık bu kandırmacayı yaww olana fidanlara oluyor , bunca teknolojinin eğitimli askerinin içinde birincisibu baskınalrdan haberdar olup engelleyebilirsin , yok akrdeşim ben yemiyorum daha valla yemiyorum ,,,

herkese günaydınlar,
zor bir akşam oldu , mertin azı dişi olduğu gibi çıktı, normalde ilk önce ucu patlar bir iki ayda anca çıkardı, azı dişinin tümü damağı yarıp çıkmış,resmen yarmış, çok canı yanıyor oğlumun, tam bir saat elime jel sürdürüp dişini ovalattı yavrum, bir saatten fazla çığlık attı kuzum, benimde canım yandı çok:KK5:

Günaydın,

Gülşan, geçmiş olsun Mert'ime... Devam ederse ağrı kesici gibi bir şey de ver istersen, biraz rahatlatır kuzuyu.

X