• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Lise Mezunları Paylaşım Alanı

Kızlar bugün dershaneye başladım..İlk ders matematikti ama ben hiçbişey anlamadım... bilmiyorumkismile Zaten hoca detaya girmeden sırf soru çözdürdü..Sınıfta lisanslılarda var ben anlamadım..Liseyle lisans aynı sınıfta nasıl olur..Problemler o kadar zorduki bana göre..Liseyi bitireli 14 sene oldu..Hocaya durumumu söyledim..Yapacağım bişey yok dedi..Ya nasıl sinir oldum anlatamam..Ben ne yapcam şimdi..Hoca isterse yüz tane problem çözsün ben anlamadıktan sonra neye yarar..Bir ara dersteyken çıkıp gidecektim...Pişman oldum yazıldığıma..O kadar para ödeyeceğiz asıl sınavda başarılı olamazsam ne yaparım ben..Bol bol test çöz dedi bana..Ama kitaptanda pek bişey anlamadım..Off çıldıracam inanın...Benimle aynı sorunu yaşayan varmı?..Dershaneye gidipte anlamayan yada kitaptan çalışıp anlamayan?..Diğer dersler neysede bu matematik düşündürüyor beni...Gerçi hocanın dediğine göre artık KPSS sınavları eskiye oranla çok daha zor oluyormuş..Sorular çok kazık olacak dedi..Yıllardır bu sınav olduğu için artık soru bulmakta zorlanıyorlarmış..O yüzdende sorular değişiyomuş ve zorlaşıyormuş..Allah yardımcımız olsun....... mafoldumben

ferhunde ben 2000 mezunuyum ayrıca lisede hiç matematik görmedim sırf bu yüzden ttnetin vitaminine abone olmayı düşünüyorum. 6-7-8. sınıf ve lise dersleri için(matematiği temelinden anlamak için) hem ilkokul hemde lise derslerine abonelik alıcam ikisinin aylık aboneliği 12 tl imiş... içeriğini bilmiyorum çevremde kullanan yok memnun kalmazsam ayrılırım abonelikten ama hesaplı bir çözüm denemeye değer diye düşünüyorumboshayallersmile.

Kılıçcım seni anladım ben anlatamadım sanırım sen kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunusun demi ünüversite değil ünüversite çocuk gelişimi mezunu olup kpss yede girib atanabilirsin devlete onun dışında lise mezunlarını hiç bir şekilde devlet çocuk gelişimi olup yani almıyor eskiden ücretli çalışmış olabilirsin devlette o kalktı işte danıştay lise mezunlarını almıyor artık eskiden alıyordu geçen sene kalktı duymadın sanırım sen sadece çocuk esirgeme kurumlarını tercih edebilirsin kpssde boş kadro olursa lise mezunu olarak devlette çalışamazsın

AMa kılıç onlar lise mezunumu yoksa ünüversitemi ünüversiteyse atanıyorlar ücretli olarak 2 yıllıkta olsa atanıyorlar lise mezunlarını almıyorlar geçen sene danıştay bunu kaldırdı bende okuyorum ama şimdi ünüversite okuyabilirim 2 yıllıkta olsa çünkü liseden sonra atanamıyorlar artık

asyanur sanırım ben anlatamıyorum arkadaslarım lise mezunu ve atandılar.ayrıca sans bu denemek lazım ben denıcem.ayrıca açıkögretımde okucam

Kılıç valla şaştım bu işe biliyonmu sen duymadınmı danıştay kaldırdı ya usta öğreticiliği geçen sene lise mezunlarına acaba o aradamı onlar atandıda sonra lise mezunlarını almadılar gooegle usta öğretcilik danıştay yaz bak görürsün kaldırıldını yada meb e gir sayfasına onlar ya iki yıllık falan yada danıştay kaldırmadan atandılarmı öylede olabilir ama bir daha almazlar lise mezunlarını gerçi sende bende okuycaz ünüversite

asyanur çok arastırdım baktım hatta sıtenın bırıne soru bıle sordum cevap evet kaldırılmış 80 puan ve uzerı usta öğretıcı olarak atanabılıyormuş bak sende gez görursun

ayrıca kızlar duz lise mezunları kpss de bılgısayar sertıfıkanız yoksa atanamıyormuşsunuz heryerde uzmanlar bu şekılde cvp vermış

Benım serfıtıkam var çocuk gelışımı dışında hangı alanı tercıh edebılırım

kızlar sızde ortaöğretim 2004 yılı çıkmış sorular varmı . ben nette bulamadım. matematik lazım bana. rica ETSEM elinde olan varya mail yada özelden atabilir. hepinize kolay gelsin

kızlar herkese merhaba daha vaktımz cok bırakın demıyorum ama telas yapmadan calısın sındıre sındıre )) ben suan sıkmıyorum kendımı sınava yaklasınca bıraz yogunlasırım mayıs gıbı falan osym baktım sızlerede haber vereyım dedım

Kamu Personel Seçme Sınavı (Ortaöğretim / Önlisans)
2010-KPSS Ortaöğretim / Önlisans 26.09.2010 sınav tarıhı
31.05.2010 basvuru
02.07.2010 bıtıs
istersenız osym sıtesınden bırde sız bakın basarılar

Yani kılıç bu 80 puan ve üstü nasıl oluyorda atanıyor puana göremi atanma yoksa okuduğun okula yani ünüversite vs ona göremi tüm lise mezunlarına kaldırılmadımı bu nasıl yazayım nete

Arkadaşlar birde bu kpss sınavında atamalarda genel yetenek testi ile genel kültür testi ayrımı hesaplanıyo bilgisi olan varmı şundan sordum yanlışta doğruları götürüyoya genel yetenekten çok yanlışın olsa bu genel kültürü etkilermi doğru sorunu götürürmü genel kültürde tam doğru bilgisi olan varmı

Kızlar bugün bir arkadaş söyledi...Lise mezunlarına bu sene son sınavmış doğrumu?Bir daha olmayacakmış..Bilgisi olan varmı?....

kılıç ben lise mezunlarının devlet okullarında usta öğreticilik yapmalarının kalktığını söyledim kpps olabilir oda sen anca çocuk esirgeme kurumlarında sanırım çalışırsın lise mezunu olarak

Arkadaşlar birde yukarda sordum lütfen bilgisi olan yazsın bu kpss sınavında genel kültür testiyle genel yetenek testinin hesaplanmasını yani genel yetenekten çok anlış yapsam genel kültürü etkilermi puan doğru yanlış götürüyo ya o lütfen yazın

arkadaşlar düz lise 2006 nezunuyum bilgisayar sertifikam var, ben nereye atbilirim ki nerelere tercih yapmalıyım sınava girip girmemekte kararsızım. bilgilendirirmisiniz beni bu konuda,

Bu arada perşini göremiyorum nerde napıyor nasıl gidiyo çalışmalar bittimi konular neler yapıyon yazsana öğrenelim

Arkadaşlar birde yukarda sordum lütfen bilgisi olan yazsın bu kpss sınavında genel kültür testiyle genel yetenek testinin hesaplanmasını yani genel yetenekten çok anlış yapsam genel kültürü etkilermi puan doğru yanlış götürüyo ya o lütfen yazın

toplam 150 sorudan kaç yanlışın varsa 4=1 doğrun gidiyor. g. yetenek g.kültür diye ayrılmıyor malesef:sinifsinif:

Back