• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Herkese merhaba... ben 2008 ıktisat mezunuyum mezun olduğumdan beri iş bulamıyorum :( gerçi mezun olur olmaz evlendim ve eşimin işi nedeniyle yaşadığımız çevre de iş konusunda vasatın da altında.. geçen sene evde kpss çalışırım dedim ama bugün başlarım yarın başlarım derken olmadı bir türlü, hatta o kadar ki sınava bile girmedim :))

Şimdi bu sene dershaneye başladım ve şimdiden kendimce sıkı tutuyorum işi. Umarım hepimiz istediğimiz yerlere gelebilecek puanları alabilriz.
Kolay gelsin hepimize a.s.

kızlar napıyosunuz ben nihayet coğrafyaya baslayabıldm
aslında datanın tarıhı ve cografyasını alıp ordan baslıcaktım ben de dersanenın verdgı ıhtıyac var aman o kıtabı bekleyınceye kadar baslıyım dedım.

kıtaptan okuyarak altını çizdm buarada tarıhı ve cografyayı sevmdıgımı ve nasıl calıscagım konusunda kararsız oldgumuda belırtmeden gecemıcem

işte basldm cografyaya kıtaptan altını çizdm anladm smdı soru çözcem türkıyenın cografı konumuyla ılgılı

belkı sonra özet cıkarım

basakcım süpersin vallaa bende başladım tarihe ilk konuları sevmiyorum özet çıkardım ama bişey anlamadım ilk konulaı geçsem diğerleri akıcı olur inşallah coğrafyadan bölgelerdenmi başlasam bilemedim offf ara verdim işte birde grip oldum zor geldi dinleneyim başlıycam geri kolay gelsin hepinizekaydirigubbakcemile5

kızlar napıyosunuz ben nihayet coğrafyaya baslayabıldm
aslında datanın tarıhı ve cografyasını alıp ordan baslıcaktım ben de dersanenın verdgı ıhtıyac var aman o kıtabı bekleyınceye kadar baslıyım dedım.

kıtaptan okuyarak altını çizdm buarada tarıhı ve cografyayı sevmdıgımı ve nasıl calıscagım konusunda kararsız oldgumuda belırtmeden gecemıcem

işte basldm cografyaya kıtaptan altını çizdm anladm smdı soru çözcem türkıyenın cografı konumuyla ılgılı

belkı sonra özet cıkarım

kolay gelsinvereliniortakbence en kısa zamanda data almalısın ihtiyaç bende de var ama data çok güzel, her konu sonunda özet çıkarmış yani coğrafya için ayrı özet çıkarmadım onun özetleri yeterli.ben de aynı anda hem tarih hem coğrafya hem anayasa çalışıyorum.yoksa birine yüklenince çalışasım gelmiyooo:utangac:bugün bayram temizliği yapıyorum sanırım hiç çalşıamıycam zaten kaç gündür boşladım hiç istek kalmadımafoldumben

Herkese merhaba... ben 2008 İktisat mezunuyum mezun olduğumdan beri iş bulamıyorum :( gerçi mezun olur olmaz evlendim ve eşimin işi nedeniyle yaşadığımız çevre de iş konusunda vasatın da altında.. geçen sene evde kpss çalışırım dedim ama bugün başlarım yarın başlarım derken olmadı bir türlü, hatta o kadar ki sınava bile girmedim :))

Şimdi bu sene dershaneye başladım ve şimdiden kendimce sıkı tutuyorum işi. Umarım hepimiz istediğimiz yerlere gelebilecek puanları alabilriz.
Kolay gelsin hepimize a.s.

canım aramıza hosgeldn ben de yüksek lısansımı muglada yaptım 1sene kaldm orda ay nekadr pahalı orası oyle ya

bizimle birlkte guzel bı sekılde calıscagına emınım

basakcım süpersin vallaa bende başladım tarihe ilk konuları sevmiyorum özet çıkardım ama bişey anlamadım ilk konulaı geçsem diğerleri akıcı olur inşallah coğrafyadan bölgelerdenmi başlasam bilemedim offf ara verdim işte birde grip oldum zor geldi dinleneyim başlıycam geri kolay gelsin hepinizekaydirigubbakcemile5

merhba cnm sen tarıhe hangı kıtaptan calısyorsun

ben cografyaya bastan basladm coğrafı konumdan 1soru cıkcak ama olsun 1 soru 1 sorudur

