2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet,evet:KK9:ne balığıymış o bizede söyleyin,madem mutlu eden balık bu,bizim cücelerde mutlu olsun.
Gerçi benim minik erkeğimin favorisi arabalar ama belki dikkatini çeker.

Ben ikisini de veriyorum Yazcım. Zaten ıspanak yazın da oluyo.

Pelin'in de favorisi arabalar ama gerçek olanları! Arabayı kim sürerse sürsün pusuya yatıyor,şöför koltuğu boşalır boşalmaz kendini arkadan öne atıyor! Anahtarı kontağa takmaya çalışıyor, vites değiştirip direksiyon çeviriyor. Hani uzansda gaz fren pedallarına da basacak haspam!Ve bu sevda bitmiyor! Saatlerce orda oturuyor, hatta radyoyu fln da açıyor...:KK35:

musti kahve molası bitti, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim:KK16:
yazcan ben bir aydır karnıbahar, brokoli vermeye başladım kuzuya, hatta bugün pırasa yaptım kuzu yesin diye, artık seracılık nedeniyle mevsimi olmasada her sebze var ben yediriyorum valla:26: klima konusunda haklısın ama her hafta eşim filtrelerini çıkarıp bi güzel yıkıyo, temizliğine bakımına dikkat ediyoruz ama son bir aydır klima çalışmıyo zaten evde ona rağmen hasta, kan tahlilinde bağışıklık gösterğeleri sınırın biraz altında çıktı, bağışıklığı zayıf benim oğlumun kabullendim artık, dr vitamin takviyesi yaptı:KK59:
frambu bende sorayım diyordum tam, eşinle haftasonunuzun iyi geçmisine çok sevindim:KK16: boşver kv yi, iyiki konuşmamışsın onun hakkında sen kaleyi içten fethet, onlar kendi kötülüğünde boğulsun, Rabbim evine zaiyat vererek meşgale bulmuş onlara zaten, sizinle uğraşmazlar bi süre daha:KK1:
karavana bence ihtiyacın yok ameliyata ama sen bilirsin yinede:21::KK23:
resim yokmu:KK19::KK20: görünmeyin gözüme:KK52:
simenay naaptı acaba döndümüki:26:
şeymanın eşinin sınavı nasıl geçti acaba, sağ salim gitti geldi herhalde, haberlerde yeni bir vukuat göremedim ben:KK61:
başka ne yazacaktım ben yaaa:26:

Gülşan ben brokoliyi yaz boyunca da verdim, hava atmak gibi olmasın bahçemizden çıtırcık topluyoduk :KK64:

Tünaydınnn,

Bir iyi bir kötü, ne idüğü belirsiz bir hafta sonu geçirdim :)

En güzel tarafı Karavanatoş'la buluşmak oldu. Çok keyifliydi, hiç bitsin istemedim, ertesi sabah dönmeyecek olsa, kendisini kolay kolay bırakmayabilirdim.

O akşam kocimle yemek yiyecektik, İstanbulumun iğrenç trafiğinde mahsur kalmak suretiyle maymun olduk, istediğimiz gibi olmadı maalesef. Sonra cumartesi akşamı midem, pazar da barsaklarım bozuldu, gerçek yıldönümümüzü acilde geçirdik :) İşte böyle :)

Geçmişe çok hızlı bakabildim, Frambuu, hafta sonunuzun güzel geçmesine çok ama çok sevindim, bütün kalbimle devamını dilerim.

