-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.961
kocacım bana gül göndermiş kızlar:)))) merto ve kendisi adına yollamışdünyanın en anlayışlı ve sabırlı annesi diye yazmışlar, bendenmi bahsediyorlar acaba:)))))))
ya kimse yerinden memnun değil
ankara büyük şehir ama biz küçücük odada 15-20 kişiyiz
gerçi mertoda çok su içiyor, böbrek taşı olmasın diye biz alıştırdık ama saat 10:00 dan sonra su vermemeye çalışıyorum, çünkü üstü ıslanınca gece onu değiştirmeden yatmıyo tekrar sıpabenimde uykum kaçıyor onunda sil baytan uyutmaya çalışıyorum mertoyu
keroda çok hararetliymiş harbiden, eee çok su içenin boyuda çok uzun olur derler hep, doğrumu
günaydınlar
haftalardır ilk kez 5 saat uyudum kızlarmertom sağolsun 4 e kadar kalkmadı hiç, yada kalktıda ben sızmıştım bilemiyorum kendime tost söyleyim bari keyifle yiyim
Günaydınnn
bugün simsiyah giyindim kıpkırmızı ojelerimi de sürdüm,makyajımı da yapayım geliyorum
günün ilk sorusu benden olsun,kaç numara bez kullanıyorsunuz bebelere, biz 5 kullanıyoruz ama 2 haftadır her sabah beline kadar çişli kalkıyor,napıcaz yahu?:44:
gülşancım bugün uyuduğuna göre tadından yenmez arkadaşım
bugün relax bir vaziyetteyim canımöğleden sonra yokum onunda etkisi var tabi, mertoyla öğlen uykusuna yatıcam bide sonra arkadaşla çarşıya çıkacaz gezecez biraz, bugün iyiyim Allaha şükür, inşallah moralimi bozacak bi dangalak çıkıp gelmez yine
biz 5 numara kullanıyoruz, bizimde ara ara gece üstüne çıkıyor çişi, yatmadan hemen önce değiştiriyorum artık bezini, ve yatmadan çok su içirmiyorum, daha büyüğüde çok büyük olur be yaw:26:
Yok canımmm anası uzun babası uzun ama geçen ay boyu 87 cm di çok uzun değil yani, karnını suyla doyuruyor iştahsızlığının bi sebebi de o ama kesemiyoruz ki, yemek sırasında bi kere su dediyse öldür allah içmeden ağzına bi lokma yemek almıyor
mertonun boyunu akşam ölçtüm 91cm çıktı, bir cm de kırptım ben 90cm diyelim, çok fark yokki şekerim 87 ile,yinede uzun bencediğer topikleri takip ediyorum arada, ooo bizim sıpaların maaşallahı var yani
musti premi-um care burda 3 numaradan büyüğü yok hiç, bende denemek istiyorum, polis kantinine sipariş verdim bakalım getirteceklermi:26:
oyuncağın fiyatı ne kadarki:26: merto onu dolaplara komidinlere tırmanmak için basamak olarak kullanır gibime geldi benim
musticim 145 te çok yaw, günde yarım saat oynar topu topu:26: o 145 tl ye ben neler alırım ona nelerayrıca kendimede alırım
Ben artık o kadar para verip oyuncak falan almam. Aylardır hiç almıyordum ufak tefek şeyler haricinde, geçenlerde dayanamayıp aldım, hiç ilgilenmedi, kapılarla oynamaya devam etti. Bizim oyun grubu moderatörümüz diyor ki, çocuklar gerçek şeylerle oynamayı severler.
Zaten kışlıkların hiç biri olmuyor alınması lazım, oyun grubu da var, masraf çok, oyuncak konusu kapanmıştır :)
Günaydın,
Bugün keyifler yerinde anlaşılan :)
Amirim senin adına çok sevindim, inşallah bundan sonra her gece ve her gün böyle geçer artık.
Kocan amirime de sevgiler, saygılar, takdire şayan bi kişi kendisi :)
Biz 4+ kullanıyoruz, şimdilik iyi geliyor. Doruk da gece uyumadan su ve süt içiyor, gece her uyandığında da su istiyor. 4 numara kullanırken her sabah çişi çıkıyordu, 4+ da henüz problem olmadı.
Çoko, ben de simsiyah giyindim bugünKırmızı rujumu da sürdüm, hatta saçlarımı bile sabah yıkadım, pek havalılar şu an. Ama kırmızı oje sürecek zaman yok :)