• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlarr merhaba neler yapıyorsunuz

mrb başakcım ben bugun tarihten dağılma dönemini bitirdim sadece az çalıştım bugun
ama artık akşamları çalışcam çünkü kocişimde spk ya çalışmaya başladı
benim çalışmamı en gelliyodu:oklava: bugun oda başladı derse iyi olduhihoyyyt

elffcm cok ıyı olmus birbirinıze destek olursunuz eşinle birlikkte

kızlar ben de aksma dısarı cıktım 10 gıbı basladm calısmaya matematıkten video izlıyorm siz naler yaptınız

ayy kızlar dün deneme sınavına girdim ama berbat yani anlatamam size bu akdar iğrenç olamaz zaten ben daha yeni eğitim dersleri görüorum ondan da kaynaklanıo ama ne yapacagım bilmiom cok canım sıkıldı her eyi unutmusum yaa hocamınz yanınızda tasıyacagınız küçük bi deftere not alın dedi nsl yapacagımı bilmom yaa siz yapıomusunuz bana yardımcı olurmusunuzz yaa

günaydın kızlar
başak maşallah valla gece gündüz çalışyosun yaa bazen kızımı uyutunca biraz soru çözsem diyorum sonra vazgeçiyorum hemen yatağa gündüz iş yertinde ne yapabilirsem işte gelişim çalışıp not çıkarıyorum hamileyken çalışmak da zor gerçektn uyku problemi hat safhada oluyo ama kızlar doğmadan halletmeye çalışın bi şekilde motive edin kendinizi çünkü doğunca daha da zorlaşıyo herşey

mor salkım daha bazı konuları dersleri bitirmeden deneme sınavlarına girmek moral bozmaktan başka bişey değil bence erken olduğunu düşünüyorum kendim için en azından ; gk dan da biraz çalışıp öyle girmeye başlarım ben heralde
küçük bi defterim yok ama bi deftere not tutuyorum altını çizerek okuyo sonra da yazıyorum aklımda ne kadrı kalırsaartık eğitimi çok unuttuğum söylenemez ama biliyorum ki tarih ve coğrafyam kötü bunu çok da dile getirmek istemiyorum aslında kendini gerçekleştiren kehanet olmasın sonra delikafadulden

günaydın kızlar
şimdi kahvaltı yaptım ders çalışmaya başlıyacağım
tarihe devam bugun 1. dünya savaşına çalışcam
herkese kolay gelsin

elffcm cok ıyı olmus birbirinıze destek olursunuz eşinle birlikkte

kızlar ben de aksma dısarı cıktım 10 gıbı basladm calısmaya matematıkten video izlıyorm siz naler yaptınız

merhaba ..daha önceden de yazmıştım ama..sen hangi siteden izliyorsun videoları..bana özelden linkini verebilir misin ? teşekkürler.. herkese bol şans diliyorum..bu ayki atalamalar için.

selam kızlar.
öncelikle tüm öğretmenlerimizin ve öğretmen adaylarının öğretmenler günü kutlu olsun.
kaç gündür nette sorun vardı girilemiyodu.
ben sınavdan sonra pek bişey yapamadım şimdi program hazırlayım çalışmama başlıcam sıkı bi çalışmaya.
özgecim sende moralini bozma.genelde herkesin kötü geçmi,ş sınavı.bende geçen yıl girmedim sınava ama sorulara baktığımda geçen yılın çok kolaymış.artık hayırlısı...
benimde artık düzenli ve sıkı bi şekilde çalışmam gerekiyo.

