2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

elfcn
ortada kalmadık hemen pes etme daha belli olmadı ki ama..

evet öyle işte ama yinede etkiliniyoruz ama değişen pek bir şey olacağını sanmıyorum yök başkanı 'ne önerge ile gelinsin red' edilcek diyor dha bu laftan sonra nasıl umutlu kalıcaz ki inş. önümüz açılır yha:Saruboceq:

kızlar günde kaç soru çözüyorsunuz ben günde 200 250 civarı çözüyorum en olmadı 150 iyi midir sizce
dersaneden devamlı program alıp onu uyguluyorum bri de :kedi:

ayy çok güzel çözüyorsun vallahi lys giricek misin hangi bölümü istiyorsun sen canım

ayy çok güzel çözüyorsun vallahi lys giricek misin hangi bölümü istiyorsun sen canım

giricem cnm ben ankara istiyorum iç mimarlık ya da uluslararsı ilişkiler allahım izin verirse inşallah :Saruboceq:
sen cnm girecek misin ikini bölüme sen kaç soru çözüyorsun hani gbölünleri düşünüyorsun

50-100 arası anca:kedi: ama işte okul staj olmuyor 17:00 ye kadar hafta içi staj ve okul oluyor 22:00 yatıyorum zatenohaoldumsmile anca o kadar oluyor
eğer katsayı olursa ki olur inş.:Saruboceq: zihinsel en gelliler öğretmenliği istiyorum inş. olur çoçukluğumdn beri hep istiyordum. çok seviyorum öyle çoçukları normalde çoçuk sevmem ama onlar için deliyorum nerdeyse acayip seviyorum inş.olur:Saruboceq::Saruboceq:
ama katsayı işi olmazsa ne yapıcam ortada kaldım hep ona endeksledim kendimi (meslek lisesiyim) bilmiyorummafoldumben

Son düzenleme:
ya hiç sorma resmen insanların geleceğiyle oynuyorlar büyük haksızlık var ortada tabi kendileri milyarlar kazanndığı için cocukları özel universite bilmem yurt dışında inş sizin için hayrlısı olur.. benimde arkadaşlarm var birinci bölümden hazırlanıyorlar..

evet kendilerine bir şey olmuyor kendi çoçukları barajı geçzse özel üniversitedeler yada yurt dışında okulları hazır bu konuda hiç birine hakkımı helal etmiyorumkötükedihüso inş. hayırlısı olur:Saruboceq:

kızlar merhaba ben de önümüzdeki sene gireceğim sınava.dersaneye gitmeyeceğim kendim hazırlanacağım
Güzel sanatlara gideceğim için sadece ilk olan sınava gireceğim ama inanın daha sınavın adını bile bilmiyorum:bbo: ilk olanına gireceğim sadece iştekaydirigubbakcemile3
O ilk sınavda sadece 9. sınıf konuları mı olacak?
Yardımcı olursanız seviinirim
:kedi:

Son düzenleme:
bizde bugün olucaz özdebir sınavı ama bana özdebir çok kolay geliyor bizim dershanenin sınavları çok daha zor oluyorbilmiyorumkismile

evet canım gerçekten kolaydı sınav gözümde büyütmüşüm
ben fen bilimlerine gidiyorum
bizim sınavlara göre çok kolaydı...

evet canım gerçekten kolaydı sınav gözümde büyütmüşüm
ben fen bilimlerine gidiyorum
bizim sınavlara göre çok kolaydı...

evt çok kolaydı bu kadar kolay beklemiyordum

kızlar benim sınav kağıtım geldi 5dk önce nerede giricem falan hayla titriyorum ama leyla gibi uçuyırum sanki off anca anladım sınava giriceğimi yha ben sınav kağıtı görünce bu kadar titredim ki artık sınavda ne yapcam bilmiyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

nette yok sınava giriş bilgileri
ya da ben bulamadım
off artık gelsin sınav kağıdı 23 gün kaldı şurda...:1shok:

dün söylendim söylendim bugün gelmiş eve sınav giriş belgesi
zarfı açmaya çalışırken yırtmadığım yeri kalmadıkaydirigubbakcemile3
şaka maka 3 hafta kaldı yaa!!!!

kızlar bu kağıdı olkul vermiyor mu yaa ben okulu bekliyorum
eve mi glieyor eve gelenler mezun sanırım bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…