Yazcan, ben ikisini de aldım valla, çok da lezzetli oldular :)

Karavanam, bütün yazdıkların için, güzel dileklerin için, kısıtlı vaktinden ayırdığın için çok teşekkür ederim, hislerimiz karşılıklı tabi ki... Benim kuzu magnetlerle pek ilgilenmedi bu arada...

hasta analara çok geçmiş olsun dikkat edin havalar bi tuhaf anacım

ben istanbula güz yiğidi anadolu tarzanı gibi gittiğimden bi tarafım dondu kesin hasta olucam diyodum ki henüz iim çok şükür
kimsede bana kalöın giyin hava soğuk demedi :KK47:

YAZCAN bence henüz alınmaz gerçi tipinden de anlarsın katkılı mı deil mi bide memeleketini sor eğer soğukların başladığı mutena bir ilimizdense yenebilir benim daha buzluktai ıspanak karnıbahar stoğum bitmedi şükür

BOSNA beni bi oyuncakçıya götürdübizimkilere göre zeka da geliştiren ahşap oyuncaklar var bişraz tuzlu olmakla birlikte çok güzel şeyler ben bi balık seti adım mıknatıslı oltası var mıknatıslarla tutuyosun balık deniz yıldızı kabuk deniz atı hepsi renk renk mesela bu kırmızı balık ben şimdi bunu tutucam diyorum renkleri ve deniz canlılarını öğreniyor şimdilik sadece parmakla gösterdiklerimi tutuyor el becerisi gelişiyor netten de satışları varmıç z.e.k.ids adı da

Günaydın,

Gülşancım çok sevindim Mert için. Sana ise geçmiş olsun:)))Mert'in cicileri hayırlı olsun.Ben de bişeyler almak için haftasonu baKTIM ama kışlıkların gelmesini bekliyorum. Burası buzzz gibi!! O ara sezonlar burda bi işe yaramaz. Allahtan geçen kış sezonu sonunda bikaç giysi almıştım şimdilik onlarla idare ediyoruz.

Musti sen de hastalanıyosun galiba:44: Kızına geçmez inşallah...Hasretle gittiniz mi sirke? Halar süpermiş aldığım istihbarata göre :KK19:

Karava İstanbul'da güzel bi haftasonu geçirmene çoook sevindim canım arkadaşım..Şu fotoloarınızı ben görmeyi çoook istiyorum ya nolur burdan da paylaşın :KK59: Ayrıca dr un söyledikleri de ne güzel moral olmuş.. Her ne kadar fotoğrafını görmemiş olsam da güzel bi hatun olduğundan hiç şüphem yok zaten hele ki o 10 kg yu verdikten sonra :13:

Ben de güzel bi haftasonu geçirdim. Eşimle konuştum ama hiç kv meselesinden bAhsetmedim çünkü o konuda eleştiriye, konuşmaya tamamen kapalı..Neyse Allahtan o da eski günlerimizi özlediğini söyledi. Bütün haftasonu elele göz gözeydik:KK17:
Pazar günü kv ye gittik bu sefer de vanaları patlamış:KK53: Nie böyle oluyo ki deyip geziyo evin içinde:KK33::KK52:

canım ben ve eminim tüm kk benim gibi düşünüyor inşallah senin ve eşinin de azim ve anlayışınızla eski mutheşem günleriniz geri gelsin cnaım benim :)

Tünaydınnn,

En güzel tarafı Karavanatoş'la buluşmak oldu. Çok keyifliydi, hiç bitsin istemedim, ertesi sabah dönmeyecek olsa, kendisini kolay kolay bırakmayabilirdim.

O akşam kocimle yemek yiyecektik, İstanbulumun iğrenç trafiğinde mahsur kalmak suretiyle maymun olduk, istediğimiz gibi olmadı maalesef. Sonra cumartesi akşamı midem, pazar da barsaklarım bozuldu, gerçek yıldönümümüzü acilde geçirdik :) İşte böyle :)

Geçmişe çok hızlı bakabildim, Frambuu, hafta sonunuzun güzel geçmesine çok ama çok sevindim, bütün kalbimle devamını dilerim.

Karavanam, bütün yazdıkların için, güzel dileklerin için, kısıtlı vaktinden ayırdığın için çok teşekkür ederim, hislerimiz karşılıklı tabi ki... Benim kuzu magnetlerle pek ilgilenmedi bu arada...