pikolatacım nolur bana tarıh konusunda yardım et nasıl baslıyım tarıhe

ya kusura bakma şehir dışına çıkmak zorunda kaldım cevap yazamadım.
öncelikle tarih,anayasa ve coğrafyadan sakın korkma inan en kolayları diyebilirim.kaydirigubbakcemile52008 de hazırlandığım da tarih ve coğrafyam sıfırdı.hiç bir şey bilmiyordum yani akdeniz bölgesinde yaşıyorum düşün...nesi meşhur kaç bölüme ayrılır onu dahi bilmiyordum.data yayınlarının coğrafyasını aldım.sınava 3 ay mı ne kalmıştı.araştırdım ve bölgeler konusunu bitirmemi tavsiye ettiler.sositosositobölgeleri süper bir şekilde bitirdim.haftada bir bölgeyi bitirdim ama sürekli tekrar ettim süper oturdu.örneğin karadeniz bölgesini bitirince onunla ilgili test çözdüm.ben de ihtiyaç ve irem yayınlarının yaprak testi vardı.testte yanlış yaptığım soruları bir deftere not alırdım:lepi:arada bu defteri okurdum.sonra Türkiye ekonomisine baktım.anaaaaaaaa ne göreyim bölgeler konusunun aynısı hep aynı şeyler var.zemuszemusbu şekilde sınavda 18 soruda 15 doğru yaptım ya da 16.inan çok rahat yaparsın.
tarihten de Osmanlı kültür ve uygarlıktan başlamıştım.kurtuluş savaşına ağarlık verdim başlayınca bitiyor konular.devamlı tekrar ettim ve gene yapamadıklarımı deftere not aldım.yani 2008 de böyleydi....

şuanda da anayasadan yasama ve yürütme bitti.hem de 1 haftada.inan başlayınca görüceksin konular kısa kısa.har hafta tekrar etmeyi düşünüyorum.harita metod defter aldım yapamadığım ya da kafama takılanları bu deftere not alıyorum.

ben yapıyorsam herkes yapabilirturkbayragiçünkü hiç ezberim yok.mesela yasame ve yürütmeyi 2 kez bitirdim bu hafta aklımda bişi kalmadı:roflol:ama gerekirse 10 kez bitiricem napim herkesin kapasitesi farklışakkıdı

ya kusura bakma şehir dışına çıkmak zorunda kaldım cevap yazamadım.
öncelikle tarih,anayasa ve coğrafyadan sakın korkma inan en kolayları diyebilirim.kaydirigubbakcemile52008 de hazırlandığım da tarih ve coğrafyam sıfırdı.hiç bir şey bilmiyordum yani akdeniz bölgesinde yaşıyorum düşün...nesi meşhur kaç bölüme ayrılır onu dahi bilmiyordum.data yayınlarının coğrafyasını aldım.sınava 3 ay mı ne kalmıştı.araştırdım ve bölgeler konusunu bitirmemi tavsiye ettiler.sositosositobölgeleri süper bir şekilde bitirdim.haftada bir bölgeyi bitirdim ama sürekli tekrar ettim süper oturdu.örneğin karadeniz bölgesini bitirince onunla ilgili test çözdüm.ben de ihtiyaç ve irem yayınlarının yaprak testi vardı.testte yanlış yaptığım soruları bir deftere not alırdım:lepi:arada bu defteri okurdum.sonra Türkiye ekonomisine baktım.anaaaaaaaa ne göreyim bölgeler konusunun aynısı hep aynı şeyler var.zemuszemusbu şekilde sınavda 18 soruda 15 doğru yaptım ya da 16.inan çok rahat yaparsın.
tarihten de Osmanlı kültür ve uygarlıktan başlamıştım.kurtuluş savaşına ağarlık verdim başlayınca bitiyor konular.devamlı tekrar ettim ve gene yapamadıklarımı deftere not aldım.yani 2008 de böyleydi....

şuanda da anayasadan yasama ve yürütme bitti.hem de 1 haftada.inan başlayınca görüceksin konular kısa kısa.har hafta tekrar etmeyi düşünüyorum.harita metod defter aldım yapamadığım ya da kafama takılanları bu deftere not alıyorum.

