2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh sefam olsun bosnacım:KK1:
bugün boş boş oturdum bende:KK68: hastayım diye izin verdim kendime:KK53:
sende gez doruk paşamla doya doya, boşveeeer işi gücü:KK9:

İnsan bu kadar mı çalışmak istemez yahu :)
Önümde yığın halinde evrak var, bir sürü mail var, ama ben feyzbıkta bir oyuna taktım...
Bir de eve gidince kuzuyu alıp nereye gitsem planı yapıyorum ilaveten.
Bir de oyuncak siparişi verdim.
Günün yarısını bu gubidik işlerle geçirdim, inanamıyorum kendime :)

hangi oyuncak hangi site bilgi versene canım, bende cadıya eğiti-ci piy-ano siparişi ve eğit-ci süp-ürge siparişi vereceğim de bi oyuncak daha bakıyorum ): yahu eskiden ne güzel bunalrı paylaşırdık şimdi nedne paylaşmıyoruz
aldığınız güzel eğlenceli eğitici oyuncakalrı paylaşsanız bak parmak boyaları sayesinde ne çok şey öğrendi hayret bişi yawww ,, hep kendinize saklamayın :)

İnsan bu kadar mı çalışmak istemez yahu :)
Önümde yığın halinde evrak var, bir sürü mail var, ama ben feyzbıkta bir oyuna taktım...
Bir de eve gidince kuzuyu alıp nereye gitsem planı yapıyorum ilaveten.
Bir de oyuncak siparişi verdim.
Günün yarısını bu gubidik işlerle geçirdim, inanamıyorum kendime :)

ohhh sefam olsun bosnacım:KK1:
bugün boş boş oturdum bende:KK68: hastayım diye izin verdim kendime:KK53:
sende gez doruk paşamla doya doya, boşveeeer işi gücü:KK9:

neyin var nedne ahstasın canımcım ,, amirimm :)

musticim soğuk algınlığı:2: halsizlik, hapşırık, tıksırık, ve aksam mı akmasam mı diye kararsız bir burun:KK1: keyifsizim biraz ondan,amaaan boşver önemli değil yani canım sıkılıyor ,eve gidip mertoyu öpmek istiyorum ama dr yasakladı onu öpmemi:KK59: üç gündür eziyet çekiyorum mertoyu öpmemek için:KK59: kokusuna hasret kalmışım gibi:KK14: ama öpmüycem benim yüzümden bidaha hasta olmasın kuzucuk:KK16:

musticim soğuk algınlığı:2: halsizlik, hapşırık, tıksırık, ve aksam mı akmasam mı diye kararsız bir burun:KK1: keyifsizim biraz ondan,amaaan boşver önemli değil yani canım sıkılıyor ,eve gidip mertoyu öpmek istiyorum ama dr yasakladı onu öpmemi:KK59: üç gündür eziyet çekiyorum mertoyu öpmemek için:KK59: kokusuna hasret kalmışım gibi:KK14: ama öpmüycem benim yüzümden bidaha hasta olmasın kuzucuk:KK16:

öpme canım öpme ,

valla bende bugün bitsede gitsek diye bakıyorum :KK43:

kuzunun odası için sticker aldım şu balıklı olanları
istabulda zaradan 2 kazak bi dife bi de kot pantolon beğendim hepsi 200 bana çok geldi kasımda almayı düşünüyorum %30 lar başlar o zaman alım zaten daha aralığa kadar kazak falan giyilmez buralarda
evim için ayna aldım tablo aldım yakkabılık beğendim ama daha almadım yeterince para harcadığıma göre gönül rahatlığıyls eve gidebilirim ha bide şu kağıt fenerlerden aldım yatak odama ve giyinme odama

evdeki eşyaları topladım bi kısmını şimdi indiricem biraz daha kaldı onlrı da yarın getiricem kadın evi temizlicek yarın yerleştirick bende ctsi geçicem evime bu anne şimdi kaçar işlerini toplar oğluna gider öpüldünüz

çok güçük değil mi canım yaww almışken biraz büyük al şöyle 5-6 yaşlarına gledikerlinde daha eğlenceli oynayacakalr sonuçta ??