Geçmiş olsun Bosnacık..Bu akşam kutlarsınız siz de yıldönümünüzü:KK28:
Balıklar magnet miymiş? Biz Pepee nin dergisini aldık. İçinden Pepee nin puzzle magneti çıktı. Pelin bayıldı.:KK16: Ayrıca benim de çok hoşuma gitti dergi. 0-3 yaş çocuklarına hitap eden hiç dergi yoktu piyasada. Sabiha Paktuna Keskin'in yazılarını da çokl beğendim. Hele kreş le ilgili bi yazısı vardı ki eşime okutmak üzere koparıp sakladım.Uygun zamanın gelmesini bekliyorum. :KK61:

ben merte milyoncudan öyle bir balık almıştım 3 tl ye:KK52: oltası var ucunda mıknatısı ve balıklar falan var burnu metalden oltayı burnuna yaklaştırınca mıknatısa yapışıyo oltayı sarmaya başlıyosun sende, mertoda çok beğenmişti ilk aldığımızda sonra sıkıldı bende kaldırdım bi süre sonra tekrar çıkarırım:KK16:

BOSNACIM çok geçmiş olsun canım üzüldüm planladığınız gibi olmamasına

PEPPE yi bende hava alanında beklerken aldım ve beğenerek okudum ama uçakta unutmuşum bitirememiştim yenisini alıcam

frambu sizin o bahçeyi çok merak ettim valla, bidahaki kayseri turumuzda gelmeyi istiyorum inşallah:KK16:
bosnacan çok geçmiş olsun canım:KK71:

Ben ikisini de veriyorum Yazcım. Zaten ıspanak yazın da oluyo.

Pelin'in de favorisi arabalar ama gerçek olanları! Arabayı kim sürerse sürsün pusuya yatıyor,şöför koltuğu boşalır boşalmaz kendini arkadan öne atıyor! Anahtarı kontağa takmaya çalışıyor, vites değiştirip direksiyon çeviriyor. Hani uzansda gaz fren pedallarına da basacak haspam!Ve bu sevda bitmiyor! Saatlerce orda oturuyor, hatta radyoyu fln da açıyor...:KK35:

ayy sevsinler pelin hanımı:KK1: bu 18 ini bulmadan başlar araba alın diye,18 oldumuda tutamazsın vallahi.
Alpiş te arabalarla çok alakalı,bindiriyorum onu öne,ellemediği yer kalmıyor,birde mutlu oluyor ki sorma.dün 1 saate yakın evin önünde oynadı arabada.

musti kahve molası bitti, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim:KK16:
yazcan ben bir aydır karnıbahar, brokoli vermeye başladım kuzuya, hatta bugün pırasa yaptım kuzu yesin diye, artık seracılık nedeniyle mevsimi olmasada her sebze var ben yediriyorum valla:26: klima konusunda haklısın ama her hafta eşim filtrelerini çıkarıp bi güzel yıkıyo, temizliğine bakımına dikkat ediyoruz ama son bir aydır klima çalışmıyo zaten evde ona rağmen hasta, kan tahlilinde bağışıklık gösterğeleri sınırın biraz altında çıktı, bağışıklığı zayıf benim oğlumun kabullendim artık, dr vitamin takviyesi yaptı:KK59:
frambu bende sorayım diyordum tam, eşinle haftasonunuzun iyi geçmisine çok sevindim:KK16: boşver kv yi, iyiki konuşmamışsın onun hakkında sen kaleyi içten fethet, onlar kendi kötülüğünde boğulsun, Rabbim evine zaiyat vererek meşgale bulmuş onlara zaten, sizinle uğraşmazlar bi süre daha:KK1:

yaa ben çok korkuyorum bu klima olayından,oyüzden sürekli aklımı kurcalıyor.
doğru mu bilmem ama bir solüsyon varmış,sıkıyormuşsun içine bakteri oluşumunu engelliyormuş.şimdi onu araştıracağım.

Tünaydınnn,

yaa neden böyle oldu ki?
çok geçmiş olsun canımcım.keşke yemeğiniz daha güzel geçseydi ama olsun,bunada şükür.
bu sebzeler demekki artık alınıp pişirilebilir,oldu o vakit,en yakın pazar çarşamba günü var,ikiside alınacak listesinin başında.

