ben eşit ağırlıkçıyım puanlarımda;
YGS 5 : 341,714
YGS 6 : 322,298
nasıl sizce ben aslında ünideyim hazırlanamadım fazla nasıl etkiler bu puanlar 500 üzerinden düşünüldüğünde baya düşük napcam puff
evet 500 üzerinden düşünüldüğünde az ama bence yinede çok iyi diğer sınavlara daha çok ağırlık vermek gerekcek benimki de ortada bi yerde ama hayırlısı
merhaba kızlar
benim kardeşim girdi sınava ben hiç anlamıyorum puanlamalardan
ygs1 441
ygs 439
sizce nasıl? lütfen biraz aydınlatır mısınız?
merhaba kızlar
benim kardeşim girdi sınava ben hiç anlamıyorum puanlamalardan
ygs1 441
ygs 439
sizce nasıl? lütfen biraz aydınlatır mısınız?
ygs-5 im 415 kızlar, hukuk istiyorum olur mu ki acaba? LYSler önemli tabi ama, onlardan da ygsde yaptıgım kadar yaptıgımı düşünsek girer miyim acaba :/ puanlar hakkında bi fikriniz var mı? 415 neye denk geliyo hiç anlamadığım icin kafam karıştı benim biraz
inş cnm hayırlısı ben bu sene kesinlikle biryere girmeyi çok istiyorum LYS lere iyi hazırlanmam lazım ama hiçbirşey hatırlamıyorum edebiyat sos bölümüne ağırlık vereceğim mat 2 az çok yaparım bi bakmam yeterli ama 2008 dede beni bitiren ed-sos olmuştu ama bu sefer inş böyle olmayacak
bende hiç çalışmadan girdim şimdi sıra 2 sınavda ben kendimden çok komşumun ogluna sevindim çocuk sayısalcı ve 438 aldı çok mutlu olduk...
cemre ygs puanının yüzde 40 ı nı alıcaklar tebrik ederim bence istediğin olur diğer girceğin lys lerinde yüzde 30arıylada toplanan puanınla tercih yapıcaksın inşallah olur canım dilediğin yer
Kızlar size bişey sorabilir miyim açıköğretim kamu için Lys ye girmek gerekiyor mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?