2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

simenay cok üzüldüm ne kadar sinir bozucu kadın bakmak istemiyo benmki gibi zaten ruh ikizleri bizimkiler ama eşim ısrar ediyo ... çok şükür ben kurtuldum görümce hamile oldu kadın bakacam bile demedi ondan sonra . tek kişi bakması lasım ama bunu anlatamazsın ki senn kv yakında bıkar gibi geliyo yine annen bakar sabret biraz bakalım ve kadını bezdirmeye devam et ara dur sunu yedimi uyudumu falan diye

slm millet
canım fena halde sıkkın, bakıcımız iş bulmuş asgari ücretle, o yüzden denizi bırakmak zorunda öyle üzgünüm ki anlatamam. bir ayda ne güzel alışmıştı çocuk, bakıcının oğluyla oynuyordu, derdini anlatmayı öğrenmişti. tabi günde 2-3 saate ayda 100 lira paraya kıyaslanamaz asgari ücret. ağlamak üzereyim Simenay düzen demiş ya en çok da o yüzden fena halde üzgünüm. yarına kadar başka birini bulmamız gerekiyor.
simenaycım eşinin çok inatçı ve huysuz olduğunu vbiliyorum ama çocuğun da oyuncak değil bir orada bir burada sefil edilecek, özellikle de ihtiyaçları tam karşılanamıyorsa. eşine mümkün olduğu kadar sert çıkmanı hatta hır çıkasrmanı bile önerebilirim, çocuk dediğin ego tatmin aracı değildir, özellikle de hastaysa ve özene ihtiyacı varsa. ay çok kızdım, kadın zaten istemiyor gönülsüz yapılan aş ya karın ağrıtır ya baş, bu ne işkence. madem annene baktırmıyor bakıcı tutun da çocuğun 15 günde bir bozulacağına düzeni, bir sefer bozulsun.

esasen gündüz 1 kere ve sadece 2 saat uyuyan bi çocuk gecede 11 30 da yattığı halde hala uyanıp oyun oynama sevdasıyla yanıp tutşuyo he..maşşalah nerden buluyo bu enerjiyi..yağmur da uyanır bazen yalakalık yapar biide uykumuzdan etmek için ama istediği yüzü bulamayınca kısa sürer bu sevdası ve tekrar uyumaya çalışır..
nitoyla mamur un huylarını cok benzetiorum...
allah sana sabır versin simenay nası inat bi kocan var ..çocukları dönüşümlü olarak bi anane bi babane nin bakması ona fayda değil aksine zarar getirecek..arada tabiki dönüşüm olabilir ama tek bi kişinin bakması gerekir çocuğun adapte olma durumu söz konusu..herşey kocanı ikna etmende bitio bencede..bu arada iklimin diyet ve sıcak su konusunu kaçırmışım..???
[

ailecek abonesi olduk aynen..

günaydın
öncelikle selin kuzuya geçmiş olsun acil şifalar

ve simenaycım ne olurr kusuruma bakma ama eşinle kvni kafa kafaya tokuşturasım geldi sabah sabah yemin ediyorum ya seni daha da çok öfkelendirmek değil niyetim inan buna lütfen ama ben bile çok kızdım bu erkekler niye illaki her iişin içinde kendi analarını babalarını isterler anlamam bir bebeğin düzeninin değişmesi nedemek algılayamıyorlar biz kendimizi parçalayalım aman düzeni bozulmasın iyi beslensin sakin huzurlu olsun diye sen tut herşeyi altüst et pess diyorum valla
inşallah en kısa zamanda eşin doğru olanı anlar bence sen bunu sürekli dillendirmeye devam et iki gün kızar üçüncü gün normale döner çocuğun perişan olmasından iyidir

zemheri sizin durumunuza da üzüldüm bi günde nasıl bulacaksınız birini inşallah iyi insanlar denk gelir canım sorun yaşamazsınız

bırakabileceğin biri yokmu yarına kadar nasıl bulacaksın?1 ay cok uzun bi müddet değil zemheri düzen ve alışma durumu için..evet memnunmuşsun bakıcından ama herşeyde bi hayır vardır cnm..yeterki tez zamanda uygun bi bakıcı bulabilsen..bocalama süresinin çok uzun olacağını sanmıorum..

