• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

herkese iyi bayramlar kızlar
uzun zamandır giremiyordum biraz dersleride aksattım eskişehire gitmiştik ailemizin yanına :) dün gece döndük. Bu hafta bomba gibi başlıyorum artık ama moralim bozuk biraz birsürü soru birikti hepsi beni bekliyo neredeyse bir haftam çalışmadan geçti mafoldumben

uzun zamandır giremiyordum biraz dersleride aksattım eskişehire gitmiştik ailemizin yanına :) dün gece döndük. Bu hafta bomba gibi başlıyorum artık ama moralim bozuk biraz birsürü soru birikti hepsi beni bekliyo neredeyse bir haftam çalışmadan geçti mafoldumben

1 haftadan bişey olmaz önemli olan son aylarda aksatmamak hem zihnin dinlenmiştir :) demek eske geldiniz :P bizede ugrasaydınız ya :) ben yeni başlıyorum hayırlısı bakalım gercı dershane daha 2 hafta oldu acılalı :P test mest vermediler daha bi ihtiyacın setini verdiler konu anlatımı o kadar bu hafta herhalde verirler testleri :) hep bayramdan sonra dıyordum :P calısmamaya bahanem oluyordu artık bahanem kalmadı :P calıscaz napalım :) başa gelen çekilir ;)

kızlar merhaba ben bayram da calısmayı aksatmamaya calıstım

ama bugun cok az calıstım yarın da okul baslıo öfffff

sıkı calısma dönemı gelıo yınee

1 haftadan bişey olmaz önemli olan son aylarda aksatmamak hem zihnin dinlenmiştir :) demek eske geldiniz :P bizede ugrasaydınız ya :) ben yeni başlıyorum hayırlısı bakalım gercı dershane daha 2 hafta oldu acılalı :P test mest vermediler daha bi ihtiyacın setini verdiler konu anlatımı o kadar bu hafta herhalde verirler testleri :) hep bayramdan sonra dıyordum :P calısmamaya bahanem oluyordu artık bahanem kalmadı :P calıscaz napalım :) başa gelen çekilir ;)

hoşgeldin lalecim aramıza. vereliniortak Doğru haklısın fazla moral bozmaya gerek yok bir haftadan bişey olmaz ama geçen hafta ve bu hafta dersane tatildi bu molada da evde sorularımı tamamlamayı planlamıştım bir haftası gitti boşa kaldı geriye bu hafta bugünde ev toparlamakla valizlari boşaltmakla geçti yarına iyice dinlenmiş bir şekilde başlamam lazım artık. Sende esk.lisin sanırım ne güzeell kaydirigubbakcemile5 bende eskişehiliyim ama malesef bir yıldır evli olduğum için eşimin işi nedeniyle ankaradayız

artık kaytarmak yok ona göre kaydirigubbakcemile bizimle beraber devam edersin inş. sende dersanende devam ediyor programlı şekilde tekrarlarını yaparsan bir kaç hafta içinde test vermeyede başlarlar sorun olacağını sanmıyorum fazla biriktirmemeye çalış düzenli olunca insanın içide rahat edio

kızlar merhaba ben bayram da calısmayı aksatmamaya calıstım

ama bugun cok az calıstım yarın da okul baslıo öfffff

sıkı calısma dönemı gelıo yınee

başakcım nasılsın canım. süpersin valla hayranım sana hiç bırakmıyorsun düzenli bi biçimde devam ediyorsun ne güzel opuyorumnanaktan

kızlar tam dayaklık oldum bir dkk :mymeka:
abimin düğün telaşı sonra bayram telaşı hiç bir şeye bakamadım haftaya da vizelerim var acil onlara çalışmam lazım sanırım iki haftayı daha gözden çıkarmak zorundayım :( 4de olsaydım böyle bir lüksüm olamazdı tabiki kötü örnek olmym ama fazla tembellik yaptım kabul ediyorum :( dönüşüm mühteşem olacak inşallah internetime de yeni kavuştum yazarım yine takip ediyorum sizi.başarılar herkese a.s.

kızlarr geçmiş bayramınız kutlu olsun bende memleketteydim ama matematik kitabımı götürüp zaman buldukça çalıştım,biraz önce geldik eve arabada gelirkende bir konu daha bitirip test çözdüm şimdi video izleyip yatıcam çok yorgunum mirmirmirmir

başakcım nasılsın canım. süpersin valla hayranım sana hiç bırakmıyorsun düzenli bi biçimde devam ediyorsun ne güzel opuyorumnanaktan

tesekkur ederım tatlım ıyıyım sen nasılsn

sız de süpersiniz canlarım .kaydirigubbakcemile5 derslerden soğumamak ıcın aksatmamaya calısyorum sen neler yaptın bakalm nasıl gectı bayram

kızlar hepınız hosgeldınız ay özledım sızlerı kımseyı göremıyodum bayram dolayısıyla

hepınızı kocamannn öpüyorum ve sızlerı yarından ıtıbaren calısmaya davet edıyorm kaydirigubbakcemileumarım bana kızmıyorsundur

Kızlar selamlar :dance:
eee bayramı da geride bıraktık
şu sınavları da geride bıraktık
bakalım bugün başlıyorum tekrar
başakcım sen de hiç boşlamadın
valla tebrikler
kendi adıma kızmıyorum sana cnm zemuszemus
sakın kızarlar diye düşünme
sonuçta bizi gaza getirmek için söylüyorsun
hadi öptüm kızlar opuyorumnanaktan
görüşürüz

kızlar geçmiş bayramınızı kutlarım
ben bayramda hiç çalışmadım -tatlicadiarzu-
ama hep aklımda ders vardı
bugun tekrar başladım çalışmaya
hepimize iyi çalışmalara.s.

Ben de işteyim cnm
daha başlamadım bende
burda çalışmasam da evde çalışıcam ama
bayramda kitap açmadım
telefi etme lazım
ben bi tek gk- gy'ye giricem
sanki daha çoook varmış gibi gelio
habire sallıyorum
ama gel gör ki zaman su gibi akıp gidio...

herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun kızlar
bende bayramda kapak açmadım zaten evdedeğildik memleketten dün geldik bugün çalışmaya başlıııcam ama netten ayrışamıyorum
kadrolar açıklanmış çok üzgünüm 500 kişi alıyolar bizden keşke geçen sene çalışsaydım kurmulararası da deneyemiyorum vermiyo muvafakat rektör off offf bi daha da böyle kadro verirlermi hiç sanmam benim gördüğüm ilk çok kadro buu off yaaa hayırlısı artık yapcak bişey yok
sizden başvuran varmı öğretmenliğe başak sen napcaksın

günaydın kızlar bende matematik çalışıyorum video izleyip temizlik yapmam gerek ev bit pazarı gibi umarım gelen olmaz:)zemuszemus

hemşerimde varmış bende bayramda eskişehirdeydim kitap bakıcaktım sözde fırsatım olmadı
hang, kursa gidiyosun canım ihtiyacı çok duydum bu sene kurslarda hep o yaynımı kullanılıyo acaba buraya da yediilklim dersanesi açılcaktı sözde ama açılırsa denemelerine giricem bende ikinci dönem gk ve eğitimi hızlandırmam lazım artıkk

Back