2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
merto çorba türü yemekleri 10-15 dakikada yiyo, ama çatalla yenenlerin süresi uzuyo, genelde reklam izleyerek yiyoruz bizde,
artık mama sandalyesinde yemiyor bizimkisi ,normal sandalyede veya koltukta yemeyi tercih ediyor, bazende yere yastık atıyorum yüksekçe, ona yatırıp reklam izlerken yediriyorum.
merto arada sırada ben ona yedirirken kendisi biriki kaşık koyuyor ağzına ,tabi döke saça
üç ana öğün bir ara öğün yiyoruz
süt dilimini seviyor, pasta kek türü tatlıları seviyor
hepatit hoşgeldin çok sevindim yiğit özgürün yemek yemesine

benim manevi kaynanamın (sayın annemin ) hiç faydası olmadı sağ olsun. aynı şeyi deniz de yaptı azaltmaya çalıştıkça daha çok saldırdı, kesinlikle biberon da tutmuyordu. vicks sürdük acısı yüzünden 3 teşebbüs sonunda pes etti ama ben 4-5 gün sürekli sürdüm onu kokusu falan onu epey uzak tuttu hatta ağlıyordu "vereyim mi" diye açmaya kalktığımda daha çok ağlayıp açmama bile izin vermiyordu. biberon konusunda hiç korkma emme güdüsünün tatmini çok önemli olduğundan mecburi alıyorlar. sen emziğini biberonunu hazırla mutlaka lazım olacak ben yanımızdakinin ağzını muhallebi akacak kadar kesmiştim öyle olunca almadı normal bir emzik alana kadar. deniz de gece uyanıp emerdi oyaladım kemireceği bir şey ya da su falan verdim umudu kesildi kalkmayı da bıraktı ama sakın gece uyandığında su dışında emeceği birşey verme meme yerine ona takılır o zaman gene uyanmak zorunda kalırsın. ben ramazanda kestiğim için çok sorun olmadı zaten sahura ailecek kalktığımız için arada kaynadı onun huysuzlukları

bende merti memeden kesmeye çalıştıkça daha çok düşkünleşiyor sıpa, birden kesmek lazım ama ben kendimi hazır hissetmiyorum buna aramızdaki bağ kopacak diye korkuyorum, emerken beni sevmesi, okşaması, gözlerini bana dikip arada gözlerini kırpması.... kolay kopamıycam sanırım ben uykusuz gecelere rağmen hemde, mazoşistmiyim neyim

bendensin yani :))) ısırıklarına ragmen emziriyorum. kararlı olup bir tarih belirleyip öle bıraktırcam 01.04.2012 mesela :)))

HAYIRLISI OLSUN CANIM..eşler isteyince..bak ben nerden nereye geldim..
hoşşbuldum bosnacım..sağolasın..evet..yiyor oğluşum:))
bende özzlüyorum sizleri..ev hanımı olunca bu kadar oluyor..
bu arada evde durmak cok zormuş..kafayı yemek üzereyim..ev işleri delirtiyor beni..

anladım..pelinde zorgillerden..özgür de tutmadı ne biberon nede emzik..hiç bişeyyapmıyorsun..çingene bohçasında salladım..kucağımda gezdirdim..elimdenbaşka dabişeygelmedi..sonunda bohçaya alıştı..şimdi de onu bıraktırmak içinuğraşıyorum

öyle oluyor..sana da destek lazım:))

ben de de vardı o korku..hala aynıyız hatta daha düşkünüz..dünbabasıyla garaja indi sıpam..ordan bana seslendi balkona çıktım öpücük attı bana ..gözlerim doldu valla..emerken süt annesi gibiydim bazen..kendini hazırla..2 yasa ne kaldı gülşancım..

HAYIRLISI OLSUN CANIM..eşler isteyince..bak ben nerden nereye geldim..

teşekkür ederim canım, benim yapacağım fedakarlık seninkinin yanında devede kulak, umarım eşin bilir kıymetini. türk firmaları falan yok mu arda cv falan göndersen belki dil öğrenene kadar da idare edilebileceğin bir iş bulursun

şu milet amma tembel haa.3.30 dan sonra p.esileri yine heryer kapalıymışş..eczaneye gidecektim kaldı..pazarda çalışmıyorlar c.tesi çoğu yer kapalı ..h.sonu toplu ulaşım akşam 8 den sonra yok..gıcık olmaya devam ediyorum..

öyle deme..her ilişkinin sınırları var..bizimki kabul etmeseydim çok sarsılırdı..sonuçta sadece hizmetsüresi az olacak benim için..hepimiz yapıyoruz fedakarlık..
buraya gelince...iş bulmak çok zor..sıkıntı var..amacım doktoryapmak..bakalım önce dil lazım fazla kimse ingilizce bilmiyor..benimki dekörelmiş iyice..önceonları halledeyim..sonrası allah kerim..

her ülkenin kendine göre tuhaflıkları var. ben de suriyeye gidince afallamıştım orada da öğlen ezanından akşam ezanına kadar her yer kapalıydı (tam gezilecek saatler) sonra gece yarısına kadar her yer açık. ama düşününce onlar için bu bir zorunluluk 9 ay yaz mevsimi var ve kapalı oldukları saatler günün en sıcak saatleri

ohh bayıldım iştahım kabardı walla:))

