- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.561
Ben de annemin desteğini bekliyorum Hepatitçim. Ben emme sayısını azaltmaya çalıştıkça o daha da düşkünleşiyor bana.Okuldan gelir gelmez yapışıyor mesela. Bu önceden yoktu..O yüzden daha salça, turşu, nar ekşisi, yok yara bandı fln gibi yöntemleri denemedim. Deneyip de başarısız olmaktan korkuyorum bu bir, bi de Pelin biberon fln almıyor, süt içmiyor. Geceleri uyandığında napıcam bilmiyorum..
bende merti memeden kesmeye çalıştıkça daha çok düşkünleşiyor sıpa, birden kesmek lazım ama ben kendimi hazır hissetmiyorum bunaaramızdaki bağ kopacak diye korkuyorum, emerken beni sevmesi, okşaması, gözlerini bana dikip arada gözlerini kırpması.... kolay kopamıycam sanırım ben uykusuz gecelere rağmen hemde, mazoşistmiyim neyim
HAYIRLISI OLSUN CANIM..eşler isteyince..bak ben nerden nereye geldim..müdüryardımcılığı sınavına girdi. laf aramızda hiç istemiyorum kazanıp atanmasını ama o isteyince destek olmaktan başka çarem kalmıyor. gereksiz stres kaynağı idarecilik, ne gerekvar o kadar gerginliğe
15 bayan artı 3 tane yeni aktifleşmiş bebek vardıvar sen düşün hali, ama öğretmen evinin bahesi olunca buluşma mekanı çok da göze batmamıştır sanırım kestirip rahatlasana hem kış geliyor çabucsak kururlar üşüdü mü derdi olmaz dışarı çıkarken nasıl olsa birşeyler giydiriyoruz kafalarına
hoşşbuldum bosnacım..sağolasın..evet..yiyor oğluşum:))Zemheri, ben de merak etmiştim, sevindim eşinin sağ salim dönmesine...
Hepatit, hoşgeldin, çok özlettin :) İyi haberler var, gözün aydın.
Amirim, aman kafan bozulmasın senin :)
Yemeğimizi 15-20 dk'da yiyoruz.
Sadece mama sandalyesinde, o yoksa sandalyede ya da kucağımda oturarak yediriyorum. Gezerken 1 kaşık bile vermiyorum.
Kaşıkla yiyemiyor, çatalla az yiyor, eliyle güzel yiyor. Genelde ben yediriyorum.
3 ana 2 ara öğün yiyor, bazen uykudan dolayı ana öğünlerden birini atlayabiliyoruz.
Abur cubur olarak, market ürünü hiç bir şey vermiyorum. Kuru meyve, anne ya da anneanne yapımı kek kurabiye, kuruyemiş yiyor.
Geçmiş olsun diyenlere teşekkür :)
Başka ne yazacaktım unuttum.
Ben de annemin desteğini bekliyorum Hepatitçim. Ben emme sayısını azaltmaya çalıştıkça o daha da düşkünleşiyor bana.Okuldan gelir gelmez yapışıyor mesela. Bu önceden yoktu..O yüzden daha salça, turşu, nar ekşisi, yok yara bandı fln gibi yöntemleri denemedim. Deneyip de başarısız olmaktan korkuyorum bu bir, bi de Pelin biberon fln almıyor, süt içmiyor. Geceleri uyandığında napıcam bilmiyorum..
delüüüüüüüüübendensin yani :))) ısırıklarına ragmen emziriyorum. kararlı olup bir tarih belirleyip öle bıraktırcam 01.04.2012 mesela :)))
bende merti memeden kesmeye çalıştıkça daha çok düşkünleşiyor sıpa, birden kesmek lazım ama ben kendimi hazır hissetmiyorum bunaaramızdaki bağ kopacak diye korkuyorum, emerken beni sevmesi, okşaması, gözlerini bana dikip arada gözlerini kırpması.... kolay kopamıycam sanırım ben uykusuz gecelere rağmen hemde, mazoşistmiyim neyim
HAYIRLISI OLSUN CANIM..eşler isteyince..bak ben nerden nereye geldim..
