- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.821
günaydın sinir küpü olmuş haldeyim sağlık ocağına gittim kan tahlili yaptırmak için ve sekizde mesai yazıyor ama saat olmuş dokuz hastalar bekliyor ufacık çocuk ateşlenmiş bekliyor paşalar hala çay molasında saat oomuş dokuz bana geldiler tabi başladım söylenmeye gittim odalarına vurdum kapıyı girdim onalrada bi güzel saydırdım nasıl yemin ettiniz ufacık çocuk var ateş içidne sizi bekliyor felan felan derken lütfettielr geldiler , benim doktorda geç geldi girdim içeri ilk sıra benim demez mi ben gelemden burda nedne sorun çıakrdınız ? önce sakince konuştum anlattım sıkıntıyı siz ei bize ehsap sormazsınız biizm bi düzenimiz var iyi peki dedim ben zaten size değil bunun hesabını sağlık bakanlığına soracağım tamam o zaman dedi muayene etmiyorum sizi gidin başka yerde muayene olun ve ben çıktım sinirden elelrim titriyor , sağlık bakanlığına yazdım şikayet dilekçemi inşallah sonuç verir !!!!
Karavana, akşamınızı okurken ben bile çok eğlendim :) Çok iyi yapmışsın, dağıtmışsınız anne oğul, sefanız olsun...
Gece uyuyamaman normal bence, bir süre sonra buna da alışacaksın. Allah'a emanetsiniz ikiniz de, duaları oku uyu anacım, ne varmış bebekle yalnız olmakta, onun tek ihtiyacı zaten sensin. Allah göstermesin, bir terslik olsa bile sen her şeyin altından kalkarsın, kalbini ferah tut.
Kardeşine de çok güldüm, ahhh aşk, sen ne güzel şeydin :)
GÜNAYDINLAR akşam muhteşemdi kuzuyla hamsi pişirdik birlikte balığa ve una bulandık fırında hamsi süperdi ve pratikti tavsiye edrim kılçıklarını da çıkardım kuzu çıtır çıtır yedi ben rakı o su içtik her lokmada şerefe yaptık tüm tabağı tek başına yedi müzik açtık göbek attık şarkı sööledik yedik içtik eğlendik sonra yıkandık leş gibi kokuyoduk masayı toplamadık evin her yerine top havuzundan top ttık ev batak ama ondada çok eğlendik kahkahalar attık apartman inledi sonra ikimizde sızmışız sabah ben gözümü açamamıştım ki makyaj çantamı eline geçirmiş daha yeni aldığım makyaj altı bazı kırmış rujlarımı parmaklayıp her yere sürmüş bide kulağına sokmuş pisliği geçtim kulağındakini temizlekte çok zorlandım bide şimdi yeni numarası yere ekmek kırıntısı atıyo anne bööğğ diyo gidip şarjlı el süpürgesini alıyo süpürüyo bende süpürgeyi yerde bırakıyorum ooohhh dip köşe girişiyo
tüm bunlar çok güzel gel gelelm geceleri uyuyamıyorum huzursuzum tek başıma kalmaktan değil de bebekle yalnız olmak huzursuz ediyo beni birde bu şehirde kimsem yok o huzursuz ediyo uyuyamıyoum
Günaydın,
Yorgunum, vücudum ağrıyor, uykusuzum, sabah geldiğimde korkunç görünüyordum da makyajla biraz düzelttim kaportayı.
Akşam Doruk'un erkenden uykusu geldi, ben de yatırdım.
Tam daldı, dibimizde Eko'nun telefonu çaldı uyandı, yeniden daldı kapı çaldı, dayım geldi, bizimki kuduracak diye heveslendi bırakmadım.
Yeniden daldı, Eko geldi, babasının fısıltısını duyunca dikildi sıpa.
1,5 saat olmuştu, delirdim artık, baba oğul ikisine de bağırdım, bıraktım yattım.
Eko başa çıkamadı tabi, susmadı cüce yine kalktım, oynadık, muhabbet ettik falan, o kadar uykusu var ki ayağa kalkınca düşüyor ama uyumuyor.
Saat 12 gibi, bir azar daha yedikten sonra uyudu, gece 40 kere uyandı falan filan. Bütün gecem sabote edildiği için çok sinirliyim, kuzuya bağırdığım için de çok üzgünüm, amaaaannn...
