- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.861
bu arada sizin aktivite dediğiniz şeylerin zerresini gerçekleştiremiyoruz.umrunda değil,kaseden kaşıkla alıp boşaltacağına kaseyi devirip sonra heryere yayıyor,sonrada kaseyi fırlatıyor.biraz önce sinirden deliye döndüm,halada geçmedi.oyun oynamak,aktivite yapmak imkansız.2 yaş sendromu bizde hep var.asabi,oyuncakları fırlatır,arada kendine vurur,beni ısırır,asla yapacağından caymaz,isterseniz siz takla atın yinede unutmaz,döner dolaşır yapar,günde 10 saat ancak uyur,gecede enaz 5 kez kalkar,bizle yatar,memeye takmış durumda,gece almadan uyumaz,azıcık sesimi yükselteyim yada istediği bişeye engel olayım etini kıvırmışım gibi ağlar,kolay kolay susmazda,yarım saat ağlamışlığını bilirim,vs.vs.yani bazen çıldırıyorum,çileden çıkıyorum ama yapabileceğim bişey yok.aktivitelerle,oyunlarla ilgisini çekemiyorum,neyapsam boş.ya gezmeye gideceğiz yada kuduracağız,oyunlarımız bunlar bizim.
off neyse yaa,zaten anlaşılan kimse için iyi bir gün değil,birde ben kasmayayım kimseyi.
benimki de fasulyeleri aldıgı gibi kaçıyo aktivite falan yok bizde de ...fiş ve priz hastası nasıl unutturacağımı bilmiyorum herhangi elektrikli bi alet gördüğünde deliriyo ...