kolay gelsinvereliniortakbence en kısa zamanda data almalısın ihtiyaç bende de var ama data çok güzel, her konu sonunda özet çıkarmış yani coğrafya için ayrı özet çıkarmadım onun özetleri yeterli.ben de aynı anda hem tarih hem coğrafya hem anayasa çalışıyorum.yoksa birine yüklenince çalışasım gelmiyooo:utangac:bugün bayram temizliği yapıyorum sanırım hiç çalşıamıycam zaten kaç gündür boşladım hiç istek kalmadımafoldumben

kolay gesln canm temızlıkte.sen memlekettemısın. ayy almı dıyorsun canm datayı hem tarıhı hem cografyasını mı alayım canm tarıh ve cografya konuusnda senın fikirlerın cok onemlı benım için nedersen onu yapcam vallayerimseniben

canım aramıza hosgeldn ben de yüksek lısansımı muglada yaptım 1sene kaldm orda ay nekadr pahalı orası oyle ya

bizimle birlkte guzel bı sekılde calıscagına emınım

hoşbuldum :)))
evet Muğla inanılmaz pahalı bir şehir, ben de buraya üniversite için geldim halaa gidemedim burdan :1no2:

kızlar merhabalar nerelerdesınz bakayım:olmaz:

ben de bugun cografya calsıtım ihtıyactan altını cızerek calsıtım cografı konumu ve türkiyedekı dag olusumlarını.henüz özet cıkarmadm sadce altını cızeerk calstm ve soru çözdm.datanın kıtabını alıncda özet cıkarmıyı düşünuyorm.smdılık dersanede işledgmz yere kadar geldm

cografyayadan korkuyodm ve sevmıyordm okdar kötu degılmıs yakaydirigubbakcemile2

smdıde matematıge geccem çözumlemeyle ilgili video ızlıcem

ececcık canm ayrıca cokkkkk gecmıs olsun aman dıkkat et bol bol meyve ye nane limon iç iyi gelır

canım benim teşekkür ederim opuyorumnanaktan canım bende karar veremeyip yargının setini aldım,2008 ihtiyaç setide var birde güvender büyük kitap var 3,üne birden aynı konuları çalışıp diğerine öyle geçiyorum ama birde datamı alsam acaba sadece tarih için iiyice karışırmı bilmiyorumCADIARZUyerimseniben

canım benim teşekkür ederim opuyorumnanaktan canım bende karar veremeyip yargının setini aldım,2008 ihtiyaç setide var birde güvender büyük kitap var 3,üne birden aynı konuları çalışıp diğerine öyle geçiyorum ama birde datamı alsam acaba sadece tarih için iiyice karışırmı bilmiyorumCADIARZUyerimseniben

ben de karrasızım canm ama datanı özellkle kral kızı serısını cok övüyolar tarıhte

yok öylesine sordum canım ben de yeni meltem kariyere yazıldım cınarla ıkısı arasında cok tereddutte kalmıstım da sonunda onu sectım yenı kayıt oldum daha

arkadaşlar merhaba.öncelikle hepinize kolay gelsin.ben sizlere bir şey sormak istiyorum.eğitim bilimlerinden ben geçen sene pegeme çalışmıştım ama bu yıl başka bir kaynaktan çalışmayı düşünüyorum.hangi kaynağı önerirsiniz? yediiklim, ihtiyaç, yargı vs. bir çok yayın var ve ben hangisini alacağımı bilemiyorum kafam çok karıştı gerçekten.siz nelerden çalışıyorsunuz eğitime ve memnun kaldıklarınız neler?
bir de tarih için geçen sene datanın konu anlatımlı kitabını almıştım ama doğru düzgün hiç çalışamamıştım ona.nasıldır bundan mı çalışayım yoksa başka kitap mı tavsiye edersiniz? son olarak da sizler tarih coğrafya anayasaya yani genel kültüre nerelerden çalışıyorsunuz? mesajım biraz uzun oldu ama kusura bakmayın lütfen.yarın kitap almaya çıkacağım o yüzden cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim a.s.

afyonun bi ilçesindeyiz eşimin görevi nedeniyle buralarda kurs olmadıgı için denizlidekileri araştırdım denizli afyon merkezden dahayakın buraya ama yine de1,5 saat sürüyo gidiş.mecburen çekicem o yolumafoldumben

Back