2010 Lise Mezunları Paylaşım Alanı

Arkadaşlar internet sitelerinde hatta osym sitesinde kpss başvuruları başladı diyor.Acaba lise mezunları içinde geçerlimi bu başvurular ne zaman başlıyo başvurular bilginizi beklerim

kızlar memurlar nette biraz araştırma yaptım moraliniz bozmak istmem ama şansımız çok az yani zoru başarmamız lazım ben bir hafta öncesine kadar okadar umutluydumki ama bütün hırsım isteğim gitti.lise mezunları için sölüyorum herşeyden önce bi sertifikanız olacak(pc aşçı kalorifer e ehliyet vs)tabi bunların çoğu erkekler için geçerli bizim pc sertifikası almamız şart bu kolay bi kursa gidip bir iki ayda halledebilirz ve sınavda 92 üzeri almak şart memurlar nette 93 küsür puan alan bi arkadaş hala atanamadı yani bunlarla konuşunca moralim sıfır oldu sizide oyüzden bilgilendirmek istedim çok ama çok çalışmamız lazım daha 5 ay var diye sermeyelim ve bian önce sertifika alalım gerçekten işimiz çok zor

Arkadaşım zaten kaloriferci vs yerlere erkek alırlar bayan almazlar bildiğim ama gene işimiz zor puan yüksek alsakta çünkü çok aday giriyor zaten çok kişide çalışıb yüksek puanlar alabiliyor

26 eylülde girceksen sınava 31 mayısta başlıyo canım . bende lise mezunu olarak giricem.benimkide aynı tarihte başlıyo.

düz memur için gercekten işiniz zor arkadaslar. Allah yardımcımız olsun. hepimizin. kpsde en büyük avantajım sağlıkçı olmam.Allah biliyoya matematiğimin olmadığını,en azından sağlık meslek mezunu yapıyım kızcağızı demiş :)

kızlar onumuzde pazartesı artık fınallerım bıtmıs olacak kesın baslıyorum artık kpsss calısmaya

arkadaşlar ben çok araştırma yaptım size anlatim eğer düz lise mezunuysanız bikere 85 in üstünde almış olacaksınızki ancak atabileceksiniz yoksa boşa heveslenmeyin çünkü gerçekten çok çok zor okadar çok 90 ve üstü alan arkadaşlar varki onların bile çoğu açıkta kalırkan bu puanı alanların atanması çok zor olsa bile oda doğuda hizmetli kadrosunda olur ancak ama teknizyen olarak tercihte bulunacak olanlar ki oda bölümüne bağlı daha şanslı diyebiliriz çünkü meslek lisesi olduğu için okadarda yüksek puanlar istemiyo ama o bile genede çok yüksek ve dediğim gibi bölümüne bağlı zaten hep kalorifer sertifikalı istiyo çoğunu oda bayanlara için olmadığı için çıta dahada yükseliyo ama genede tercih yapın derim

bende muhasebe mezunuyum 80 uzerı almam gerek dıye dusunuyorum sansımız var mı acaba nedersınız?

2008 kpss sorularını çözdüm,
türkçe ful,
matematik 9 doğru 1 yanlış(benim için süper:)
tarih 31net
coğrafya 20 net
vatandaşlık 12 net. kpss puanımı hesapladımda 85 puan yaptı.85 ile ennn güzel hastaneye atanabilirim.hemde kadrolu.
2010 kpsde de bu gibi netler cıkarırsam süper olur.

çok güzel bende türkçeyi felan iyi çıkarıyorum ama matematikte hepsini yapıyorum oda yanlış olduğu için ordan çok puan kaybediyorum bu sınvda çok az matematik yapıcam ve atatürk inklaplarına ve kongrelere çok çalışmam gerekiyo en çok sıkıntı buralarda benimde

mat.den cok yanlışın ckıyosa sadece emin olduklarını işaretle ki netlerini götürmesin.
tarihte tek sıkıntım,Osmanlı Devleti'yle ilgili bilgi soruları.Osmanlı'ya da şu sıralar ufak ufak calısmaya başladım...bizim konularımız hakikaten kolay ya.severek calısalım yeterki.yapılmayacak şey yok...

yağmur 38 yazınca seni 38 yaşında zannetim bende.Yağmur inkilaba nasıl çalışıyon savaşların neden sonuçlarını ezberliyonmu antlaşma maddelerini ezberliyonmu çokda var anlaşma vs nasıl akılda kalacak bilmem.matematik yapmasam türkçenin yarısı genelkültürün de baya bir çogunu yapsam tahmininiz kaç puan gelir cevap bekliyorum saol

kızlar daha oncede yazmıstım basvuru tarıhını ama tekrar yazayım dedım basvurular basladı 35 tl ziraat bankası halk bankası aklıma gelen yatırın eger 2008 de gırdıysenız netten osym nın sıtesınden yazıcısı olan bır bılgısayarla kendınız yapabılırsınız ama gırmedıysenız sıfrenız yoksa okullardan detaylı bılgı ıcın osym sıtessınden okuyun hersey yazıyor yanlıs bılgı vermek ıstemem ben basurumu kendım netten yaptım bugun hadı hayırlısı bırsey sormak ıstersenız yazı lutfen

valla canım evet çok zor tariha çalışmak hep bilgi ezber istiyo o yüzden bende küçük küçük notlar tutyorum mesela erzurum kongresini okuyorum sonra elime kagıdı alıyorum kısa kısa aklımda kalanları ve sadece önemli olan yerleri yazıyorum böylece aklımda kalıyo sonra hemen test çözüyorum inan herşey testte dah iyi anlaşılıyo testlerde bile bürsürü şey öğrenitosun işte bende osmanlı devletini felan biyitdim inkılaplara geçtim ama şuan bol bol test çözüyorum ama işte bide şimdi hamileyim doğumuma 6 hafta kaldı o biraz zorluyo ama napalım

aynene çok katılıyorum sana insan istedikten sonra yapamıca şey yok kendimden pay biçiyorum ben kesinlikle böyle çalışamam edemem diyodum eskiden ama sonra iş başa düştü çükü özle sektör gerçekten çok zor helede bi bayan için iyice kafaya kotdum Allahın izniyle iyi bir puan almak istiyorum Allahım herkezin gönlüne göre versin

amin yağmurcum inşallah.

canım ben ilk kez gircem netten yapamıyorum dimi kendim. önce ösym merkezinden şifre almam gerekiyo ama ondan sonra napcam hiç bi bilgim yok. şifreyi alıp, ziraat bank.dan ücretini yatırdıktan sonra mı netten basvuru yapmam gerekiyo ?

canım şifreyi aldıktan sonra parayı bankaya yatıryosun sonra ösym nin adresine giriyosun orda sağ üstte başvurular var oraya tıklıyosun sonra ordan kpssyi seciyosun zeten seçtikten sonra tc kimlik no ve şifre diyo oraya tcni altınada şifreyi giriyosun bukadar canım orda yapman gerekenleri zaten diyo sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…