selam:)
anlatacak çok şeyim vardı..SİMENAYsenin kv yi okuyana dek...dün gece bi arkadaşımla benim kv nin kulaklarını çınlattık..üstüne bu..
yazdım yazcdım sildim vala....
hiç ölmeyeceklerini sanıyorlar..
ben işe dönmeden biraz önce yaşadım yabenzer sorun..kreş bakmaya başlamıştım..özgür durmadı hiç kv de annem,de gıkı çıkmadı..anneme alıştı hep öyle gittik..eşimde kendi gözüyle gördü günlerce ağladı kuzum..sonunda apor almıştım..neyse sadede geleyim..eşin farkındadır ama kabullenmek istemiyordur..kendi çocuğuna kendi annesi baksın ilgilensin ister ama işin yürümeyeceğini görmesi zaman alır..
ay azcık sakinleyip geleyim..kv dedikçe tüylerim diken diken oluyor..

birazda kendimden bahsedeyim..
dün yağmur u anneme bırakıp eşimle çarşıya cıktık..anneminde 15 senedirevinde beslediği bi köpeğimiz var.. yağmur köpeğe kraker verirken azıcık parmak ucundan dişlemiş kızımı..saldırma durumu yokkrakere almaya çalışmış gözleride yaşlılıktan katarakt olduğu için görmüo..diş geçirmiş sonucunda ama kanı durduramamış annem cokta ağlamış..hemen tel etti bizde geri döndük..her ihtimale karşı acile götrdk ..sonucta köpeğin 2 senedr kuduz aşısı yokmuş..annmde köpek yaşlandığı için ihmal etmiş..yağmur a 3 doz kuduz aşısı uygulanacak 3 er gün arayla..başımıza sıkııntı...dün ilk doz aşı yapıldı koldan..
eve geldik gece yağmur un ateşi 39.2 ye cıkmış apar topar bi fitil atıp soğuk kompleks uygulayıp acile taşındık gene..aşıdan diye tahmin ettik ama boğaz enfeksiyonu cıktı..antibiotik ve ateş düşürücü şurup kullanıorum..sabah ta bi fitil attım..
bu arada selin de hastaymş geçmiş olsun annesi...kuzucuklarmz hasta olmasın ya

Son düzenleme:

merhaba,bene bir kulak ver ...bende beklemiyorum-daha önce dönem-dönem anlaşılır şeklinde ane,baba,gel,alö,efendim vardı..şuan ver,al emirler gelmeye başladı:)şarkılara da sanki eşlik ediyor

hay allah kötü olmuş..umarım bulursun iyi birisini hemen..
okulun yarım günse aslında kreş düşünebilirsin..küçükler daha ama en azından düzeni bozulmaz birdaha..

ay senin örümcek doğurdu mu sonunda...çok zor olmuştur eminim.:))

bugün kimse bana kv dir örümcedir demesin..hepsine.

canım iki kere geçmiş olsun mamura oluyo böyle şeyler bazen inşallah çabuk atlatır kuzucuk rabbim beterinden korusun öp benim için milik meleği

hepatit sinirlenip kendini harap etme canım olan sana oluyo kimsenin bi yerleri duymuyo neyse sıkıntın inşallah düzelir biran önce ne diyim bize çektirenler kendileri çeksin

çokk gecmiş olsun kuzuya...üstüste gelmiş..
olmasınlarda her xaman koruyamıyoruz işte..şimdi daha iyidir umarım..
kujucum doru diyorsun sinirlenmeden duramıyor insan..yok ama artık helak etmiyorum kendimi..sağol canım..amin..

maalesef bırakabileceğim biri yok cici kv vardı ama evleri minibüsle gidilebilecek mesafede denizi oraya bırakana kadar eşim okula getirir ben eve götürürüm daha kolay çünkü eşim 11.30 da bırakacak ben 12.20 de dersten çıkacağım gidip onu alıp eve döneceğim saçma sapan bir şey olacak önümüz de kış yollarda hasta ederiz, ben sırf o rahat etsin diye işime yakın bir evdense kaloriferli bir ev istedim şehrin dışına taşındım o yollarda perişan olduktan sonra ne anladım ben kaloriferli evden.
her yere haber gönderdim, alt katta bir komşu vardı daha önce bakmaya niyetlenip sonra başka sıkıntılar yüzünden vazgeçmek zorunda kalan ona inip konuşacağım. bakalım kısmetten ne çıkacak

merhaba,bene bir kulak ver ...bende beklemiyorum-daha önce dönem-dönem anlaşılır şeklinde ane,baba,gel,alö,efendim vardı..şuan ver,al emirler gelmeye başladı:)şarkılara da sanki eşlik ediyor
Ne güzel aşılacak yavaş yavaş o zaman.
Ensar anne de diyemiyor. Baba, mama, alö, ver e benzer bişi :) işte üç aşşa beş yukarı bunlar. Hayırlısıyla konuşur inş. bir an önce
Çok merak ediyorum çünkü :))

