2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

ben eşit ağırlıkçıyım puanlarımda;
YGS 5 : 341,714
YGS 6 : 322,298
nasıl sizce ben aslında ünideyim hazırlanamadım fazla nasıl etkiler bu puanlar 500 üzerinden düşünüldüğünde baya düşük napcam puff

ygs 3 puanım 337 kızlar nasıl sizce lys lere girsemmi girmesemmi kararsızım eninde sonunda açıköğretime gircem ama belki denerim lys leri..matematik yetişseydi daha fazla gelcekti puanım çünkü matematik çok kolaaydı ama yetişmedi benim.türkçem çok güzel geldi 37 dogru 3 yanlış

evet 500 üzerinden düşünüldüğünde az ama bence yinede çok iyi diğer sınavlara daha çok ağırlık vermek gerekcek benimki de ortada bi yerde ama hayırlısı

Sınava 2 ay kala çalışmaya başladım,iyi çalıştım denemez.Yüzüne bakmadığım konular bile vardı..Puanlarım;YGS-3=281,497 --YGS-4=271,431 --YGS-5=258,684 --YGS-6=227,446 Aöf 4 yıllık tercih edeceğim.Herkese başarılar..a.s.

evet 500 üzerinden düşünüldüğünde az ama bence yinede çok iyi diğer sınavlara daha çok ağırlık vermek gerekcek benimki de ortada bi yerde ama hayırlısı

inş cnm hayırlısı ben bu sene kesinlikle biryere girmeyi çok istiyorum LYS lere iyi hazırlanmam lazım ama hiçbirşey hatırlamıyorum edebiyat sos bölümüne ağırlık vereceğim mat 2 az çok yaparım bi bakmam yeterli ama 2008 dede beni bitiren ed-sos olmuştu ama bu sefer inş böyle olmayacak

lunacım puanların ıyı gercekten ben eşit agırlıktan gırcem ve a.ö ıstedıgım ıçın bır soru bıle cozmedım olursa olur gıbılerıne 7 yıllık bılgım bıle yeterlıymış bana lys ye gırmeyı duşunmuyorum örgun ıstemıyorum çünkı

ygs-5 im 415 kızlar, hukuk istiyorum olur mu ki acaba? LYSler önemli tabi ama, onlardan da ygsde yaptıgım kadar yaptıgımı düşünsek girer miyim acaba :/ puanlar hakkında bi fikriniz var mı? 415 neye denk geliyo hiç anlamadığım icin kafam karıştı benim biraz

merhaba kızlar

benim kardeşim girdi sınava ben hiç anlamıyorum puanlamalardan

ygs1 441

ygs 439

sizce nasıl? lütfen biraz aydınlatır mısınız?

merhaba kızlar

ygs1 441

ygs 439

aaa bıde nasıl dıye soruyoookaydirigubbakcemile3
süper süperr en yuukseekk 500 gerısınıı sız dusununn yanii

kızlar yerleştırme formları nezaman elımıze gecer kı benım sözelım çok yuksek fakat ben e.a istıyorum oda 252 hayırlısı artık

merhaba kızlar

ygs1 441

ygs 439

puanlar çok iyi de yeni sistem çok kafa karıştırıcı ya ben de 415 yaptım bazıları iyi istanbulda 4 yıllık olur diyo bazıları düşük olmaz diyo, açıkçası herkes kafasına göre konuşuyo bide iyi veya kötü demek istemiyo rehberlikciler, LYS daha çok etkilediği için durumlar cok değişebilir diye. ben de hukuk istiyorum ama biraz zor galiba genel tepkilerden bunu anladım, umarım kardeşin istediği bölüme girer, ben umudu kestim başkaları girse de onlara sevinsek diye bakıyorum boshayallersmile

bende hiç çalışmadan girdim şimdi sıra 2 sınavda ben kendimden çok komşumun ogluna sevindim çocuk sayısalcı ve 438 aldı çok mutlu olduk...

cemre ygs puanının yüzde 40 ı nı alıcaklar tebrik ederim bence istediğin olur diğer girceğin lys lerinde yüzde 30arıylada toplanan puanınla tercih yapıcaksın inşallah olur canım dilediğin yer

canım edebiyatı sürekli not tutup ezberlemek gerekiyor ve unutmaihtimali oldugu içinde sık sık tekrar yapmak lazım ben edebiyattan korkmuyorum ama tarih çok zor..ben sözelden girdiğim için tarih sınavına girmem lazım ama düşüncesi bile kötü yaa bu tarihin..çağdaş türk ve dünya tarihinden çıkcakmış sorular..dilerim emek veren isteyen herkesin isteği yer olur..ne diyelim ben açıköğretim yazıcam ama sınavlarada öylesine bi gireyim iyorum

bende hiç çalışmadan girdim şimdi sıra 2 sınavda ben kendimden çok komşumun ogluna sevindim çocuk sayısalcı ve 438 aldı çok mutlu olduk...

diler giricenmi canım ikincilere komşunun oğlu çok güzel almış ya bizde çalışmayınca bu kadar oluyor ama yinede ümit verici 337 değil mi?ikincilerden çok yüksek almak lazım o da zor yahu..

cemre ygs puanının yüzde 40 ı nı alıcaklar tebrik ederim bence istediğin olur diğer girceğin lys lerinde yüzde 30arıylada toplanan puanınla tercih yapıcaksın inşallah olur canım dilediğin yer

teşekkür ederim canım umarım senin de istediğin yer olur, emeklerimiz boşa çıkmasa yaa

Kızlar size bişey sorabilir miyim açıköğretim kamu için Lys ye girmek gerekiyor mu???

A bu arada herkesi tebrik ederimmmm inş çok güzel yerlere girersiniz bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…