• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

iyi geceler kızlar.
ancak dönebildim.bayramda pek ders çalışmadım hatta kapak açmadım
şimdi başlayım artık diyorum
yarından itibaren çalışmaya başlıcam sıkı bi şekilde

kızlar gunaydın lale 26 cnm dedgn program guzel ama bı cogumuz uyamaz ben de dahıl herkes calısma stılını oturttu kendıne gore planlar yaptı.

lale26 dediğn çok güzel ama yapmasıda bi okadar zor
herkes bi düzen oturtmuş çalışmaya çalışıyo
bazıları matematik bazıları tarih çalşıyo
ama şöyle yapılabilir yapamadığımız soruları
veya anlamadığımız yerler hakkında yorum sora biliriz

arkadaşlar ben de ing öğretmenliği mezunuyum bu 4. senem olcak hazırlanmaya yarın başlıcam grubunuza katılabilir mym??

slm kızlar.böyle bi topiği ilk defa gördüm.bende artık çalışmaya başlıycam.sınıf öğretmeni mezunuyum ve yaşında bir oğlum var işim zor yani.hangi kaynaklardan çalışıyosunuz?yeni kitaplar alıcamda kendime

çook hastayım dünden beri çalışamıyorum =( şimdi bakacam biraz.. yargının yaprak testlerini indirdim netten.. eğitimciler isterseniz özelden msj atın gönderim size de. sonra da tarih çözecem.. hepinize başarılar arkadaslar.. bu arada rüyamda atandiğimi gördüm ilk defa.. rüya da olsa içim kıpır kıpır oldu daha bi hırslandım.. ben gittim hai öptüm hepinizi

iyi geceler kızlar
nette sorun vardı bende giremedim o yüzden
ben bugün kursa gittim
sabahtan biraz çalıştım dershane konularına 1 saat falan
şimdide tekrar etcem bugün işlediklerimizi

iyi geceler kızlar birkaç gündür sitede yine sorun var zorlukla girebiliyorum

ben bugün sabah 1 saat kadar çalıştım öğleden sonra fazla birşey çalışamadım akşamda basit eşitsizlikten biraz soru çözdüm yapamadığım sorular çıkınca da içim rahat etmedi videodan tekrar ettim 3 videoydu yeni bıraktım aslında yapamadıklarıma tekrar baksam yapabilirim gibi ama gözlerim çok acımaya başladı uyusam iyi olacak eşimde yarın nöbette yalnızım yani yarın bol bol çalışmam lazım pazartesi dersaneye devam

iyi uykular herkese opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar ne yapıyosunuz çalışmalar nasıl gidiyor ben bayramda hiç çalışamadım ben önce matemetik çalışıyorum matemetik bitirince diğer derslere geçecem kat sayısı daha fazla diye düşünüyorum bilginiz var mıı

günaydın güzeller herkes ya dersanede ya da pazar keyfi yapıyor galiba
ben de yavaş yavaş başlıyorum soru çözmeye bugün sadece soru çözümü yapıcam kaydirigubbakcemile4

kızlar merhaba
bayram nedeniyle şehir dışına çıktık kaç gündür giremedin nete.geçen hafta dershaneyede gitmedim.pek derste çalışamadım.
amaaaaa şimdi bomba gibi döndüm.artık gezmek yok:olmaz:sistemli çalışmaya başlıyorum.
tarihten kurtuluş savaşını bitirmek üzereyim bugün soru çözücem.
ayrıca bugün anayasadan yasama konusunu tekrar edeyim diyorum

kızlar merhaba
bayram nedeniyle şehir dışına çıktık kaç gündür giremedin nete.geçen hafta dershaneyede gitmedim.pek derste çalışamadım.
amaaaaa şimdi bomba gibi döndüm.artık gezmek yok:olmaz:sistemli çalışmaya başlıyorum.
tarihten kurtuluş savaşını bitirmek üzereyim bugün soru çözücem.
ayrıca bugün anayasadan yasama konusunu tekrar edeyim diyorum

