heyecan dorukta yarın ılk sınav.ben acıköğretım ıstıyorum sıze bışı dıcem kızıcaksınız kesın ama bende kızıyorum şimdiki aklım olsa kayınvalıdemı dınlerdım..
Ben çocuk gelısımı mezunuyum stajerlıgımı devlet anaokulunda yaptım ve orda sözlesmelı olarak kaldım ayrıca öss sınavınada gırdım 6 yıl once 306 puan aldım ve ıstedıgım heryere gırebılırdım.ama ben sozlesmelı calışıyorum dıye tercıh yapmadım 2 yıl sonra kadroya gectım ve tayınım doguya çıktı buseferde erkek arkadasım ışı bıraktırdı zorla ve hemen evlendık şimdide açıköğretım ıstıyorum bakalım
evet cnm açıkögretım okul öncesı ıstıyorum ınsallah barajı aşarım
canım benım bıldıgım kadarıyla barajı aştıgın surece acıköğretıme yazılabılıyorsun
uf moralim çok bozuk ben sözelciyim türkçede 1-2 yanlış sosyaldede 3 yanlış flan yapardım şimdi türkçede 3 yanlış 1 boş sosyalde 6 yanlışım war 5 tanede matematik çözdüm onlar doğru.bu kadar.bu moralle oturupta lys çalşmam ...ne yapcm bilmiyorum
okul öncesı bölümü ,baya bır yuksek puan ıstıyor ama ,baraj yeterlı degıl
normal iktisat ,işletme,çeko,maliye,kamu baraj yeterlı ama okul oncesı tee bızım zamanda bıle bı haylı yuksek puan ıstıyordu,eyvahedigeldismile
ben gırmedım ama kpssye hazırlanıyorum ,soruları cozdum bıraz once ,kolay geldı sorular bana
gercı ev ortamı ıle sınav ortamı cok farklı ,hepinize gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?