- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #1.941
ben üniversıtenın karsısındakı apartlarda kalıyodum tek odaya kısı bası 400 verıyodum su elektrk yemek harıc
2008 de hazırlandığım zaman datanın tarih coğrafya ve anayasa kitabını almıştım.çok memnunum açıkçası fakat yeni basımlar nasıl bilmiyorum.çevrende alan biri varsa bi baksan.en çok şu hoşuma giden: konuya başlarken önce özet çıkarmış kısaca ne çalışacağını okuyorsun,biraz alt yapı oluyo.sonra konunun ayrıntılarını veriyor.en sonda tekrar özet var.ihtiyaç ve yargıda var ben de ama data daha çok aklımda kaldı.önce data dan çalışıyorum sonra ihtiyaç tan okuyorum.daha kalıcı oluyor.zemuszemuskolay gesln canm temızlıkte.sen memlekettemısın. ayy almı dıyorsun canm datayı hem tarıhı hem cografyasını mı alayım canm tarıh ve cografya konuusnda senın fikirlerın cok onemlı benım için nedersen onu yapcam vallayerimseniben
2008 de hazırlandığım zaman datanın tarih coğrafya ve anayasa kitabını almıştım.çok memnunum açıkçası fakat yeni basımlar nasıl bilmiyorum.çevrende alan biri varsa bi baksan.en çok şu hoşuma giden: konuya başlarken önce özet çıkarmış kısaca ne çalışacağını okuyorsun,biraz alt yapı oluyo.sonra konunun ayrıntılarını veriyor.en sonda tekrar özet var.ihtiyaç ve yargıda var ben de ama data daha çok aklımda kaldı.önce data dan çalışıyorum sonra ihtiyaç tan okuyorum.daha kalıcı oluyor.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?