elfcn
ortada kalmadık hemen pes etme daha belli olmadı ki ama..
kızlar günde kaç soru çözüyorsunuz ben günde 200 250 civarı çözüyorum en olmadı 150 iyi midir sizce
dersaneden devamlı program alıp onu uyguluyorum bri de :kedi:
ayy çok güzel çözüyorsun vallahi lys giricek misin hangi bölümü istiyorsun sen canım
giricem cnm ben ankara istiyorum iç mimarlık ya da uluslararsı ilişkiler allahım izin verirse inşallah :Saruboceq:
sen cnm girecek misin ikini bölüme sen kaç soru çözüyorsun hani gbölünleri düşünüyorsun
ya hiç sorma resmen insanların geleceğiyle oynuyorlar büyük haksızlık var ortada tabi kendileri milyarlar kazanndığı için cocukları özel universite bilmem yurt dışında inş sizin için hayrlısı olur.. benimde arkadaşlarm var birinci bölümden hazırlanıyorlar..inş. cnm hayırlısı olsun çok bir zaman kaldı ben meslek lisesi olduğum için şuan çok kötü bir durumdayız katsayı mevzusu ben başka bir bölüm için hazırlanmıştım ama katsayı olmadı:gitme::gitme: benim bölümümde bu sene öğrenci almaycakmış ortada kaldım yanimafoldumben
ya hiç sorma resmen insanların geleceğiyle oynuyorlar büyük haksızlık var ortada tabi kendileri milyarlar kazanndığı için cocukları özel universite bilmem yurt dışında inş sizin için hayrlısı olur.. benimde arkadaşlarm var birinci bölümden hazırlanıyorlar..
bizde bugün olucaz özdebir sınavı ama bana özdebir çok kolay geliyor bizim dershanenin sınavları çok daha zor oluyorbilmiyorumkismile
evet canım gerçekten kolaydı sınav gözümde büyütmüşüm
ben fen bilimlerine gidiyorum
bizim sınavlara göre çok kolaydı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?