1- 3saatte nadiren 4 saatte bir beslemeye çalışıyoruz. bazen hiç:)))
2- genelde merdivenlere tırmanırken bahçede koştururken suyla oynarken telefonda molfix şarkısının videosunu izlerken.. sokaktan geçen adamlara kızdırarak:))
ama şu sıra azıcık iyiolduk mutfakta tezgahın üztünde suyla yada telefonla oynatarak yediryorum.
3- her yemeği kendi yemek istyor döke saça yiyorda ama ben sıwılara izin wermiyorum makarnayı eti meyweleri patates kızartmasını flnkendi yiyor sulu yemekleri ben yediriyorum.
4- en az 3 öğün yiyor. aralarda elinde üzüm armut ekmek elma falan yio
5- cipse bayılıyor ama cek yasakladı onun yerine çubuk kraker meywe bebe bisküwisi bzewn kola da içiyor. ne bilem işte farketmiyo:)

ohh bayıldım iştahım kabardı walla:))

1- 3saatte nadiren 4 saatte bir beslemeye çalışıyoruz. bazen hiç:)))
2- genelde merdivenlere tırmanırken bahçede koştururken suyla oynarken telefonda molfix şarkısının videosunu izlerken.. sokaktan geçen adamlara kızdırarak:))
ama şu sıra azıcık iyiolduk mutfakta tezgahın üztünde suyla yada telefonla oynatarak yediryorum.
3- her yemeği kendi yemek istyor döke saça yiyorda ama ben sıwılara izin wermiyorum makarnayı eti meyweleri patates kızartmasını flnkendi yiyor sulu yemekleri ben yediriyorum.
4- en az 3 öğün yiyor. aralarda elinde üzüm armut ekmek elma falan yio
5- cipse bayılıyor ama cek yasakladı onun yerine çubuk kraker meywe bebe bisküwisi bzewn kola da içiyor. ne bilem işte farketmiyo:)

haaa birde oglen we aksam uyudugundada her drfasinda bi bireon butun muzlu sut iciyor yada biskuwili tahilli falan..

Günaydın,

Doruk bana takmış durumda, ben eve girdiğim andan itibaren bensiz yemiyor, uyumuyor, oynamıyor :) Gece her uyandığında beni istiyor, yanına babası giderse annneeee diye avazavaz bağırıyor ve ben bugün maymun gibiyim. Bi de güzel sarılıyor ki uyurken, içimi eritiyor sıpa :)

bosnacım dişmi çıkartıyor acaba, merto diş çıkaracağı yada , hastalanınca böyle davranıyor, geçen haftalarda bizde öyleydik şimdi geçti çok şükür, ayrıca teyzeleri maaşallah deyin merto gece hiç uyanmadı, ama bu mazoşist anne acaba niye uyanmadı diye ateşine, suyuna bakacakm diye yine uyumadı

GÜnaydınlar depresif bir ruh hali içerisindeyim makyaj fön falan da kar etmedi hadi hayırlısı bu arda cuma sabah davam var gecikirim beşanıp gelcem bi koşu

BOSNACIM gçen haftalarda da benim kuzu yaptı aynı şeyi ama bu hafta daha iyiyiz bazen anneci olacakları tutuyo WC'ye bile giremiştim annem almaya çalıştıkça çığlık kıyamet ve bikaç hafta sürdü ama bu hafta iiz abartmıyo

şekerim öncelikle daha sofrayı hazırlarken tezgahınönüne bi sandalye çeker ve tencereleri karıştırmaya çalışır bu uğurda yanmışlığı vardır ama vazgeçmez
1- açlık durumuna ve yemeği sevip sevmemesine göre değişiyor kavaltılar 10 dk da biterken sebze yemekleri 20 dk çorbalar 20 dk köfte vb 20 dk
2- kahvaltıyı masada birlikte oturup yapıyoruz sebeleri o önde ben arkada koşarak yiyoruz et yemeklerini eline verebileceklerimi eline veriyorum geze geze yiyo ama hepsine masada başlıyoruz
3-1 çatal onda 1 çatal bende o yemeye uğraşırkenbende ağzına sokuveriyorum mesela yoğurdunu asla yedirmeme izin vermez kendi yer bazen parçalar tabağı bırakırım biraz yer biraz gezer döner bi daha yer ben teşvik etmedim kendisi özendi ama yedirme şeklimiz o na göre onun isteklerine göre her zaman değişir
4-gece sütünü kestiğimden beri 3 ana 2 ara öğün yiyo ama miktarlar az az
5-ben aslında hiçbişey vermem evdekek poğaça yaparım kuru pasta yaparım onları veririm ama benim dışmda alınıp yedirenler dedeler amcalar kuzenlr vs veriyo eltimde dikatli yoksa bu konuda onlara da şu üçü için izin verdim çubuk kraker eti hoşbeş gofret bide topitop
yalnız biri oğluma cipsle kolayı öğretmiş elime geçirsem boğarım beni bazen zorla markete götürüp aldırmaya çalışıyo bende oyalamak için alınablecek şeyler alıyorum mesela top e ev top mezarlığına döndü delirciiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…