Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar önlisans kpss de genel kültür de soruluyor mu?
mat.den cok yanlışın ckıyosa sadece emin olduklarını işaretle ki netlerini götürmesin.
tarihte tek sıkıntım,Osmanlı Devleti'yle ilgili bilgi soruları.Osmanlı'ya da şu sıralar ufak ufak calısmaya başladım...bizim konularımız hakikaten kolay ya.severek calısalım yeterki.yapılmayacak şey yok...
kızlar daha oncede yazmıstım basvuru tarıhını ama tekrar yazayım dedım basvurular basladı 35 tl ziraat bankası halk bankası aklıma gelen yatırın eger 2008 de gırdıysenız netten osym nın sıtesınden yazıcısı olan bır bılgısayarla kendınız yapabılırsınız ama gırmedıysenız sıfrenız yoksa okullardan detaylı bılgı ıcın osym sıtessınden okuyun hersey yazıyor yanlıs bılgı vermek ıstemem ben basurumu kendım netten yaptım bugun hadı hayırlısı bırsey sormak ıstersenız yazı lutfen
amin yağmurcum inşallah.
canım ben ilk kez gircem netten yapamıyorum dimi kendim. önce ösym merkezinden şifre almam gerekiyo ama ondan sonra napcam hiç bi bilgim yok. şifreyi alıp, ziraat bank.dan ücretini yatırdıktan sonra mı netten basvuru yapmam gerekiyo ?