• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar ben bırazdan bırakcam artık calısmayı sız neler yaptınız kımıız dizilere takılmıs ben de takılmamaya gayret etıım ara verdgmde ızledm bıraz

bugun cografyadan cografı konum ve dagların olusumlarını calıstım matematıktan de 2tane sayı basamakları vıdeosu izledım tabıkı uzun sürüyo deftere not aldgım ıcın bııtı smdı belkı matematıkten 1test cözüup bırakırım

canım merhaba bende bu sene 3. defa gireceğim sınava
88-ve 82 notları arasında sıkıştım kaldım hayırlısı ile bu sene kazanamak istiyorum kynak larak pegemakademi modüler set almayı düşünüyorum bundan önce yargı ile çalıştım açtığın topiği elimden geldiiğinde uymak istiyorum bir bebeğim var umarım kurallarımızı ihlal etmem ve bu sene hepimizin allah yüzüne güler bana bi çalışma planı yaparsan sevinirim
sevinirim

ben üniversıtenın karsısındakı apartlarda kalıyodum tek odaya kısı bası 400 verıyodum su elektrk yemek harıc

biz merkezde bi evde kalıyoduk bi arkadaşımla. bizden önce mezun olan arkadaşlarımız bıraktığı için bize evi diğerlerine kıyasla daha uygundu ama bi alt katımızdaki öğrencilerin kirası 1050lira+yakıttı düşünebiliyo musunuz?
yine de sevimli şehirdi Muğla :)) özledim okul zamanlarını

Neyse arkadaşlar bişe sorucam ben. hem dershaneye gidip hem de kitaplardan konu çalışan var mı acaba? yani ben sadece ders notlarıma çalışıyorum diğer kitaplardan sadece soru çözüyorum. acaba yetersiz midir? fisfisfis

günaydın kızlar bugun erken kalktım kahvaltı yapıp ders calsımaya baslıcam öptm hepjınız

tpatiskacım ben dersaneye gıdıyorm ve kıtaplardan da tekrar edıyorm sen de kıtaplara da göz ar

yetmeyebilir diyosun yani ? tamam ben de kitaplardaki konu anlatımlarına da çalışayım bundan sonra. ben de birazdan matematik testi çözeceğim.
sana da bana da hepimize kolay gelsin :)

kızlar merhaba ben bi tane matematık vıdeosu izledm sayı basamklaryla ılgılı.toplam 3taneydı dun 2sını izledm bıraz oncede sonuncusunu izledm tabı deftere de yazıyorm biraz dınlencem simdı gorusrz

uyuyanlar varsa hadı kalkın artıkkkkkkaydirigubbakcemile

kızlar neler yapıyorsunuz ben öğlleye kadar matematık calıstım sonra 2gıbı yatıım 4te kalktım 4bucuk gıbı calısmay basldm smdııde calısyorm 8bucuga kadar calsıcam askı memmnu varya bu aksam

kolay gesln canm temızlıkte.sen memlekettemısın. ayy almı dıyorsun canm datayı hem tarıhı hem cografyasını mı alayım canm tarıh ve cografya konuusnda senın fikirlerın cok onemlı benım için nedersen onu yapcam vallayerimseniben
2008 de hazırlandığım zaman datanın tarih coğrafya ve anayasa kitabını almıştım.çok memnunum açıkçası fakat yeni basımlar nasıl bilmiyorum.çevrende alan biri varsa bi baksan.en çok şu hoşuma giden: konuya başlarken önce özet çıkarmış kısaca ne çalışacağını okuyorsun,biraz alt yapı oluyo.sonra konunun ayrıntılarını veriyor.en sonda tekrar özet var.ihtiyaç ve yargıda var ben de ama data daha çok aklımda kaldı.önce data dan çalışıyorum sonra ihtiyaç tan okuyorum.daha kalıcı oluyor.zemuszemus

2008 de hazırlandığım zaman datanın tarih coğrafya ve anayasa kitabını almıştım.çok memnunum açıkçası fakat yeni basımlar nasıl bilmiyorum.çevrende alan biri varsa bi baksan.en çok şu hoşuma giden: konuya başlarken önce özet çıkarmış kısaca ne çalışacağını okuyorsun,biraz alt yapı oluyo.sonra konunun ayrıntılarını veriyor.en sonda tekrar özet var.ihtiyaç ve yargıda var ben de ama data daha çok aklımda kaldı.önce data dan çalışıyorum sonra ihtiyaç tan okuyorum.daha kalıcı oluyor.zemuszemus

canım benım tesekkur ederm bayramdan sonra alıcam datayı sana özelden msj atmıstım gormedn galıba

bende bu sene KPSS A grubundan girmek istiyorum. A grubundan hazırlanacak arkadaşım var mı?

Ben ders çalışmaya başlayamadım hala ama bayram çalışarak geçiyor işteyim senağlama​

ben yarın başlayacağım nasipse :) kpss ye çalışma yazdım google da :) burayı kesfettım :D burda kpss oldugunu bılmıyordum :) coktandır gelmıyordum bugun yenıden bu foruma döndüm :) dershaneye gidiyorum bizim dershane ihtiyacın kıtaplarını verdı bıze ordan calısacagım hocalarda zaten ordan anlatıyorlar daha 2 hafta oldu acıldıgı daha moda gıremedım :P ama artık burası var calısma moduna gırerım ınsallah :)

arkadaslar aslında bu hafta şu konular çalısılacak dıye bırbırımızı zorlasak :) herkes aynı konuyu calıssa hafta sonuda bırbırımıze o konulardan sorular sorsak :) daha ıyı olmaz mı

Back