Arkadaşlar başka bir başlıkda da yazdım ama burdada yazayım dedim.ygs netleriniz nasıl?Yeni sistemle puan hesaplamak çokda sağlıklı değil ama netlerin sayısı sanırım önemli.
Ben Çocuk Gelişimini bitereceğim bu yıl
30 türkçe
31,5 sosyal
1,5 da mat netim var
Sizce nasıl?Kendi alanımdan sözel 4 yıllık istiyorum diplomam da 4.5
Kızlar , ygs 140 baraj puanını geçip , 180 puanın altında puan alanlar açık öğretimi tercih edebilecekler mi?
Arkadaşlar; nisan ayı sonu veya mayıs başı gibi açıklanacak olacak YGS sonuçlarımızda puan açıklanmayacakmış sadece BARAJI GEÇTİNİZ ya da BARAJI GEÇEMEDİNİZ şeklinde olacakmış.. Bu konu hakkında net bir şey bilen var mı ?
Ya kızlar netlerim çok mu kotu? Mat 30 turkce 35 ssos 17
açıköğretim tercih edecek olanlar 2. sınava girmeyecek mi? ben öyle duydum ama emin olamadım
Matematikten az yaptığın için lys'de çok iyi net cıkarman gerekiyor canım
Ama ben sözelciyim.Lgsye girsem bile sözelden gireceğim
sosyalde çoğrafya çok kolaydı tarih ve felsefe yaktı bizi ah ah
Ben tarihi full çıkardım :) 3 yanlışım coğrafyadan 2 yanlışım felsefeden var.. Tarih bence kolaydı ama biraz bilgi gerektiyordu.. Benim tarihim çok iyi olduğu için hiç zorlanmadım..
tarih kolaydı bence de ben sosyalden 39 yaptım. senden ve kendimden başka kolay diyen görmedim ama bilmiyorumkismile sanırım bildiklerim denk geldi
en kolay bence matematikti :) benim toplamda 110.5 netim var ama etrafımda çok yüksek yapanlar duyuyorum duydukça moralim bozuluyor.
Matematikten az yaptığın için lys'de çok iyi net cıkarman gerekiyor canım
Ama ben sözelciyim.Lgsye girsem bile sözelden gireceğim
Ülkemizde öyle bir sistem varki 4 yıllık iyi bir fakülte istiyorsan su netlere karsılık 10 matematik sorusu yapman gerekiyor canım...
Ülkemizde öyle bir sistem varki 4 yıllık iyi bir fakülte istiyorsan su netlere karsılık 10 matematik sorusu yapman gerekiyor canım...
Evet canım bende onu farkkettim.Bu netler çokda iyi değil matematik olmadıkdan sonru :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?