İnşallah Musticim inşallah!

Siz Hasretle naptınız su sirkinde? Kızlar naptılar anlatsana...

Oyuncaktan bahsetmişken, geçen hafta Bi.m'den oyuncak elektrikli süpürge aldım Pelin'e. Oynadığı nadir oyuncaklardan biri oldu. Evimiz tertemiz oldu sayesinde gece gündüz evi süpürüyor!!

pelincik evmi süpürüyor maaşallah kuzuma , azcık büyüsün annesine yardıma başlar inşallah:KK1:
babası mertoya bimden büyüyen araba almış müzikli ışıklı falan, bizimki büyümesine, ve istemediği yönlere gitmesine gıcık oldu ve deyim yerindeyse resmen kök söktürdü arabaya ve kapılarını falan bozdu ilk günden:KK1: bizimkiside arbanın şoför mahlini kimseye kaptırmıyor, silecekler çalıştırılıyor, dörtlüler yakılıyor, kornaya basılıyor, farlar yanıyor ve sonuç olarak açık bırakılan ışıklardan dolayı akümüz muntazam olarak her ay bir kez boşalıyor:KK52: bizimkisi seneye bilgisayarı öbür senede arabayı elimizden alır diye tahmin ediyorum ben:KK52:
eve kaçıyorum ben:KK55:

İnşallah Musticim inşallah!

Siz Hasretle naptınız su sirkinde? Kızlar naptılar anlatsana...

Oyuncaktan bahsetmişken, geçen hafta Bi.m'den oyuncak elektrikli süpürge aldım Pelin'e. Oynadığı nadir oyuncaklardan biri oldu. Evimiz tertemiz oldu sayesinde gece gündüz evi süpürüyor!!

beklemedigimiz kadar ilgilerini cekti gosteriler.. cery yine sonlara dogru azitti ama yinede guzeldi:) kisacasi bnm cok hosuma gitti.. ceklede gelmeyi dusundum taaki sahnenin ortasinda cibildak dansci karilari gorene kada:KK53:r
onlar neydi yaaa soka girdim 90_60_90 stringlerle dans ediyolar sanirsin strip.tiz gosterisine gittik:95:
:76:
bizimde playskoolun konuskn suprgesi war jeryde onu sewiyo bimdekini bnde almayi dusundum ama annm kiyamet kopardi bizde bimdekide war zaten ama sapi yok v calismiyo:)) zatdn gercek supurgeyle tum ewi supuruyo ceren gayet keyifli :)

ben merte milyoncudan öyle bir balık almıştım 3 tl ye:KK52: oltası var ucunda mıknatısı ve balıklar falan var burnu metalden oltayı burnuna yaklaştırınca mıknatısa yapışıyo oltayı sarmaya başlıyosun sende, mertoda çok beğenmişti ilk aldığımızda sonra sıkıldı bende kaldırdım bi süre sonra tekrar çıkarırım:KK16:

hahaaaa bn kucukken cok oynardim onlaaaaa.. ama cery kadarken degil baya anaokulu caginda falandim herhal:))

karavana bence ihtiyacın yok ameliyata ama sen bilirsin yinede:21::KK23:
resim yokmu:KK19::KK20: görünmeyin gözüme:KK52:
simenay naaptı acaba döndümüki:26:
şeymanın eşinin sınavı nasıl geçti acaba, sağ salim gitti geldi herhalde, haberlerde yeni bir vukuat göremedim ben:KK61:
başka ne yazacaktım ben yaaa:26:
karnbahar we brokoliyi nasil yapiyosun.. koci almis pazardanda corbami yapsam diorum
baska nasil we neler olurki:26:

birde görenler cevaplarsa çok sevinirim:KK3:
arkadaşlar ıspanak,karnıbahar gibi besinleri almaya başladınız mı?Ben geçen gün pazarda gördüm çıkmışlar,ama sanki daha erken değil mi?Kıpırcan ikisinide severek yiyor,erken değilse alacağım.
cek aldi pazardan ispnk. pirasa. brokoli karnbhar gayet iyi gorunuyolar canim.
dun etli nohut yedi kuzum sewrek
bugunde yogurtlu ispank wericem ama yogurt we ispnk demir emilimine comak sokarmi die dusunyorum? ????
Günaydınlarrrr

