ya kusura bakma şehir dışına çıkmak zorunda kaldım cevap yazamadım.
öncelikle tarih,anayasa ve coğrafyadan sakın korkma inan en kolayları diyebilirim.kaydirigubbakcemile52008 de hazırlandığım da tarih ve coğrafyam sıfırdı.hiç bir şey bilmiyordum yani akdeniz bölgesinde yaşıyorum düşün...nesi meşhur kaç bölüme ayrılır onu dahi bilmiyordum.data yayınlarının coğrafyasını aldım.sınava 3 ay mı ne kalmıştı.araştırdım ve bölgeler konusunu bitirmemi tavsiye ettiler.sositosositobölgeleri süper bir şekilde bitirdim.haftada bir bölgeyi bitirdim ama sürekli tekrar ettim süper oturdu.örneğin karadeniz bölgesini bitirince onunla ilgili test çözdüm.ben de ihtiyaç ve irem yayınlarının yaprak testi vardı.testte yanlış yaptığım soruları bir deftere not alırdım:lepi:arada bu defteri okurdum.sonra Türkiye ekonomisine baktım.anaaaaaaaa ne göreyim bölgeler konusunun aynısı hep aynı şeyler var.zemuszemusbu şekilde sınavda 18 soruda 15 doğru yaptım ya da 16.inan çok rahat yaparsın.
tarihten de Osmanlı kültür ve uygarlıktan başlamıştım.kurtuluş savaşına ağarlık verdim başlayınca bitiyor konular.devamlı tekrar ettim ve gene yapamadıklarımı deftere not aldım.yani 2008 de böyleydi....
şuanda da anayasadan yasama ve yürütme bitti.hem de 1 haftada.inan başlayınca görüceksin konular kısa kısa.har hafta tekrar etmeyi düşünüyorum.harita metod defter aldım yapamadığım ya da kafama takılanları bu deftere not alıyorum.
ben yapıyorsam herkes yapabilirturkbayragiçünkü hiç ezberim yok.mesela yasame ve yürütmeyi 2 kez bitirdim bu hafta aklımda bişi kalmadı:roflol:ama gerekirse 10 kez bitiricem napim herkesin kapasitesi farklışakkıdı