• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bende gelişimden 50 soru daha çözdüm.bi dünya yanlışım çıktı
konuyu tekrar etsem olcak:(
iyi geceler kızlar

iyi geceler kızlar bende bugün dersaneden geldikten sonra ancak 9da oturabildim dersin başına daha yeni bıraktım bölünebilme ve obeb okek çalıştım ama sorularını çözmedim daha yarın devam edicem artık gözlerim çok acıdı bıraktım

şimdi yatıcam hepinize iyi geceler kızlar allah rahatlık versinnn opuyorumnanaktan

selam kızlaar :) okudum ve gaza geldim gene :)))

bende netten ekolhoca sitesine girdim coğrafyaya başladım, bi yandan matematik testi çözüyorum, eğitime baştan başlıcam, ramazandan sonra başlamıştım ama atama haberleri çıkınca bırakmıştım şimdi sıfırdan alcam :)) gerçi öğretim yöntem ve tekniklerinden başladım, çünkü o konuda çok eksiğim var iyice hazmetmem lazım..

hepimize kolay gelsin diyorumm ve video izlemeye uçuyorummm

amaa gitmeden bi soru sorayım size, ben çözemedim bi türlü :(

Birbirinden farklı 2 basamaklı 3 doğal sayının toplamı K dır. Buna göre K kaç farklı değer alablir?

bu soruya takıldım yaa evirdim çevirdim bulamadım, cevap 262 olcakmış.. yargının geçen yılki matematik geometri kitabından bu soru..

papibjk şöyle düşün bu bir permütasyon konbinasyon sorusu...en küçük topluluk 10+11+12=33 ve en büyük topluluk 97+98+99=294 yani k değeri en küçük 33 en büyük 294 olacaktır. Yani yazacağın k değerleri iki basamaklılar ve 3 basamaklılar olarak önce ayrı ayrı bul sonra topla

Şöyleki 33,34,35...99 a kadar hesaplarsak kaç tane olduğunu oda şöyle hesaplanır 99-33+1=67 tane dir

Şimdi de 3 basamaklı toplamları hesaplayalım 100,101,102...294 bunlarıda hesaplarsak kaç tane olduğunu 195 tane işte bunları toplarsak 262 tane k değerin varmış

kızlar selam ben yeniyim benim biraz agza ihtiyavım var kamu yönetimi mezunuyum haftaya halkbankası sınavı var alan derslerine 2 ay önce başladım ama dahada hızlanmalıyımm azıcıkk gazza geleme gerek bu arada çalışıyorum ve yoğun bir işdeyim akşamalrı bayılıyorummm böööömafoldumben

hoşheldin canım aramıza.bende halkbankası sınavlarına gircem.alan derslerine; bilgisayardan çıkmış sorulara bakıyorum yoksa yetişmiyo.inş.iyi puan alırız

iyi geceler kızlar.bizim nette sorun vardı kaç gündür giremedim
yeni gelen arkadaşlar hoigeldiniz.
ben banka sınavına bakıyorum.bugün fazla çalışamadım
yarın erkenden kalkıp 7 de muhasebe çalışcam inş.

papibjk şöyle düşün bu bir permütasyon konbinasyon sorusu...en küçük topluluk 10+11+12=33 ve en büyük topluluk 97+98+99=294 yani k değeri en küçük 33 en büyük 294 olacaktır. Yani yazacağın k değerleri iki basamaklılar ve 3 basamaklılar olarak önce ayrı ayrı bul sonra topla

Şöyleki 33,34,35...99 a kadar hesaplarsak kaç tane olduğunu oda şöyle hesaplanır 99-33+1=67 tane dir

Şimdi de 3 basamaklı toplamları hesaplayalım 100,101,102...294 bunlarıda hesaplarsak kaç tane olduğunu 195 tane işte bunları toplarsak 262 tane k değerin varmış

haydaaaaaaaaaaaa akannehir

kolaymıışşş çok sağolll :1hug:

ben ne taklalar attım biliyomusun :)) ilk sayı 90 tane olabilir dedim, ilk basamağa 9 rakam yazılır ikinci basamağada 0 dahil olunca 10 rakam, toplam 90 sayı yazılır dedim, aynı olmayacağı için ikinci sayı 89 taneden biri olabilir, üçüncüde 88 derken topladım cıkss çıkmadı :)) acaba rakamlardamı farklı olcak dedim tekrar hesapladım gene olmadı..

ay neyse benim yapmaya çalıştığımı deneyip sizde kafanızı karıştırmayın sakınn..

tekrar sağoll uyuyamazdım valla :)))

mrb kızlar bende yenilerdenim.kpss ye gircm ama hala çalışmaya başlayamadım.bu sene çok kararlıyım aslında ama strese şimdiden girdim.çünkü hamileyim daha çok yeni.nasıl yapacağımı bilmiyorum. bu 3. girişim olcak daha önce itiraf ediyorum çalışmadım.evlenince aksadı sanki.yapamayacak birisi değilim öyle olsa bölümümü birincilikle bitirmezdim.ama doğacak bebişim için yapmalıyım bnu. eşim matematikçi.ondan faydalanıcm:) daha başlamadım. çokmu geç kaldım sizce.dua edin kızlar nasıl işin içinden çıkacaksak Allah yardımcımız olsun......

mrb kızlar bende yenilerdenim.kpss ye gircm ama hala çalışmaya başlayamadım.bu sene çok kararlıyım aslında ama strese şimdiden girdim.çünkü hamileyim daha çok yeni.nasıl yapacağımı bilmiyorum. bu 3. girişim olcak daha önce itiraf ediyorum çalışmadım.evlenince aksadı sanki.yapamayacak birisi değilim öyle olsa bölümümü birincilikle bitirmezdim.ama doğacak bebişim için yapmalıyım bnu. eşim matematikçi.ondan faydalanıcm:) daha başlamadım. çokmu geç kaldım sizce.dua edin kızlar nasıl işin içinden çıkacaksak Allah yardımcımız olsun......

hoşgeldin canım
azmettikten sonra hiçbir şey için geç değil hihoyyyt
hamilelik seni belki biraz zorlayabilir ama evet dediğin gibi bebeğin için yapmalısın bunu
bölümün ne canım?

kızlar nasıl gıdıo calısmalar ben sabahtan calısmadım hıc okulda yapılcak ıslerım vardı toplantı tutanagı falan bıd eÖĞrencı velı fazlydı bugun anca basladm bılıŞssel ÖĞrenmeyı tekrar edyıorm kendı Özetımden

kızlar ben bugün sabah TÜRKıYE TARıHı ni tekrar ettim veeeee soru çözücem.zemuszemus
bu 3 konuyu (ilk Türk uygarlıkları-Türklerin ıslamiyete geçişi ve Anadolu tarini)bu zamana kadar belki 10 kez tekrar ettim.farklı terlerden soru çözüp yapamadığım soruları işaretliyorum.bir defter aldım;oraya yapamadığım vaya yanlış yaptığım sorulara dair notlar alıyorum.ara ara onları da tekrar edicem.
bugünlerde tezimle uğraşıyorum.pazartesiye kadar yapmış olduğum 400 tane anketin verilerini bilgisayara aktarıcam:gitme:şu tezim bitseeeeeeee :umursamaz:

Back