Simenay gelmiş, hoş gelmiş :)
,Günaydın arkadaşlar.
Güzel bir gün diliyorum hepinize..
günaydınlar
yorgunum dostlarım yorgunum yorgunmertonun üst azı dişlerinden biri daha çıkıyor ve bu yüzden durmadan emmek istiyor sıpa, gece bebiiii diye ağladı resmen memeyi vermeyincede beni tekmelemeye başlıyo mecbur her istediğinde verdik bizde ve durumum şuna benziyor bu sabah=)
bu arada oğlum artık bana caniii yani canım diye hitap etmeye başladı, babasınada babiiii diyobi yeri karıştırmak istediğindede açiiii yani açıyımmı diyo, hayır diyincede sert bir mizaçla aç diyo sıpa
dün akşam eve gittiğimde merto parktaydı iki saate yakın parkta esir tuttu beni, ama hep yaşıtları vardı parkta, ecrin isminde bi kız arkadaşı ile çok iyi anlaşıyor sıpa, kızda onunla iyi anlaşıyo tabi:) sonra yemeğimizi yiyip koruma arkadaşlardan birine gittik, kamil uyuduğu için merto ile ben gittim, abi künefe yapmıştı , yediğim en güzel künefeydi valla sonra biraz dedikodu yapıp eve gittim, sızmışım yorgunluktan
benimde sinirden ellerim titriyorburdaki her vatandaş? vatandaş oldukları meçhul tabii, pkk yandaşları, nefret ediyorum burdan, burdaki herkesten nefret ediyorum, devletten aldıkları yardımın hepsi haram zıkkım olsun pislikler
musti sağlık gurup başkanlığına git dilekçeyle birlikte birde polis memuru al yanına işlem yaptır, açığa alınır, yada kaymakamlığa gidip kaymakamla görüş durumu anlat, ama dilekçesiz gitme, meslekten atılmaya kadar yolu var o gerizekalının
bosnacım sordum bayisi yokmuş ağıtım yaptığı yerlere de bu bodyden gönderrmemiş satan bi yer buldum ondada beden kalmamış getirtmeyebiliriz diyo açıkçası piyasadakilerden biraz pahalı yüzden tercih edilmiyomuş ama dokuması yaka kesimi kumaşı çok üzel çok beğendim bulucam alıcamKaravana, Emin.önü'nde mağazası var dediğin markanın. Ama tam yerini hayatta tarif edemem, gittiğimde bile zor buluyorum :) Ben alayım diyecem ama çok uzak bize
Arayıp bi sorsana, belki sizin oralarda bayilikleri vardır. Ürünleri güzeldir sahiden...
Gülşan sinirlenme, sakin ol, bu arada benimde canım künefe çekti yaww, olsa da yesek :))
Musti ve Bosna, fotoları beğenmenize sevindim, diğer resimler başka arkadaşların makinasında malesef, onlardan alınca face eklerim, düğünde eğlenmek dururken elimde foto. mak. ile gezmek istemedim, çok ilginç ve değişik bir düğündü, kaçırmak istemedim anlayacağınız :))
Benim canım çok sıkkın yurt dışından geldiğimden beri(
Küçük keneyi çocuk cerrahına götürdüm, makat çıkışında hemeroid ve yırtık varmış, o yüzden ağlıyormuş kaka yaparken, tedavisi sıcak suya oturma banyosu ve kabız olmamasını sağlayacak diyetmiş, diyet kısmı kolay ama sıcak suya oturtamıyoruz malesef, çok moralim bozuk çookkk..
Bu arada küçük keneye kv bakacaktı ya bundan sonra, bu durum ortaya çıkınca, ''annen baksın ben yapamam bunları'' diye kenara çekilip kaçtı, şimdi annem bakıyor yine ve eminim küçük kene iyileşipte hemeroidi düzeldiğinde tekrar ben bakarım diyecek manyak kadın.. Zora geldi mi annen baksın, herşey yolunda iken ben bakarım, ohh ne alaaa.. Bugünlerde fazlasıyla gıcığım kendisine, Allaha havale ediyorum o zavallıyı..