- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #116.941
o ne be:))))))))canımı çektirdiniz yarın bende yapayım bi sakala çarpan çorbası isme bak ya sırf bu isim yüzünden yenmez aslında bu çorba :)
Musti sen kocadan ne kadar nafaka alacaksın ve görüşüyor musunuz?
650 mahkemede yazılı olan nafaka miktarı , o bana 700 tl limitli bir kart verdi hre ay onu ödeyecek işte , ayrıca her durumda yanındayım dedi , emnim olurda tabi kafası kızmazsa , eski koca bu belli olmaz :)
görüşme konusu cadı dışında hiç bir şeyi konuşmuyoruz nasılsın dese iyiym diyip susuyorum sen ansılsın bile demiyorum malum bana nasılsın bile deme demişti ens son bende demiyorum :)
cadı ile aşırı ilgili çok şükür onda bi sıkıntı aldığında elma suyu bile içirecek olsa açıp telefonal soruyor o o konularıda kısa kısa cevaplayıp kapatıyorum o kadar işte canım nedne sorduydun canım ?
ya galiba bu hafta bi yerden cevap bekliyorum gelmezse sendne o falcının telini gene alacağım bilesin hala aklımda ve baktırmadna da rahatlamayacaım((
GÜLŞANCIM içli köfteyi hazır satın alan bi kişiliğim
MUSTİCAN falcıya gidersen bende telden baktırmak istiyorum olar mı parasını da yatırırım kartına olabilitesi nedir
haftasonu içli köfte denemesi yapacam, ilk kez tabiyapmasını bilen varmı,püf noktası falan varmı kızlar?
kocacım bana gül göndermiş kızlar:)))) merto ve kendisi adına yollamışdünyanın en anlayışlı ve sabırlı annesi diye yazmışlar, bendenmi bahsediyorlar acaba:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?