2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

Arkadaşlar başka bir başlıkda da yazdım ama burdada yazayım dedim.ygs netleriniz nasıl?Yeni sistemle puan hesaplamak çokda sağlıklı değil ama netlerin sayısı sanırım önemli.
Ben Çocuk Gelişimini bitereceğim bu yıl

30 türkçe
31,5 sosyal
1,5 da mat netim var

Sizce nasıl?Kendi alanımdan sözel 4 yıllık istiyorum diplomam da 4.5

Kızlar , ygs 140 baraj puanını geçip , 180 puanın altında puan alanlar açık öğretimi tercih edebilecekler mi?

Matematikten az yaptığın için lys'de çok iyi net cıkarman gerekiyor canım

Kızlar , ygs 140 baraj puanını geçip , 180 puanın altında puan alanlar açık öğretimi tercih edebilecekler mi?

140 puan barajını geçenler önlisans ve açıköğretim fakültelerini tercih edebilirler canım...

Öyle bir şey yok.Puanlar gelecek.Bu konu tvde çıkmıştı böyle demişlerdi

açıköğretim tercih edecek olanlar 2. sınava girmeyecek mi? ben öyle duydum ama emin olamadım

aaa ne güzel bi topikmiş bu, ben de girdim bu sene sınava keşke daha önceden bulsaydım sizleri, umarım hepiniz gönlünüzden geçeni kazanırsınız. :Saruboceq:

Ben tarihi full çıkardım :) 3 yanlışım coğrafyadan 2 yanlışım felsefeden var.. Tarih bence kolaydı ama biraz bilgi gerektiyordu.. Benim tarihim çok iyi olduğu için hiç zorlanmadım..

tarih kolaydı bence de ben sosyalden 39 yaptım. senden ve kendimden başka kolay diyen görmedim ama bilmiyorumkismile sanırım bildiklerim denk geldi

en kolay bence matematikti :) benim toplamda 110.5 netim var ama etrafımda çok yüksek yapanlar duyuyorum duydukça moralim bozuluyor.

benim türkce 2 yanlış mat 1 boş 1 yanlış sosyal de 1 yanlış ama fen yok gibi bişey :/
ben bu sene mimar sinan resim bölümünden mezun olucam, sözellere kendim çalıştım, matematiği de abimle çalıştık ama fen çalışabilceğim kimse yoktu yani dersaneye de gitmedim ben. sinema televizyon istiyorum zaten yine mimar sinanda. sos2 tarihini ezberlemektense abimden matematik öğrenmek daha kolay geliyo ama kaydirigubbakcemile3 resim bölümü iyiydi, barajı geçip yetenek sınavına girdim boshayallersmile bu da öyle olsa keşke, ilk bölümü atlattık da 2. bölüm korkutuyo beni eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…