ben yapıyorsam herkes yapabilirturkbayragiçünkü hiç ezberim yok.mesela yasame ve yürütmeyi 2 kez bitirdim bu hafta aklımda bişi kalmadı:roflol:ama gerekirse 10 kez bitiricem napim herkesin kapasitesi farklışakkıdı

canım benım öncelikle hosgeldın nasılsın.bıdaha gtmek yok demıı
:olmaz:

ayy bi baslayabılsem su tarıhe ve cografyaya datanın iyi oldugunu ben de duydum tarıhı kral kızı serısı varmıs o cok ıyıyıms.şekiller oldugu için somutlastırıyormus

ben özet cıkarmayı düşünuyorm.bıde ıhtıyac yayınları var dersnenın verdgı ıkısınden harmanlayarak özet cıkarcam tarıhle cografyayı birliktemı baslasamkı

canm benım buarada tavsıyelrın içinn cookkk sağol

kızlar ben bugun okulda calıstım bıraz sonrada aksma dıı ızledm uykum geldı ama bıraz calıscam buarada yarın tataıl okulkaydirigubbakcemile2

benim de canım sıkıldı.banka sınavının cevaplarına baktım.hatırlayamadım çoğunu ama pek doğrum yok
olmaz heralde
artık kpss ye çalışmaya başlamam gerek

meldafsar
selam kızlar.
öncelikle tüm öğretmenlerimizin ve öğretmen adaylarının öğretmenler günü kutlu olsun.
kaç gündür nette sorun vardı girilemiyodu.
ben sınavdan sonra pek bişey yapamadım şimdi program hazırlayım çalışmama başlıcam sıkı bi çalışmaya.
özgecim sende moralini bozma.genelde herkesin kötü geçmi,ş sınavı.bende geçen yıl girmedim sınava ama sorulara baktığımda geçen yılın çok kolaymış.artık hayırlısı...
benimde artık düzenli ve sıkı bi şekilde çalışmam gerekiyo.

Günaydınlar kızlaaaaar
canım valla dağıttı beni bu sınav yaaaa..
Ben de dün müydü ondan önceki gün müydü hatırlamıyorum,
baktım sınav sorularının cevaplarına,çoğunu hatırlayamadım
mayın tarlası gibi
yanlışlarım doğrularımdan çok :((
dediğin gibi kpss ye odaklanmak lazım artık
küçük not defterleri de aldım çözemediklerimi not etmek için
ama hala el atamadım bir türlü
bugün ve yarın tarih ve mat. çalışmaya başlıycam ama
akşama yazarım yine...
Hadi bakalım meldacım
bari kpss yi halledelim!!!

tarih için bol soru..soruları çözdükçe ve yanlış çıktıkça kenarına,boşluk kısımlarına düşülen iki satırlık notlar çok faydalı oluyor..zaten birsüreden sonra görüyorsunuz ki sorularda rutine dönüyor..

kızlar hepınıze günaydın

bugun okul tatıl olunca ben de daha yanı kalktım ama anladm kı ınsan erken kalkınca daha dinc oluyo bu saate kadar uyudm ama yorgun uyandm

özgecım ve meldafsercim üzülmeyın bunda da vardır bı hayır.girmeseydınız de keske gırseydık dıe aklınızda kalcaktı.dedgım gıbı bund da vardır bı hayır ben ce kpss yı kazancaksınız da oyuzden bu sınavınz pek ıyı gecmedıopuyorumnanaktan

ay benda baslıcam tarıh cografya calısmaya.özet cıkarrak calıscam ıkısını aynı anda mı baslasam
elımde ihtıyac var bıde datanın arıhı cok ıyı dıolar

bi etrafı toplıcam kahvaltı yapcam sonra baslarım calısmaya ama nerden baslıcam hıcbılmıyyorm.tarıhe baslama galıba datanın kıtabı gelmemıs daha onu beklıyorm

kızlar napıyosunuz ben nihayet coğrafyaya baslayabıldm
aslında datanın tarıhı ve cografyasını alıp ordan baslıcaktım ben de dersanenın verdgı ıhtıyac var aman o kıtabı bekleyınceye kadar baslıyım dedım.

kıtaptan okuyarak altını çizdm buarada tarıhı ve cografyayı sevmdıgımı ve nasıl calıscagım konusunda kararsız oldgumuda belırtmeden gecemıcem

işte basldm cografyaya kıtaptan altını çizdm anladm smdı soru çözcem türkıyenın cografı konumuyla ılgılı

belkı sonra özet cıkarım

Back