- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
- 318
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #1.921
kızlar napıyosunuz ben nihayet coğrafyaya baslayabıldm
aslında datanın tarıhı ve cografyasını alıp ordan baslıcaktım ben de dersanenın verdgı ıhtıyac var aman o kıtabı bekleyınceye kadar baslıyım dedım.
kıtaptan okuyarak altını çizdm buarada tarıhı ve cografyayı sevmdıgımı ve nasıl calıscagım konusunda kararsız oldgumuda belırtmeden gecemıcem
işte basldm cografyaya kıtaptan altını çizdm anladm smdı soru çözcem türkıyenın cografı konumuyla ılgılı
belkı sonra özet cıkarım
kızlar napıyosunuz ben nihayet coğrafyaya baslayabıldm
aslında datanın tarıhı ve cografyasını alıp ordan baslıcaktım ben de dersanenın verdgı ıhtıyac var aman o kıtabı bekleyınceye kadar baslıyım dedım.
kıtaptan okuyarak altını çizdm buarada tarıhı ve cografyayı sevmdıgımı ve nasıl calıscagım konusunda kararsız oldgumuda belırtmeden gecemıcem
işte basldm cografyaya kıtaptan altını çizdm anladm smdı soru çözcem türkıyenın cografı konumuyla ılgılı
belkı sonra özet cıkarım
Herkese merhaba... ben 2008 İktisat mezunuyum mezun olduğumdan beri iş bulamıyorumgerçi mezun olur olmaz evlendim ve eşimin işi nedeniyle yaşadığımız çevre de iş konusunda vasatın da altında.. geçen sene evde kpss çalışırım dedim ama bugün başlarım yarın başlarım derken olmadı bir türlü, hatta o kadar ki sınava bile girmedim :))
Şimdi bu sene dershaneye başladım ve şimdiden kendimce sıkı tutuyorum işi. Umarım hepimiz istediğimiz yerlere gelebilecek puanları alabilriz.
Kolay gelsin hepimize a.s.
basakcım süpersin vallaa bende başladım tarihe ilk konuları sevmiyorum özet çıkardım ama bişey anlamadım ilk konulaı geçsem diğerleri akıcı olur inşallah coğrafyadan bölgelerdenmi başlasam bilemedim offf ara verdim işte birde grip oldum zor geldi dinleneyim başlıycam geri kolay gelsin hepinizekaydirigubbakcemile5
kolay gelsinvereliniortakbence en kısa zamanda data almalısın ihtiyaç bende de var ama data çok güzel, her konu sonunda özet çıkarmış yani coğrafya için ayrı özet çıkarmadım onun özetleri yeterli.ben de aynı anda hem tarih hem coğrafya hem anayasa çalışıyorum.yoksa birine yüklenince çalışasım gelmiyooobugün bayram temizliği yapıyorum sanırım hiç çalşıamıycam zaten kaç gündür boşladım hiç istek kalmadımafoldumben
canım aramıza hosgeldn ben de yüksek lısansımı muglada yaptım 1sene kaldm orda ay nekadr pahalı orası oyle ya
bizimle birlkte guzel bı sekılde calıscagına emınım
hoşbuldum :)))
evet Muğla inanılmaz pahalı bir şehir, ben de buraya üniversite için geldim halaa gidemedim burdan :1no2:
ececcık canm ayrıca cokkkkk gecmıs olsun aman dıkkat et bol bol meyve ye nane limon iç iyi gelır
canım benim teşekkür ederim opuyorumnanaktan canım bende karar veremeyip yargının setini aldım,2008 ihtiyaç setide var birde güvender büyük kitap var 3,üne birden aynı konuları çalışıp diğerine öyle geçiyorum ama birde datamı alsam acaba sadece tarih için iiyice karışırmı bilmiyorumCADIARZUyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?