2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BAKICI İŞİNİ HALLETTİM
neyseki küçük yerlerde herkes bebek bakmaya hazır alt katta bir komşuyla anlaştım, daha önce de bahsetmişlerdi zaten bakabileceklerinden neyseki sorun çıkmadı. ama benim de ömrümden ömür gitti düşünürken. şimdi bakacak kadının da 3 yaşlarında bir kız torunu var oğlum gene oyun oynamaya gider gibi olacak bakıcı olduğunu anlamayacak bile, umarım çabuk adapte olur. eski bakıcımız geldi az önce "ne yaptınız" diye sormak için, bizim afacan onu kapıda görünce gidip kucağına atladı. çok çabuk benimsemişti onu umarım bunu da benimser.
simenaycım allah hakkınızda hayırlısını versin, umarım gönlüne göre bir bakıcı bulursun sen de.

mrb uzun zamandır yazmıyordum ama arada okuyorum .umarım iyidir güzel mart anneleri.ben sıkıntılıyım off ya doruk hiç ayakta sallanmayan bi çocuktu beşiğine yatırır sütünü verirdim biraz ağlasada uyurdu.ama geçtiğimiz ay 1 ay kadar iş nedeniyle annemlerde kaldım ve mecburen sallanmaya alıştı.şimdi evimizdeyiz ama oğlum bana yapışık durumda mümkünn deil odada onu yanlız bırakıp odadan çıkmam.çooooook ağlıyor krize giriyor.yaa bebekken bile yapmadığım şeyleri yapıyorum hadi sallayayım onada razıyım gece uyanıp beni yanında istiyor :2:yaa bebekken bile sütünü verir odadan çıkardım o uyurdu şimdi mecbur yere yatıyorum uyuyana kadar bekliyorum.ne oldu böle anlamıyorum ama sallamak istemiyorum ne yapabilirim bilmiyorum.hadi ağlasın biraz dedim bi akşam denedim yokk komşular kapıya gelecek neredeyse öylee ağlıyor.düzenimiz bozuldugündüzleride bana çok bağlı ben nerde o orda kendi kendine oynamıyor anca dağıtıyor.valla küçükken çok kolay bi çocuktu.bu arada 10 dişimiz var azılarımız çıkmadı varmı azısı olmayan mart bebeği hala.neyse şimdilik ii gecelr fırsat buldukça yazarım yine

günaydınlar
malatyaya tayinimiz çıktı hep hayırlısı diye dua etmiştim, inşallah merto için ve de bizim için en iyisi olur:)
kamilin tayini çıktı ama beni unutmuşlar oyüzden yaklaşık bir ay daha buralardayız sanırım, bayramdan önce veya sonra yolculuk var hayırlısı ile, bana dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, patron ve eşi , korumalar çok üzüldük dedi, ama sizin içi sevindik dediler
mertoyu sütten kestim buarada, gece uyanmaları bitti şükür:)
zemheri yeni bakıcınız iyi çıkar inşallah, ben en çok bakıcımızdan ayrılacağımız için üzülüyorum
candan hoşgeldin mertonun bir tane azı dişi tamamen çıktı, üç azı dişide patlamış durumda ama tam olarak çıkmadı yani, hatta biri dün patladı desem yeridir ayrıca dün iki köpek dişi daha patladı
hasta bebişler iyileşmiştir inşallah

merhaba herkese,
bebek öylesine ağlamaz diye hep öğreiyorum-unuttukça..
dün kızım -ki uykusuçok düzenli-gündüz bir kaç gün zor dalıyordu,dün hiç uyumadı,sinirlilik üstünde bir de..
ben ona çok kırıldım ve saat artık akşam 5 gösterdiğinde uyutmaya vazgeçtim ki...uyudu..30 dak sonra ağlayarak kalktı,balgam kustu ...meğer hasta kuzum...
çok pişman oldum küstüğüme

geçmiş olsun güle, canım yaa hasta yada diş sıkıntısı olmasa bizim sıpada huysuzluk yapmaz hiç, bide ev değişikliği falan olmuş candanda, ondan korkmuştur, bırakıp gidecen sanmıştır candancım, biraz ilgi manyağı oluyor bebeler böyle durumlarda maalesef
selin nasıl oldu musticim:26: inşallah iyidir

Günaydın,
Hasta kuzuların hepsine acil şifalar dilerim.
Ben de kuzu değilim ama hastayım, dün akşamdan beri midem ve barsaklarım çok bozuk, bugün neden işe geldim hiç bilmiyorum.
Amirim, ben de çok sevindim valla tayin işine, tam da bıçak kemiğe dayandığı sırada oldu, süper oldu. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Şu bir ay boyunca sakin ol artık, kimseyle dalaşma nolur, tekin insanlar değil onlar.

okuyorum ama yapacak o kadr çok yorum varki mesela simenay ın kv ve eşine kızgınım , gülşanın yer değişikliğine sevinçliyim , hasta olan bebişlere üzgünüm

ya cadı hasta hala bugün yine doktora gidecek serum takıldı dün bugünde takılacak , ayrıca damardan antibiyotikler yapıldı ama dün gece yine ateşlendi ve kustu , ishal olmaz ise yine testler felna yaılacak ve kuzucum öyle bitkin jki hiç kucağımdan kalkmıyor sadece göğsüme yatıp uyuyor yada uyukluyor (

Kıyamam kuzuma, çok geçmiş olsun...
Onlar hasta olmasın yaa...