çok geçmiş olsun yaaa seninkinin yakasını da bırakmıyor bu ara talihsizlikler. allah beterinden korusun

hay allah kötü olmuş..umarım bulursun iyi birisini hemen..
okulun yarım günse aslında kreş düşünebilirsin..küçükler daha ama en azından düzeni bozulmaz birdaha..

burada hiç kreş yok keşke olsaydı, inan hiç düşünmezdim

mamurada cok gecmiş olsun nazar mı değiyo ki bunlara yaaaa ... çünkü tam dillenmeye basladılar hepsi cok sevimli cok masum ben nazar değiyo diye düşünüyorum (

çok geçmiş olsun yaaa seninkinin yakasını da bırakmıyor bu ara talihsizlikler. allah beterinden korusun

burada hiç kreş yok keşke olsaydı, inan hiç düşünmezdim
yapma ya..tüh..okula götür diyecem biini bulana kadar o da zor..
hemen bulursun inşallah iyi birisini.

Hepatitim dogurdu sonunda arkadasım cok da güzel oldu müthiş rahatladım yaw

ben de ben de

merhaba,bence bir kulak ver ...bende beklemiyorum-daha önce dönem-dönem anlaşılır şeklinde ane,baba,gel,alö,efendim vardı..şuan ver,al emirler gelmeye başladı:)şarkılara da sanki eşlik ediyor

ama biryerde bebeklerin başka şeyleri çözmeye çalışırken bildiği şeyler kullanmadığını okudum..belki bebeğinin kafası başka şeyler ile meşkul

Ben geldiimmm..
Öğle arası dışarı çıkmıştım, dönünce de bir süre bakamadım ne yazmışsınız diye..
Yazdıklarınızın hepsini okudum, kv ve eşim hakkında söylediklerinizde haklısınız, benimde ikisini birden boğasım geliyor bugünlerde ama işin içinden çıkmanın bir yolunu bulacam inşallah.. Çocuğum onların oyuncağı değil, bir orda bir burda sefil olmamalı, hadlerini bildirme ve bir ayar çekme zamanı geldi yine bunların..

Zemheri, üzüldüm bakıcının sizi bırakmasına, inşallah kuzunun düzenini bozmayacak bir çözüm bulursun, bende 1-2 güvendiğim bakıcı ile konuştum, şu an çalıştıkları bir işleri varmış, canım sıkıldı, aramaya devam edecem sanırım, hem evimin basit işlerini yapacak hemde çocuğumun düzenini bozmayacak birilerini bulursam hiç kaçırmayacam bu fırsatı açıkçası..

Mamura çok geçmiş olsun, Merto ve Mamur a kurşun döktürmekte ısrarcıyım..

Hepatit sakin ol, kv deyince kimin tüyleri diken diken olmuyor ki, Rabbimin bir bildiği vardır diye düşünüyorum ve ben hep Rabbime havale ediyorum, son gülen ben olacam inşallah, çok dua ediyorum benim görümcek te bir tane daha doğursada başımdan gitseler diye :)) Ama benim kv çok kurnaz görümceke demişki, ''2. yi doğurursan hayatta bakmam, bakıcı tut, beni ilgilendirmez, kocan eşşek gibi baktırsın'' bunun üstüne diyecek söz yok valla..

selamlarr güzel bi hafta sonundan sonra sizlerleyim babamdan lipo için izin aldım 5 kasımda küçülüyorum şekerlerim şu saate kadar bankayla ve nüfusla uğraştım yarın bi aksilik olmassa inşallah tabu işlemerini bitiriyoruz hala nafakamı alamamaış olmanın siniriyle bi de ex kocama kızgınım bi telefon konuşması hasebiyle şu an midem ağrıyo allam sen sabır ver demicem dememek için boşandım hala beni gerepiliyo ya pes bu arada artık tek bir soyadım var doğrısı kimliğimi alınca hiç hüzünlenmedim aksine tarifi olmayan bi heycan duydum

MAMUR ve SELİNİME çok geçmiş olsun başka ne vardı hatırlamıyorum çok da yoğunum öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…