teşekkür ederim canım, benim yapacağım fedakarlık seninkinin yanında devede kulak, umarım eşin bilir kıymetini. türk firmaları falan yok mu arda cv falan göndersen belki dil öğrenene kadar da idare edilebileceğin bir iş bulursun
şu milet amma tembel haa.3.30 dan sonra p.esileri yine heryer kapalıymışş..eczaneye gidecektim kaldı..pazarda çalışmıyorlar c.tesi çoğu yer kapalı ..h.sonu toplu ulaşım akşam 8 den sonra yok..gıcık olmaya devam ediyorum..
ohh bayıldım iştahım kabardı walla:))karnıbahar tarifim:
ince kıyılmış kuru soğan ve kıymayı kavuruyorum, içine salça ve ezilmiş sarımsağı ekleyip kavuruyorum, küçük parçalara ayrılmış karnıbahar ve sıcak suyu ekleyip tuz vs.. karnıbahar pişince altını kapatıyorum.
ayrıca karnıbaharı haşlayıp, yumurtalı una batırıp yağda kızartıp sarımsaklı yoğurtluda çok seviyor merto
brokoliyi çorba yapıyorum:
brokoli, havuç,kuru soğan,zeytinyağı ve sarımsağı, azcık bulgurla kaynatıyorum, sonra azcık sütle karıştırıp blendırdan geçiriyorum tuz ekleyip, kaynatıyorum bi taşım, mertoya içiriyorum, bazende haşladıktan sonra blendırdan geçirip yoğurtla karıştırıyorum öylede seviyo merto
size biriki sorum olacak:
1- bebişler yemeklerini ortalama ne kadar sürede yiyor
2- yemek yedirirken sabit yerdemi oturuyorlar yoksa duruma göre ayakta, peşinde dolanarak, masada falanmı yiyorlar
3- yemeklerini kendileri yiyormu, yiyorsa nasıl teşvik ettiniz buna
4- kaç öğün yiyorlar
5-aburcubur olarak neler yediriyorsunuz
yazcan gibi tehdit etmiyorum ama herkes cevaplasın kafamı bozmayın uleyyyn
ohh bayıldım iştahım kabardı walla:))karnıbahar tarifim:
ince kıyılmış kuru soğan ve kıymayı kavuruyorum, içine salça ve ezilmiş sarımsağı ekleyip kavuruyorum, küçük parçalara ayrılmış karnıbahar ve sıcak suyu ekleyip tuz vs.. karnıbahar pişince altını kapatıyorum.
ayrıca karnıbaharı haşlayıp, yumurtalı una batırıp yağda kızartıp sarımsaklı yoğurtluda çok seviyor merto
brokoliyi çorba yapıyorum:
brokoli, havuç,kuru soğan,zeytinyağı ve sarımsağı, azcık bulgurla kaynatıyorum, sonra azcık sütle karıştırıp blendırdan geçiriyorum tuz ekleyip, kaynatıyorum bi taşım, mertoya içiriyorum, bazende haşladıktan sonra blendırdan geçirip yoğurtla karıştırıyorum öylede seviyo merto
2- yemek yedirirken sabit yerdemi oturuyorlar yoksa duruma göre ayakta, peşinde dolanarak, masada falanmı yiyorlar
4- kaç öğün yiyorlar
ohh bayıldım iştahım kabardı walla:))
1- 3saatte nadiren 4 saatte bir beslemeye çalışıyoruz. bazen hiç:)))
2- genelde merdivenlere tırmanırken bahçede koştururken suyla oynarken telefonda molfix şarkısının videosunu izlerken.. sokaktan geçen adamlara kızdırarak:))
ama şu sıra azıcık iyiolduk mutfakta tezgahın üztünde suyla yada telefonla oynatarak yediryorum.
3- her yemeği kendi yemek istyor döke saça yiyorda ama ben sıwılara izin wermiyorum makarnayı eti meyweleri patates kızartmasını flnkendi yiyor sulu yemekleri ben yediriyorum.
4- en az 3 öğün yiyor. aralarda elinde üzüm armut ekmek elma falan yio
5- cipse bayılıyor ama cek yasakladı onun yerine çubuk kraker meywe bebe bisküwisi bzewn kola da içiyor. ne bilem işte farketmiyo:)
4- kaç öğün yiyorlar