2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gülşan nefis corba tariflerine ben de aboneym şu mercimegi yapayım en kısa zamanda :))) annem saolsun egosa bi ara yogurt corbası yapıyodu devamlı ta ki babam abarttın cocugun içi dısı yogurt oldu diyene kadar arada tarhana yapıyo şimdi :))

mutlu senin tarifte iyiymiş ama ben taneliye alışsın diye bilerek böyle yapıyorum, hepatit yiğit özgür taneli sevmiyorsa mutlunun tarifide deneyebilirsin, bazen kıyma koyuyorum bende içine ama merto çorbada kıymayı öğürüyor malesef bende koymamayı tercih ediyorum ama gerekte yok y.mercimekte et kadar protein var zaten:)
egoşum yoğurt çorbasını seviyorsa sende malzemeleri değiştirerek onu kandırabilirsin canım, içine havuç rendeleyebilirsin mesela,yada ben bazen kıymalısını veya tavuklusunu yapıyorum çaktırmadan yiyor:) patatesliside güzel oluyor, rendeliyorsun:)

canımı çektirdiniz yarın bende yapayım bi sakala çarpan çorbası isme bak ya sırf bu isim yüzünden yenmez aslında bu çorba :)

hepatit ben çorba tariflerime sevgimide katıyorum ondan yiyordur özgür paşam:))))) afiyet bal şeker olsun kuzuma:)karavana mertoda ben çamaşırları makineye koyarken yanıma gelir makineye doldurmama yardım eder, çok hoşuna gidiyor bilerek bitanesini unutmuş gibi yapıyorum kapağını açıyo bana söylenerek alıp kendisi koyuyo ve kapağını tekrar kapatıyo sıpa, sonra büyük bir iş başarmış gibi durup makinaya bakıyo ellerini ovuşturarak:) yerim ben onu:)
korumalar su koyverdi cuma günü vekaleten bakan patron gelir, seni sorar , sen izin yapma diyolar çok kızdım uyanıklar üç gündür araziler resmen ama bana sıra gelince su koyverdiler, intikamım acı olacak

Musti sen kocadan ne kadar nafaka alacaksın ve görüşüyor musunuz?

650 mahkemede yazılı olan nafaka miktarı , o bana 700 tl limitli bir kart verdi hre ay onu ödeyecek işte , ayrıca her durumda yanındayım dedi , emnim olurda tabi kafası kızmazsa , eski koca bu belli olmaz :)

görüşme konusu cadı dışında hiç bir şeyi konuşmuyoruz nasılsın dese iyiym diyip susuyorum sen ansılsın bile demiyorum malum bana nasılsın bile deme demişti ens son bende demiyorum :)

cadı ile aşırı ilgili çok şükür onda bi sıkıntı aldığında elma suyu bile içirecek olsa açıp telefonal soruyor o o konularıda kısa kısa cevaplayıp kapatıyorum o kadar işte canım nedne sorduydun canım ?

ya galiba bu hafta bi yerden cevap bekliyorum gelmezse sendne o falcının telini gene alacağım bilesin hala aklımda ve baktırmadna da rahatlamayacaım ((

Hiiiç merak ettim son durumunuz ne alemde diye :)
Tamam veririm numarasını

haftasonu içli köfte denemesi yapacam, ilk kez tabi yapmasını bilen varmı,püf noktası falan varmı kızlar?

GÜLŞANCIM içli köfteyi hazır satın alan bi kişiliğim

MUSTİCAN falcıya gidersen bende telden baktırmak istiyorum olar mı parasını da yatırırım kartına olabilitesi nedir

Bütün eğitimimi, işimi, gücümü çocuğumu büyüteceğim diye bir kenara ittim. Sonuç mu? Sokaktan, komşulardan beri gelmeyen, beni tınlamayan, laftan almayan bir çocuk!

itir af co mda okudum tövbeler olsun yarabbi :)))

bi daha akşam yemek pişirmicem öğle arası yapıcam zira totomdan ter damlıyo kuzuyla yemek pişirirken bu akşam yemek faslı yok güne gidicem demiştim yarına da kalan bamyayı yeriz cumada anemdeyiz ohhh bu hafta bööle biter bi daha evde balık yapmaya da tövbe her yer battı ararım kızartma mı ızgara mı yapsın getirinler pişirmeye 4 lira alıyolar ben daha fazla su ve deterjan harcıyorum evet kararım budur

