Kızlar bugün dershaneye başladım..İlk ders matematikti ama ben hiçbişey anlamadım... bilmiyorumkismile Zaten hoca detaya girmeden sırf soru çözdürdü..Sınıfta lisanslılarda var ben anlamadım..Liseyle lisans aynı sınıfta nasıl olur..Problemler o kadar zorduki bana göre..Liseyi bitireli 14 sene oldu..Hocaya durumumu söyledim..Yapacağım bişey yok dedi..Ya nasıl sinir oldum anlatamam..Ben ne yapcam şimdi..Hoca isterse yüz tane problem çözsün ben anlamadıktan sonra neye yarar..Bir ara dersteyken çıkıp gidecektim...Pişman oldum yazıldığıma..O kadar para ödeyeceğiz asıl sınavda başarılı olamazsam ne yaparım ben..Bol bol test çöz dedi bana..Ama kitaptanda pek bişey anlamadım..Off çıldıracam inanın...Benimle aynı sorunu yaşayan varmı?..Dershaneye gidipte anlamayan yada kitaptan çalışıp anlamayan?..Diğer dersler neysede bu matematik düşündürüyor beni...Gerçi hocanın dediğine göre artık KPSS sınavları eskiye oranla çok daha zor oluyormuş..Sorular çok kazık olacak dedi..Yıllardır bu sınav olduğu için artık soru bulmakta zorlanıyorlarmış..O yüzdende sorular değişiyomuş ve zorlaşıyormuş..Allah yardımcımız olsun....... mafoldumben
ferhunde ben 2000 mezunuyum ayrıca lisede hiç matematik görmedim sırf bu yüzden ttnetin vitaminine abone olmayı düşünüyorum. 6-7-8. sınıf ve lise dersleri için(matematiği temelinden anlamak için) hem ilkokul hemde lise derslerine abonelik alıcam ikisinin aylık aboneliği 12 tl imiş... içeriğini bilmiyorum çevremde kullanan yok memnun kalmazsam ayrılırım abonelikten ama hesaplı bir çözüm denemeye değer diye düşünüyorumboshayallersmile.