merhaba:)
2 yaş sendromumu başka bişeymi bilmem özgür ü uslu oğlumu zapdetmek imkansız hale geldi..yeni huyumuz günde 10 saatten cok uyumayıp gecede 3-4 defa uyanıyoruz
( sabah 6 da evde koşturan biri var..uykusuzluktan yorgunluktan geberiyorum.
ağlama krizleri son hızdevam.bir de arada susuyor bakıyor tepkim ne sonratekrar başlıyor..ağlaman bitsin konuşalım diyorum hemen susuyor
1.5 dk ağlamasına izin veriyoum.
hala kucak istiyor..günün yarısındaa tepemde.nereye gitsem dibimde..hala işe gideceğimi sanıyor..çocuk psi. her gittiğin yeri söyle demişti evdeyken ondan beri aZcıkrahatım..en azından ağlamıyır..(buraya gelmeden önce gitmiştim)
mercimekler v.s..den sıkıldık biz..çok önce başedemeyip vermiştim çünkü..yeni oyunu resim yapıp panoya asmak..ve tabi bitmeyen tutkusu elek.süpürgesi..
biz evde birde hayvan taklitleri yapıyoruz ikimizde köpek oluyoruz yılan oluyoruz v.s..hem hareketlerini hem de seslerini taklit ediyoruz..sürekli konuşturmaya çalışıyorum hala konuşmak istemiyor..işaret dilini çok geliştirdi teyzeler sormayın.. ecnebiler bile anlıyor oğlumu..
birde sorum var..kek yapacağım(uzunn bir aradan sonra:))çiçek yağı az kalmış..zeytin yağı kullansam olur mu kine??