2 yaş civarı diye baktım aslında haklsıın almışken biraz büyük olsun
buranın bu yönünü seviyorum danışma bakayım diğerlerine tşk ederim

günaydınlar:KK16:
azemheval arabayı bende küçük buldum, arkadaşların çoğu daha büyüklerinden aldı, bozmazlarsa uzun yıllar binilir:KK1: b-im deki laptoplar çok kaliteli oluyor, merto kırmasaydı biz bi değişiğini almıştık çok güzeldi:KK24: ve ışıklısı hiç gelmemişti, merto bayılacak:KK9:

günaydınnn ,,,

cadı bebeğini dudağıma vurdu ve dudağımdan resmen parça koptu kanadı , şimdide yara ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum tam üst dudağımın ortası pis cadı yaa :))

dün her hareketiyle bi yerimi acıttı neden böyleydi anlamadım , sonra sımsıkı sarılıp öpüyor

ben ona resmen aşığım yaa bal kızım benim :)

günaydınlar:KK16:
azemheval arabayı bende küçük buldum, arkadaşların çoğu daha büyüklerinden aldı, bozmazlarsa uzun yıllar binilir:KK1: b-im deki laptoplar çok kaliteli oluyor, merto kırmasaydı biz bi değişiğini almıştık çok güzeldi:KK24: ve ışıklısı hiç gelmemişti, merto bayılacak:KK9:

evet canım bende bakıyorum şimdi gelsin hemen alacağım laptobu :) ben öncekielri kaçırmıştım oyuncakçıalrdakielrde pahalı geliyrodu gözüme :) bu iyi oldu :)

geçmiş olsun canım:KK59:
maalesef sıpalar buara can yakmaya bayılıyor, bizimkide saç yolma ve tokat atmayı öğrenmiş, pat pat vuruyor, evin heryeri yolunmuş saçlarımla doldu:KK59: inşallah bu dönemleride geçecek...

dün cadıyla bilikte araba, ev, çiçek , top , bardak çizdik sonra bebek çizdik uzuvlarını tek tek sayarak , sonra ben sordum o gösterdi araba bardak söylebildikelrini söyledi felan çok eğelneceli idi ama asıl güzel tarafı çizdiğimiz çöp bebekte idi saçı kafası eli kolu bacağı derken heryeri bitti aferimmm dedim tebrik ediyordum bana döndü aaannniiii popo - popo yokkk diyor :):)

Günaydın dayak yiyen anneler :KK1:
Kero da kafasını çevirse çeneme vuruyor,elini kaldırsa gözüme giriyor, bigün oynarken topuğuyla tam gözümün ortasına bi tekme atmıştı kör oldum diye bi süre gözümü açmaya korkmuştum,bu kadar denk gelmesi de trajikomik oluyor.:KK51:
Musti eğitici oyuncak falan demişsin, ben en son lego aldım seviyor onlarla oynamayı, eşyalar,hayvanlar,meyveler vs kitaplar almıştım uzun zaman önce, şimdi onları açıp bakıyoruz,onun haricinde diğer oyuncaklarıyla hala oynuyor ben de ek bişey almıyorum, oyun hamuru düşünüyordum ama kesin yemeye kalkar diye vazgeçtim, kuzeninin boyalarına da pek ilgi göstermedi o yüzden boya da almıyorum şimdilik

Günaydın dayak yiyen anneler :KK1:
Kero da kafasını çevirse çeneme vuruyor,elini kaldırsa gözüme giriyor, bigün oynarken topuğuyla tam gözümün ortasına bi tekme atmıştı kör oldum diye bi süre gözümü açmaya korkmuştum,bu kadar denk gelmesi de trajikomik oluyor.:KK51:
Musti eğitici oyuncak falan demişsin, ben en son lego aldım seviyor onlarla oynamayı, eşyalar,hayvanlar,meyveler vs kitaplar almıştım uzun zaman önce, şimdi onları açıp bakıyoruz,onun haricinde diğer oyuncaklarıyla hala oynuyor ben de ek bişey almıyorum, oyun hamuru düşünüyordum ama kesin yemeye kalkar diye vazgeçtim, kuzeninin boyalarına da pek ilgi göstermedi o yüzden boya da almıyorum şimdilik

yaralı anneden teşekkürler canım :)

legolar bizde de var ama daha çok dağıtmayı seviyor şimdilik , kitap almadım şimdi kitap araştıracağım onun için, küp şeklinde olan kitaplar var minik olanlardan almak istiyorum

mertoda kitaplara bayılıyor, ben işyerime gelen dergilerden de götürüyorum eve alakasız şeyler ama ilginç geliyor sıpaya:26: mertoyla pencereden bakıyorduk dün bitane inek görmüş, hırrrrrr diye hırlamaya başladı sıpa, köpek gördü sandım bi baktım inek bi güldüm, herşeye havhav diyo zaten, ondan hırlıyormuş, mööööö diyorum böööööö diyo çok komikti, koyunlarada hav hav diyo sonra beeeeee diyo , aklınca meeeeee demek istiyo:KK1: niye konuşmuyorsa sıpa, anca yaramazlık yapsın hiç konuşmasın, ağzını kulağını bile göstermiyor, bakıcıya gösteriyormuş gerçi:KK37:

X