GÜLŞANCIM içli köfteyi hazır satın alan bi kişiliğim

MUSTİCAN falcıya gidersen bende telden baktırmak istiyorum olar mı parasını da yatırırım kartına olabilitesi nedir

İstanbul a geldiğinde gitseydin keşke benim f.alcıya:) telefondan bakıyor mu bilmiyorum ama yazgülü arayıp sormuştu ona sorarsın
Ben de akşam ne yapsam derdindeyim aslında balık istiyor canım ama koca kişisinin kokusundan midesi bulanıyor, o yüzden onunla kavgalıyken yapıyorum balığı :)))

kocacım bana gül göndermiş kızlar:)))) merto ve kendisi adına yollamış dünyanın en anlayışlı ve sabırlı annesi diye yazmışlar, bendenmi bahsediyorlar acaba:)))))))

ÇOKO çok güldüm benim ex koca balığa bayılırdı tutmaya da yemeye de hamileyim bulantım var balıktan gelmiş bi sabah beni uyandırıyo o gün bu gündür kokudan nası tiksindiysem balığı yiyemiyodum yeni yeni bşladım yemeye

GÜLŞAN K. amirim almış mesajı bak

slm millet (çiçeğim yok yaaaaaaaa)

herkes gitmeye başladı ben yeni gelebildim, bilgisayar açıktuı ama ben başında değildim, bu gün bvizim evlilik yıldönümümüz pasta yaptım :) denizin izin verdiği kadar tabi.... 3 yıl bitti... Allah huzurumuzu hiç bozmasın inşallah (herkesinkini tabiki)
deniz dün gece hiç uyumadı ayakta sallanıyorum uyumam lazım aslında, çok talihsiz bir durum, akşam kocamla başbaşa geç saate kadar oturmayı hayal etmiştim ama bu kafayla çok zor

haftasonu içli köfte denemesi yapacam, ilk kez tabi yapmasını bilen varmı,püf noktası falan varmı kızlar?

ben de senin gibi tek başıma denemiştim. internette çok güzel videolar var onlara bak püf noktasını kaparsın kesin şunları da ben ekleyeyim
1- hamuru yoğurduğunda sert olmasına aldırma hatta biraz sert olsun eline alınca suyla gerektiği kadar yumuşatırsın
2- hamurun fazla yumuşak olursa unla falan sertleştirmeye çalışmak yerine biraz daha bulgur şişirip ekle daha çok işe yarıyor
3- iç harcını mümkünse dolaba koyarak iyice soğut sıcak olunca ağzını kapatamıyorsun yayılıyor
4- soğanı kıymadan 1,5 kat kadar fazla koyabilirsin mardinliler öyle yapıyor hiç de fena olmuyor
5- maydomozu ocağı söndürdükten sonra koy iyice karıştır kapağını kapa bayılsalar yeter 1 kez daha pişince kayboluyorlar yoksa
amaaaaan yiyecek olan sizsiniz zaten baktın olmuyor poğaça usulü kapatırsın gitsin. ben patatesli hamur yoğurup kızartıyorum haşlamadan daha güzel oluyor

kocacım bana gül göndermiş kızlar:)))) merto ve kendisi adına yollamış dünyanın en anlayışlı ve sabırlı annesi diye yazmışlar, bendenmi bahsediyorlar acaba:)))))))

ayyyy çok hoş
allah mutluluğunuzu bozmasın, geri kalanını da boş ver gitsin, kurtulacağız elbet bu cehennemden, bak senin biri gitti kaldı 2 ben 5. yılımdayım daha ne kadar kalacağım da meçhul

çoko benide güldürdün harikasın valla ne diyim :))

es es gittiğimde mutlaka baktıracağım ama bi hocadan cevap bekliyorum yaw onalrda randevulu bakıyor bu adam ehrkesede bakmıyormuş şimdi onay bekliyorum :))) ay gülmeyin valla napıyım taktım bi kere :)))

amirim biz sana sabhtan beri ne dedik kocan mükemmeeelllll ):)) maşaşlahahhhhh

hımmm akşama kocama bi güzellik yapayım bari
zemheri tavsiyelerini dikkate alıcam canım, güzel olsada yiycez olmasada yiycez nasılsa:) tabi haftasonu yaparsam, zira 4 gündür dolapta bekleyen bir yufkam var ama neolacağı belirsiz:)))) tembel oldum iyice:)))
ben kaçıyorum kızlar yarın çok güzel birgünde buluşmak üzere:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…