2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

sınava girecek tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum ALLAH yardımcıları olsun benimde kızım girecek sınava........

hayır canım mattaki yanlışlar diğer netleri götürmüyor ama kolay olanları yap sallama bnce türkçeyle sosyali yapınca zaten açıköğretime yeter puanın.

canım benım cok sagol bılgılendırdıgın ıcın benım ıcın acıkogretıme gırmek yeterlı sadece malum bırde cocuk var aynı zamanda çalısıyorum pekı kac net yapmam gerekıyo ben esıttagrlık cıkıslıyım

denemeden çok düşük aldım moralım cok bozukkeyvahedigeldismile

Arkadaşlar sınava çok az bir zaman kaldı ama benim hala tam anlamıyla bilmediğim birşey var.YGS ye giren bir meslek lisesi mezunu iki yıllık tercih ederken sınavsız geçişi tercih edenlerden sonramı yerleşir.Yani öncelik sınava girenlere değilde girmeyenleremi tanınıyor?

ya ben girdim aslında cok kotu degerlendiriyorum ben aslnda iyi ama şöyle iyi bildiğiniz üzere puandan cok sıralama ve yüzdelik ddilim önemli ben sayısalcıyım ygs %19 dilim ygs2 (asıl beni ilgilendiren yer)%17 ama ne bilim sınavda cok zor geldi sorular ama cıkınca yapılıurmıs dedım o sınav anındaki psikoloji cok kötü oldu sizlerin nasıl yüzdelik dilimleriniz bide sınava cok az kaldı c.tesi günü bu egitimcilerin dediği gibi ders çalısmayı bırakcakmısınız yoksa benim gibi çalışmayı düşünen varmı???

ben düz oldugum için hiçbir bilgim yok ama yinede siz bilirsiniz ama 4 yıllık öyle cok yuksek puanlarla almazlar hem siz meslekseniz öncelik tanıyolar..

cnm yüzdelik dilimimi blmiyorum ben ama sınav psikolojisiyle hiç bişey yapamıyorum geri sayım denemelerinde bile çok heyecanlanıyorum nolucak böyle bilmiyorum.bu arada çalışmayı düşünmüyorum son gün hatta şimdiden bıraktım çalışmayı iyice stres oluyorum çünkü herşey olcağı yere varıcak artk Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

ya ben bırakamıyorum sonra vicdan yapıyorum kendi kendime sen şimdi yan gelip yatıosun rakiiplerin ders çalısıyo diorum

ya ben bırakamıyorum sonra vicdan yapıyorum kendi kendime sen şimdi yan gelip yatıosun rakiiplerin ders çalısıyo diorum

bende vicdan yapmamak için cumartesiue kadar çalışırım ama cumartesi ezberlencek şeylere bakmamda daha pratik manasıyla matamatik dil bilgisine falan bakarımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

yha ben çok heyecanlıyım kalbim sıkışmaya başladı şimdiden sınavda ne yapcam bilmiyorumbilmiyorumkismilemafoldumbenmafoldumben

kızlar mrb bende meslek lısesı mezunuyum açık öğretım ıstıyorum mezun olalı 6 sene gectı bıldıgım bılgılerle gırıcem sans yanı benımkı çok çalışamadım oglum hıç fırsat vermıyor herkes ıçın hayırlısı olsun

ben düz oldugum için hiçbir bilgim yok ama yinede siz bilirsiniz ama 4 yıllık öyle cok yuksek puanlarla almazlar hem siz meslekseniz öncelik tanıyolar..

Ahh canım keşkeee 4 Yıllık olsa.Diploma notum oldukça iyi aslılnda ama ne olacak bilmiyorum.Sayısalım hiç yok.Kendi alanımda 4 yıllık olsa seve seve gidecem

bence başarırsınz açık söylemek gerekirse evli olup hatta cocugunuzz bile varssa buyuk cesaret sınav üniversite dusunmek bunlarn yanında 4 yıllık kazanmak zor olmasa gerek hem diploma notunuzda yuksekmiş kendi alanınızdan secersiniz bence rahatca girersiniz

Ahh canım keşkeee 4 Yıllık olsa.Diploma notum oldukça iyi aslılnda ama ne olacak bilmiyorum.Sayısalım hiç yok.Kendi alanımda 4 yıllık olsa seve seve gidecem

ya bizim dershanede bi ablamız var evli 3yaşında kızı var liseyi dışarıdan bitirmiş ve matematiğim m si ni bilmiyordu acayip azimle kararla çalıştı 11-12 net yapıyo şuanda yani isteyince bi de hep diyodu ki ben seneye gelemem çalışmak zorundayım kızıyla birlikte ders çalışıyordu inş.sizin ki de olur:Saruboceq:

ya kızlar yazmayın şöyle..ben heyecanlıyım sizi böyle gördükçe daha da heyecanlanıyorum lise sona gidiyorum ilk senem olacak benim...böyle bi topiğin olduğunu daha yeni gördümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…