günaydınlarrr hasta bebişlerimize geçmiş olsun Selincim ne zamandır iyiydi hastalanmıyodu ama tabi başladı hastalık mevsimi al gel diyorum MUSTİ burda havalar sıcacık iyleşiverir :) dışarda nasıl bir yağmur var gök deliniyo tüm gece yağdı gök gürledi ama hava 30 derece ııııyyyy soğusun artık

BOSNA sende kuzumuzsun aşkolsun sana da geçmiş olsun canım arkadaşım

ve ben dün akşam yine eserle kavga ettim deli ediyor bu adam beni boşadım kurtulamadım bi daha ararsa açmamayı düşünüyorum bi süre ama olmuyo zira hala nafakamı almadım

GÜLŞANCIM tayinişinize sevindim inşallah hayırlı olur hepiniz için ma.lat.yada çok güzeldir gitmiştim ünideki sevgili oralıydı gezmeye gitmiştik bi kaç kez darende die bi kasabası var dağları yararak kendine yol açmış bir akarsu var bööle havuz gibi bi yer oluşturmuş tesise çevirmişler ancak haremlik selamlık giriliyo zira bu kasaba tarikatlerin elinde ama doğası muhteşem

Karavanam, sağol canım benim. Benden kuzu değil, az yağlı dana olur olsa olsa :)
25 Kasım'da geliyorsun demek, sevindim, ziyaretine gelecem :)
Eski kocanla ilgili yorum yapamıyorum, sinirlerim müsaade etmiyor.

Soru soruyorum:
Bizim oyun grubunda sokak ayakkabısı giyilmiyor. Misafirlikte falan da silikonlu çorapla bile ayakları üşüyor cücüğümün. Böyle durumlar için ev ayak.kabısı-pan.duf gibi bişi mi almalı, yoksa normal spor ayakkabı alıp evde giymeye mi tahsis etmeli sizce?

benim cadı panduf hastası sabah kendisi giyip ancak yatarken çıkarıyor :) hem sıcacık oluyor hemde rekli desenli halleri hoşuna gidiyor belki cüce ninde ilgisini çeker tavsiyem panduftur az yağlı danacım ,,, ay yerim ben snei kız canım benim :)

çok geçmiş olsun yaaa seninkinin yakasını da bırakmıyor bu ara talihsizlikler. allah beterinden korusun

burada hiç kreş yok keşke olsaydı, inan hiç düşünmezdim

mamurada cok gecmiş olsun nazar mı değiyo ki bunlara yaaaa ... çünkü tam dillenmeye basladılar hepsi cok sevimli cok masum ben nazar değiyo diye düşünüyorum (

sağolun yol arkadaşlarım..gerçekten bu ara herşey üstüste geldi..bi kuduz aşımız eksikti..:S neyse sağlıklı olsun yavrum yeterki..
hadi hayırlı olsun yeni bakıcın..hem 3 yaşl.torun u var iosun ekstra avantaj..

gözünaydın amirim....inşallah hayırlı olur malaltya senin için..
hastacıklarımıza geçmiş olsun..mamur da antibiotiğin etkisiyle uyukluyo sürekli..şimdi uyandı..kavaltısını yaptrayım..iştah sıfır..
bu arada bi sorum olucak...
çocuklara çocuk sütümü yoksa pastörize inek sütümü kullanıorsunuz..
ve yoğurda hala kendinizmi mayalıorsunuz??

Teşekkürler canımmm.

Tekrar çok geçmiş olsun Mamur'a... Allah beterinden saklasın...

Yoğurdu hala kendim mayalıyorum.
İnek sütünü içmiyor, devam sütü içiriyorum, günde 1 kutu.

Herkese selam
Hasta kuzucukalra ve az yağlı danaya benden de geçmiş olsun
Ebuş ben 1 yaşından beri bildiğin pastörize inek sütlerinden veriyorum sadece ayrıca yoğurt mayalamayı bırakalı da çoook uzun zaman oldu, biz ne yiyip içiyorsak tamamen ondan veriyoruz
Gülşan çok sevindim hayırlı olsun arkadaşım

ben istanbula geldiğimde cyodan bi panduf aldım bayılarak giyiyor eve girer girmez ayakkabılarını çıkarıp onları giyiyor bece iiidir

1 yaşından beri pastörize süt yoğurdu bende uzun zamandır hazır alıyorum ben ne yersem onu yiyo hatta hafta sonu annemde kuru fasulye kuru soğan ve turşu yedi yarasın kuzuma

Ben de Ce.yo'nunkileri çok beğendim :)

Doruk da bizim yediklerimizden yiyor, biz de ev yoğurdu yiyoruz :) Turşuyu çok seviyor, ev yapımı salatalık turşusu veriyorum ben de, az tuzlu, yemek arasında götürüyor... Ama her şeyi yemiyor işte, dün akşam balık yediremedi mesela, cinsini beğenmedi paşa.

sevsinler damak tadlı kuzuyu cinsini sevmedi demek :) benim iştahla yedirebildiğim nadir gıdalardan balık her halini yiyo tabi eziyeti bana oluyo çünkü yedirmeme izin vermiyo kılçığını ayıklayıp tabağına koyuyorum o da bütün duyu organlaını kullanarak yiyo balığını tabi sonra yıkasamda 2 gün çıkmıyo kokusu kulağı bile kokuyo öööfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…