mhteşem bir hafta sonundan sonra yine sizlerleyim doktorum çok şekerdi istanbulda ameliyat olmaya karar verdim doktorum ben memenun kalmazsam bu ameliyatı ypmam dedi vücudumu görüncede normalde bu vücuda bu ameliyat yapılmaz ama madem çok istiyosunuz ve çokşeker bi bağyensiniz yapalım bu kadar seimli olmasanız yapmazdım bilesiniz dedi bende o sizin şekerliğiniz dedim :KK37:

BOSNACIMLA buluşma süperdi yıllardır tanıdığım bi dostu görmek gibiydi nefes almak gibiydi ayrılınca tanıdığım güne bi kez daha şükrettim iyi ki hayatımdasın dedim sonsuza kadar mutlu olmanı ve gülmeni diliyorum canım arkadaşım
bu arada aldığımız balıklara kuzu bayıldı resmen kahkaha attı oynarken :KK9:

HASRET hanım aradaığımız numara neden geçici olarak servis dışıdır bi sööler misiniz neden yeni numaranız bende yok bi sööler misiniz 1 ay önceden yazdım geliyorum die

MUSTİ numaranı değiştiriyosun nie vermiyosun hadi vermiyosun neden buluşucaz diyip beni heveslendiriyosun küstüm size
bn seni aradim dit dit edip kapandi hep 532liyi. bnm numaram ayni sonu 35 isteeeee! burcyuda aryamadim nosu yok sinirden delirdim durdum
buraya yazdim biri esoya fln ulassin bni arasin die ama kimseler gormedi sanirim
iyi akşamlar!

Hasret ,sirke girerken yazsaydın:)ancak yetişirdik

son güneşli havalar sanırım ,bu pazar da faydalandık...geçen haftasonu g**öçmen poni klübe götürdük kızımı,orada tavşan,kuşlar,keçiler besledi kızım ..internet te adresi var,çok tavsiye ederim.normalende çay-muhalebi var,atlar var ..muhalebi yapmak için hayvanlar besliyorlar ,gezilir..
bu pazar da Silivri sahil yolunda köfte yedik,kediler besledik
sanırım,kızım tüm hayvanların yaprak yediğini sanıyor:)

:KK61::KK3:

nerdeymis burasi link fln wersene yada isim

karnıbahar tarifim:
ince kıyılmış kuru soğan ve kıymayı kavuruyorum, içine salça ve ezilmiş sarımsağı ekleyip kavuruyorum, küçük parçalara ayrılmış karnıbahar ve sıcak suyu ekleyip tuz vs.. karnıbahar pişince altını kapatıyorum.
ayrıca karnıbaharı haşlayıp, yumurtalı una batırıp yağda kızartıp sarımsaklı yoğurtluda çok seviyor merto:KK56:
brokoliyi çorba yapıyorum:
brokoli, havuç,kuru soğan,zeytinyağı ve sarımsağı, azcık bulgurla kaynatıyorum, sonra azcık sütle karıştırıp blendırdan geçiriyorum tuz ekleyip, kaynatıyorum bi taşım, mertoya içiriyorum, bazende haşladıktan sonra blendırdan geçirip yoğurtla karıştırıyorum öylede seviyo merto:KK56:

Son düzenleme:
merto ıspanağı yoğurtsuz yemiyor maalesef, bende yoğurtla veriyorum, demir emilimini azaltıyor ama sıfır yapmıyor sonuçta 2ml de olsa kar kardır bence:KK34: hem brokolide ıspanaktan daha çok demir var canım:KK34: vede pekmezde:KK34: ıspanağın adı çıkmış, olsun ver sen yinede c vitamini ve kalsiyum açısından da zengin ıspanak onları alır en azından:KK61:

X