canım maşallahyerimseniben tarihe ilk baştanmı başladın eğer öyleyse süpersinn kaydirigubbakcemile5ben ilk konuya baktım ama aklımda kalmıyo ilk konuları en sona bırakayım karışık çalışayım diyorum ama tarihte konular birbirine bağlı olduğundan kafam karışırmı ki offff bir iki konu ilerlesem içim rahatlıycakta olmuyo matematik çalışıyorum hala ben:gitme:

oh be özlemişim bu siteyiŞenizbi daha gitmiyorum bi yere kızlarzemuszemus
birbirimize destek olup çok iyi sonuçlar alabiliriz.
tarih çalışma stratejilerimi aktarayım:
tarihten konuları data ve yargı yayınlarından bitirdim.üstüne bir de ihtiyaç a çalışıcam.data hiç tarih temeli olmayanlar için iyi.masal havasında anlatıyor.üstüne yargı dan çalışınca süper oluyor.yargı biraz daha ağar anlatmış madde madde özetlemiş.yargıdan çalışanların yüksek puan aldığını duymuştum.ama dediğim gibi direk yargıdan başlamak zor olabiliyor,insanın gözü korkuyor.
bu arada yediiklim,ihtiyaç,yargı,irem...yayınlarının yaprak testlerini fotokopi çektirmeyi düşünüyorum.her konu bitince soru da çözücem.1 hafta içinde temin edebilirsem soru çözmeye başlıycam bir yandansositososito

canım maşallahyerimseniben tarihe ilk baştanmı başladın eğer öyleyse süpersinn kaydirigubbakcemile5ben ilk konuya baktım ama aklımda kalmıyo ilk konuları en sona bırakayım karışık çalışayım diyorum ama tarihte konular birbirine bağlı olduğundan kafam karışırmı ki offff bir iki konu ilerlesem içim rahatlıycakta olmuyo matematik çalışıyorum hala ben:gitme:

cnm hiç gözünde büyütme yerimsenibenben de ilk başta çok panik yapmıştım,panik olunca insan okuduğunu da anlamıyor.ben 2008 de hazırlandığım için az da olda temelim vardı.şuan da ilk baştan başladım çalışmaya.
ilk baştaki konuya 1 hafta ver.(orta asya ya)ilk gün konuyu oku,önemli yerleri çiz gerekirse özet çıkar.böylelikle beyninde konunun iskeleti oluşacak.(psikolog tavsiyesiydi nette okumuştum)ondan sonraki 6 gün yarım saatini ayırıp okuduklarını tekrar et.adın soyadın gibi aklında kalıcaktır.düzenli başladığın taktirde nasıl ilerlediğine şaşıracaksın.konuyu bitirince tekrar yapmak zevkli oluyor zaten.kolay gelsinopuyorumnanaktan

cnm hiç gözünde büyütme yerimsenibenben de ilk başta çok panik yapmıştım,panik olunca insan okuduğunu da anlamıyor.ben 2008 de hazırlandığım için az da olda temelim vardı.şuan da ilk baştan başladım çalışmaya.
ilk baştaki konuya 1 hafta ver.(orta asya ya)ilk gün konuyu oku,önemli yerleri çiz gerekirse özet çıkar.böylelikle beyninde konunun iskeleti oluşacak.(psikolog tavsiyesiydi nette okumuştum)ondan sonraki 6 gün yarım saatini ayırıp okuduklarını tekrar et.adın soyadın gibi aklında kalıcaktır.düzenli başladığın taktirde nasıl ilerlediğine şaşıracaksın.konuyu bitirince tekrar yapmak zevkli oluyor zaten.kolay gelsinopuyorumnanaktan

canım benimm maşallah sana:nazar:çok teşekkür ederim tavsiyelerin için bendede yargı ihtiyaç güvender var üç kitaptan ilk konuyu okuyup dediğin gibi çalışayımŞeniz

birde şöyle düşündüm mesela her aileye bir ülke adı vereyim örneğin uygurlar biz,göktürkler ablamlar,hunlar annemler vs .gibi savaşlarda da işe yarar belki ama hunlar ablamlarmıydı bizmiydik diye unutursam bilemem:roflol:sırnaşık şey hadi ben gidip başlıyım bari:)

Back